🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 459
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 950
Не я чакат добри работи Даяна след представленията, които изнася всяка вечер.
Точно. А и честно казано е толкова бездарна, не мисля, че би получила предложения за участие във филми/сериали.

# 1 951
Бъдещето ще покаже. Мога да дам пример с Луна, която скапа от шоу в шоу. Или с Русата Златка.
Че тя дори русата Златка не е омайвала чужди мъже в реалити. Това имам предвид, което у нас е непростимо. Иначе за фрийк  шоу стават с Луна.

# 1 952
  • София
Ами дайте да палим кладата!

# 1 953
  • Варна
Бъдещето ще покаже. Мога да дам пример с Луна, която скапа от шоу в шоу. Или с Русата Златка.
Че тя дори русата Златка не е омайвала чужди мъже в реалити. Това имам предвид, което у нас е непростимо. Иначе за фрийк  шоу стават с Луна.
Да, Златка направо ги ч*каше.

# 1 954
  • Варна

Тя отдавна е подпалена, колкото и да я защитаваш.

# 1 955
А вие ще я палите, който каквото сам си направи.......
Блесна, та гръмна Дайчето.

# 1 956
Че Даяна не ми е симпатична чисто визуално, че ми изкуствена е така обаче и аз не разбирам цялата помия която се излива върху нея. В край на сметка тя е свободна жена, може да се въргаля с един после с друг. Защо трябва да бъдем съдници, Петър също й пускаше ръце но не видях някой да се изкаже лошо за него.

# 1 957
  • София
Тъкмо да ми стане Марето една идея по-приемлива и пак прекуца работата.
Маре,мчи ти орева земята,ножове извади,когато те болеше крачето и те сложиха ратай за 2 часа.
А сега,м? Стоян пак търка ратайския одър,че и на дуел,че и ранен.
И за какво прави общо събрание,след като първия глас,дето се провикна,беше наръган с лакът от Ванчи.
Можеше да си му го кажеш очи-в очи.
Ванчи и тя една хубост...Слуша как й се хилят,после се хили с тях,така де -трябва да сме хепи.
За Надка ме е гнус да пиша.
Читав човек там не остана.Добре,че имам тренирано око и с отваряне на портите си заплюх Боби-искам той да спечели-независимо кои са се дотътрили до него на финал.

# 1 958
  • Sofia
Зависи с какво иска да е известна Даяна, много актриси са си точно като нея. Само където май няма предложения за работа и е искала да става доброволец в Пирогов, но от продукцията са забранили заради договора...

# 1 959
Ама какво лошо има Даяна да е к*рва и разтори-къща? И за такива жени има мъже. На мен проблемът ми е, че се изявява като актриса, при една роля от 6 години.

Иначе, нека прави каквото душа ѝ иска.

Ако не си падаше по младички лъвчета, щеше да бъде далеч "по-успешна в любовта" от Николети, Златки и Светлани.

# 1 960
  • Варна

Тя отдавна е подпалена, колкото и да я защитаваш.
Ами жалко за нас.
Едно е негативно отношение, друго е да я нападат буквално в реала. Все едно сме приели шериата.

# 1 961
  • София
И за мен това настървено озлобление е непонятно.
Надка ли се мултиплицира?

# 1 962
  • Sofia
Дана, а ти как си след фермата? Имаш ли работа? Виждате ли се с участниците? Виждам, че имаш доста информация ...

# 1 963
Даяна явно няма да може и спокойно да отиде до магазина без да е гледат накриво и одумват. Определено е чака съдбата на двете дами, които споменах. Но има хора във фб, които прекаляват с обидите. Няма да ги цитирам, но са ужасни. Даяна е глупава, постъпва така и не показва доствойнство, ДА. Ама хайде де, не е убила човек...

# 1 964
  • Sofia
Според мен Йордан не по-малко си навлече драми на главата. Годеница + гадже във Фермата .. този човек наистина се държи все едно навън няма близки, дете, родители, колеги ...

Общи условия

Активация на акаунт