🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 053
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 295
Стоян може да си говори едно, да мисли второ и да прави трето защото е по правилата на играта. Каква беше тая простотия на продукцията да му провалят тактиката, като го вадят на светло и пеят пред всички с някакъв абсурден "другарски" съд.. тотална издънка и недопустима намеса на 2-мата гноми..

# 2 296
Напълно възможно е Стоян да е Риби - тия са доста неадекватни. Гаднярски се държи глутницата с него, но и на мен ми антипатичен. На другите не държат сметка за избора кой кого и що избрал за дуел ама тоя го разнищиха - неясно защо са решили, че са в правото си да му казват кой да избира и после да му се сърдят, че не е избрал според техните предпочитания. Че и в шок били - хаха - просто са разочаровани, че не прави квото искат и поради това вече не е мъж. Толкова обиди отнесе тоя човек и още седи. Никакво достойнство - сам се подлага да им е жертва, от каквато те имат нужда. Стоян си е глупав, не знае как да се защити и да им затвори устата, а се обяснява и се оплете в глупостите си. Самият факт че седи където е нежелан е велика глупост. Милена също. И двамата нямат шанс да победят на финала - толкова ли не го разбраха. Нямат никаква причина да са там, но де се натискат да се излагат. Кобри и съсели са глутницата. На техния фон даже Даяна ми е симпатична, защото не е агресивна злоба да припява със стадото, а наистина се мъчи да е справедлива и човечна. Само с Данчо много се изложи. А той е такъв сладур особено с тия ританки - голямо наивно чистосърдечно детенце с добра и чиста душа. Много глупости прави, но пак не може да му се сърди човек

# 2 297
Стоян е слаб психически и докато никой не го  закачаше беше добре, работеше си тихо и кротичко, последно време го взеха на прицел и оттам човекът просто не знаеше как да реагира -  да им се опълче ли, ама пък не знае как, да се примири ли, ту на ляво, ту на дясно, би Кустев, но те не го оставиха и бе пометен като от набираща скорост лавина. Не го оправдавам в никакъв случай, един мъж трябва да се отстоява, но понякога нещата така скорострелно се развиват, че самият ти не разбираш кога си успял да затънеш толкова.
Обаче групата са толкова озверели все едно виждам глутница, ръфаща живо месо, много грозно. Защо зрели хора изпитват нуждата така да принизят един скромен човек?
И смешното в цялата работа е, че един ще спечели наградата и да кажем, че тя ще му помогне да превъзмогне срама и да приеме хорската любов, обаче другите какво ще правят не знам...
Историята между Дая и Петър е толкова режисирана, но ми е любопитно ей, така.. просто да разбера как се случват нещата в телевизията - събират ги Дая и Петър и ги
 почват, ето твоите реплики, ето и твоите, дайте тук целувка, тук прегръдка, и какво им обещават - повече престой ли, по договор ли са задължени.
Иначе агентите не спят и подслушват, та днес в ютуб ми бе препоръчано участието на Дая в "На кафе". Аз честно казано никъде не съм я гледала или слушала, преди фермата ми бе позната само по име. Като цяло нищо не различно нямаше в предаването - същото жестикулиране, накъсана реч, главна роля в сериал и очаквала светло бъдеще, напуснала работата си в рекламата, за да се развива. Хубаво момиче, което явно очаква и изсква всички и всичко да припадат в краката и, това видях аз от нея.

# 2 298
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей, стана две вечери тия много ми вдигат нервата( кръвта ми ври, по Мара ) добре че не са край мен, че такива ножове ще им мятам на всички 😡
Отвратителна сволач са събрани там, как ги намерихте бе Иван и Андрей 🤦🏻♀
Значи това Мара, Ваня, Нада пък недай си боже я видя нейде, няма да мога се въздържа, Калоян също на едно ниво с Надя ми е, толкова долно същество, пълен лузър навън, ама вътре се помисли за Бог.
Петър по не ме дразни, защото си мълчи през повечето време 😄
Стоян,  се притесни от реакцията им и се чуди човека как да си оправдае избора. Ми видяха кротък човек и газ, на бай Анго Що мълчаха? Мишки долни, нещастници. Много ме изнервиха значи 🤦🏻♀

# 2 299
Аз не мисля, че Стоян е симулирал. Болял го е кракът, той може да се е уплашил, че е сериозна травма, няма да направи нищо на дуела и така.
Ама и глутницата много долни. Значи, всяка седмица Стоян ратай, всяка седмица първи дуелист, но и претенции кого да не избирал. Много им се обяснява. Те и на Поли така скочиха, че избра женски дуел, ама после и другите така ги подкараха.  Мара какво се тръшка, като й е бил скъп чичо Митко, да беше избрала Дая за дуел. Но не, фермерката ще мие чинии, да гледа после сеир в ратайската колиба.

