🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 307
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 055
Какъв приятел му е Данчо на Петър.

# 2 056
  • София
Проекто-баджанаци са само 😂

# 2 057
Нина, какво общо имат годините ми?
Колкото Дая съм, самата аз съм се изказвала зле за нея, но не търпя грозни мнения към човек, който не ги е заслужил повече от Пепи и пижамата, а за тях мненията далеч не са толкова гадни.

# 2 058
За това и си приличат даяна и Петър.
Тя наранява приятелка, флиртувайки с мъжа, в който е влюбена.
Той наранява приятел, флиртувайки с жената, в която в влюбен.
1:1.

Еммм....
Вайълет само тук не мога да се съглася с теб.
Според мен повече си подхождат с Даньо.
И двамата са общи Joy то не си намериха място!
Тряя да съ вземат накрая Joy

# 2 059
Все пак са толкова време постоянно заедно. Съжителстват, вска вечер се хранят заедно на една маса. Колкото и да е - от коректност като го вижда до каква степен е хлътнал можеше да прояви повече разбиране и да се дистанцира. Говорят си, не знам точно колко са близки, но са в приятелски отношения.
Аз никога не бих постъпила така, ако дори сме колеги. От човешка гледна точка.

# 2 060
Това какво не би направила ти, си е твой проблем. Ние гледаме и коментираме сериала, не личния ти пример.

# 2 061
Спокойно, Смиляна. Подминавам остротата на тона ти, тя също не е мой проблем.
Много ми се иска да видя дуел между Калоян и Боби. Време е някой да приземи самочувствието му.

# 2 062
Любовта се случва между двама. Иначе е несподелена любов. И често пъти, нежелана. Понякога може да е много трудно да отблъснеш някой, който е заслепен и увлечен по теб. И то внимателно, без да е грубо. Петър и Даяна са млади, красиви, и секси. Свикнали са на огромно внимание от другия пол. Интересното е, че Даяна не се е самозабравила от този факт. Държи се скромно, елегантно и фино. И е адски секси. Без грим, без прическа, просто натурална. Без пластични операции. По  тениска и гащеризон.

# 2 063
  • София
Въпреки, че Данчо подходи много грозно спрямо годеницата му и сам си е виновен за всичко, то понякога е трудно да вървиш срещу чувствата си. В случая чисто инстинктивно заставам на неговата страна и Петър ми става все по-черен. А преди не бе така. Тук говоря чисто като мъж. Едва ли ще ме разберете, просто ви казвам, че един истински мъж не би се държал така, дори и да е на майтап.
Дано да има дуел между двамата и Данчо да му спука гьона.

# 2 064
Калоян е стратег. Всяка стъпка му е обмислена. Много често лавира между хората. Може и така да си действа, но за мен е игра.

За  стратегия акъл треа и на него му е далечен. Smile

# 2 065
Любовта се случва между двама. Иначе е несподелена любов. И често пъти, нежелана. Понякога може да е много трудно да отблъснеш някой, който е заслепен и увлечен по теб. И то внимателно, без да е грубо. Петър и Даяна са млади, красиви, и секси. Свикнали са на огромно внимание от другия пол. Интересното е, че Даяна не се е самозабравила от този факт. Държи се скромно, елегантно и фино. И е адски секси. Без грим, без прическа, просто натурална. Без пластични операции. По  тениска и гащеризон.

Много е скромно да скачаш от легло на легло. Много е елегантно да се отъркваш в мъж пред цяла България половин час в близък кадър. И съвсем фино е да се измъкваш тихомълком, когато си създал доста напрежение в други хора. А, да, забравх, че е и много скромно да даваш обещания пред цяла България и след това да не ги изпълняваш. А да правиш обратното на тях.

# 2 066
  • София
17833, новорегистриран, пламенна защита на Дая хм хм 😁

# 2 067
Въпреки, че Данчо подходи много грозно спрямо годеницата му и сам си е виновен за всичко, то понякога е трудно да вървиш срещу чувствата си. В случая чисто инстинктивно заставам на неговата страна и Петър ми става все по-черен. А преди не бе така. Тук говоря чисто като мъж. Едва ли ще ме разберете, просто ви казвам, че един истински мъж не би се държал така, дори и да е на майтап.
Дано да има дуел между двамата и Данчо да му спука гьона.

Може Петър да иска да го спаси от мъките му. Simple Smile За какво да е солидарен с някой, който е сгоден?

# 2 068
  • Тра-ла-ла
Брех, какъв внезапен катарзис у Данчо Joy

# 2 069
Калоян е стратег. Всяка стъпка му е обмислена. Много често лавира между хората. Може и така да си действа, но за мен е игра.

За  стратегия акъл треа и на него му е далечен. Smile
Определено му липсва.

Общи условия

Активация на акаунт