# 2 300
Даяна ми направи приятно впечатление, че застава зад Стоян. Също така днес опита да обясни избора му на нечленоразделната фермерка. Когато не е в светлините на прожекторите с любовни трепети, често е имала мнение и се е опитвала да го защити, дори мнозинството да мисли друго. Искам Стоян да отпадне, неудобно ми е да гледам как го изолират и плюят.

# 2 301
  • Варна/Амстердам
Не забравяйте, че и акулите са риби. Казва го един мил 🦀, който е с омарски щипки. 😁

П.С. За зодиите говоря, понеже подозирате, че Стоян е рибка или рак основно. 😁

# 2 302
  • Тра-ла-ла
Петър и Калоян си мислеха, че един от тях ще бъде на дуел със Стоян. Лесна победа с малко напън и се връщат победоносно като големите мъШкари. Както е казал народът...на гол г@з - чифте пищови. Joy

Казва го един мил 🦀, който е с омарски щипки. 😁
Ооо, сестро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 303
Според мен Дже Пеши ще си поиграе с Дайчето, докато тя не започне да му прави сцени на ревност. 😅

Ааа, това искам да го гледам...Joy
Жалко, че няма да видим как му иска паролата на телефона.

# 2 304
Значи, много ми стана жал за Стоян, пак, за пореден път. Но и той е толкова прост, горкият, че се оплете жестоко. Знаех си, че от продукцията веднага ще направят проблем за неговата "схема" . Просто, ако наистина е имал такъв план - да падне, да посочи Милена за фермер, за да изберат Митко, ми, да си беше мълчал. Ама, не, той иска да се навира при "готините" - надява се да го харесат ли, добре.., миличкият... Ох... И веднага - Андрей - досега такива схеми нямало през сезоните.
А, доколкото си спомням, Райно и Мустафа в първи сезон се уговориха Мустафа да падне от Райно, съответно - после Райно да стане фермер, за да отиде Райно на финал, защото Мустафа беше съвсем наясно, че той самият едва ли ще има висок зрителски вот. Но от продукцията Нищо не им казаха, нищо. Може би, защото беше уговорка само между тях двамата ли, не знам, че нямаше замесени трети лица ли, но продукцията си затвори очите за тази схема.

Не мога от едното съжаление да симпатизирам на залухавия СтоЕнчо, Митко ми е по-симпатичен и ще викам за него утре.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:27 от Смиляна

# 2 305
В сайта на Фермата са публикували с ден по-рано "Животът зад Фермата"  и от последната минута става ясно кой губи дуела, хахахаха.... Тия са много зле. Сигурно ще го изтрият скоро.

Иначе агитката на Стоян са само Даяна, Данчо и Милена. Всички останали свиркат за Митко

# 2 306
Стоян е повлиян от църковни проповеди и от пожелателни клишета от рода ако си добър с другите и с теб те ще са добри с теб. Сам си каза, че прави добро, щото  който прави добро получава добро. Сигурно е така, но явно не е задължително да го получи от тези, на които го е направил. Нито пък е сигурно, че ще е в тоя живот. Калоян си му каза, че не го харесва и ако ще да бие всички на арената пак няма да го захарасва. Явно и останалите изпитват същото към него, което е нормално. Не е нормално обаче да агресираш срещу човек, който нищо не ти е направял само защото не те кефи и е сам, няма подкрепа и не може да се защити. Повечето хора са като глутницата, но не се усещат те самите като го правят. Ама иначе им прави лошо впечатление като го видят отстрани. И Ванчето и Мария ми бяха симпатични, ама като ги видях как лаят в хора срещу Стоян ми опротивяха. Верно Боби остава единственият вариант за победител. Милена е по-устата и нагла от Стоян, но и тя не може да пребори толкова много зеващи срещу нея. Абе... сам човек няма шанс - най-добре да си бие шута. Който и от останалите да беше в положението на Стоян или Милена нямаше да може да се справи. Те сега са силни само щото са много, а не щото са по-борбени. Даже Стоян доста добре се справя. Друг на негово място сигурно щеше да седне да реве.

# 2 307
Кои са опосумите?

# 2 308
Иван и Андрей.
Слави ги кръсти гака още едно време, когато бяха видещи на Мюзик айдъл(ако не бъркам)

# 2 309
Иван и Андрей. Слави Трифонов ги кръсти така, когато бяха водещи на Мюзик Айдъл, a той жури, защото много приличаха на опосумите от филмчетата Ледена епоха
Пусни си клипчета, за да видиш приликата

Общи условия

Активация на акаунт