🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 415
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 355
Грозна картинка беше снощният епизод.
Остана един чичо Митко да внася колорит, след Анго и...

Добър човек бил Стоян.
Щом толкова е добър да си бе излязъл, като му посочиха вратата.
А ако се завърне досеща ли се как ще се "впише" сред останалите.
Прост човек излезе.
Ми съжалявах го до вчера. Но никак не обичам мижитурки и симуланти. И да се злоупотребява с човешките чувства.
Аз за него не бих гласувала ако стигне до финал.
Падение. Много искам Шестака да го разтреби! И да си ходи по живо и здраво  докато съвсем не се  е о@кал.

# 2 356
  • София
Ами разбира се, че и Ванчето е змия. Той Петър каза нещо много вярно. Ако беше много читава, нямаше да е сама на 37 години и да се предлага така.

# 2 357
Грозна картинка беше снощният епизод.
Остана един чичо Митко да внася колорит, след Анго и...

Добър човек бил Стоян.
Щом толкова е добър да си бе излязъл, като му посочиха вратата.
А ако се завърне досеща ли се как ще се "впише" сред останалите.
Прост човек излезе.
Ми съжалявах го до вчера. Но никак не обичам мижитурки и симуланти. И да се злоупотребява с човешките чувства.
Аз за него не бих гласувала ако стигне до финал.
Падение. Много искам Шестака да го разтреби! И да си ходи по живо и здраво  докато съвсем не се  е о@кал.
Шестака стяга багажа към дома мисля бе писано преди 100страници.

# 2 358
Напълно съгласна съм с Дяволо.
За какво хвалите Даяна точно? Трябваше да гласува с Йордан за Стоян преди. Но си гледаха интереса да бъдат с глутницата и хайде в другата колонка.
А сега тръгнала Даяна да се прави на състрадателната самарянка и в агитката на Стоян.
Няма нужда нужда от такива театралничения, и без това не й се отдава.
Ако бяха го подкрепили тогава, сега изобщо нямаше да гледаме тия унижения и патардии.
Не ме учудва, че Даяна е в агитката на Стоян, а когато тярбваше не го подкрепи, тя постъпи мислейки единствено и само за себе си. КАквото и виждаме от нея 2 месеца вече.
Тя като е Океейй, всичко е Окейй, дори никой да не е Окейй.
Лицемерието й няма край.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 11:02 от Анонимен

# 2 359
Аз не знам довечера кой искам да бие. Не харесвам особено чичо Митко. Имам едно чувство, че сякаш и самият той се изживяване като икона и смяташе че никой няма да го извика на дуел именно заради това.
Не харесвам особено и Стоян. Но сякаш ще съм за него само заради желанието ми да натрие мутрите на другите. Но пък знам на какво ще е подложен и ми става жал.

# 2 360
Стоян, че се оплете, се оплете. И си призна.
Иначе аз също вярвам, че не се е чувствал физически добре и много вероятно е да го е боляло някъде и после да е отшумяло.
На мен ми се случва след по-тежка тренировка да се схвана или разтегна нещо, какво остава за 5 игри на арената, свързани с много физическа сила и после още една битка с Калоян.

Продукцията няма как да ги съжалявам, че са правили разходи за ЯМР и лекари - предполагам, че правейки такова шОО, имат медицинска застраховка най-малкото. А и два-три прегледа не са милиони и вярвам, че предаване, което върви в прайм тайм 6 дни в седмицата, може да си го позволи. Чисто и просто не ги кефи Стоян, няма да кешират после от него, а за участниците вътре е смотан, защото не са от една кръвна група и затова се активира стадният инстинкт - всички срещу един. Така беше и с Милена, с Поли, така беше и частично с Ангел, но там протекцията на Надка имаше смекчаваща обстоятелствата роля.

Дали тази или следващата седмица Стоян е пътник, той със сигурност няма да стигне до финал, но и голяма част от останалите няма, колкото и да им се иска. Според мен тепърва ще почнат да се зъбят един на друг с наближаване на заветния момент.

# 2 361
Стратегически сезон отново, ако спечели Боби. Толерантен. Нищо чудно и той така нарочно да се държи приемливо за публиката.

# 2 362
Зависи какво ни показват.
Не знаем дали е толкова  толерантен. О
А за толкова  време дали не си изтървал нервите и той.
Но като  не е излъчено.
Все пак всичко си е по сценарий.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 11:19 от Белла.#1

# 2 363
Винаги ми е било интересно дали това, което се излъчва има поне малко съгласуваност с участниците. Дали например една Надка е попитана дали е съгласна да се излъчи конкретно нещо или друго изобщо да не присъства в епизода. Със сигурност И и А взимат генералните решения, но дали е на 100 %.
Дана, можеш ли да споделиш за това или не ти е позволено.

# 2 364
Ей, значи след снощи как ме е яд на Данчо и Даяна. В тях единствено виждам някаква човещинка, ама с техните любовни циркове всичко развялят. 😡
Каква човещинка виждаш в човек, който е сгоден и пред цяла България тича след някаква фуста, която за 2 месеца мина двама мъже пред цяла България.
Според нея можеше и за по-кратък срок да ги мине, нали все се вайка "къде беше два месеца?".

Имам някакъв бегъл спомен, че наскоро Петър и Калоян си говореха, как биха извикали по-слаб противник на дуел, и нямало нищо лошо в това, защото целта е да продължиш. Вчера Калоян откачи, Петър поне си мълчеше.

# 2 365
Винаги ми е било интересно дали това, което се излъчва има поне малко съгласуваност с участниците. Дали например една Надка е попитана дали е съгласна да се излъчи конкретно нещо или друго изобщо да не присъства в епизода. Със сигурност И и А взимат генералните решения, но дали е на 100 %.

Не съм Дана, обаче за мен това е абсурдно.
Всички са влезли вътре доброволно, подписали са договори. Не виждам никаква причина продуцентите да си причиняват това да съгласуват с участници кое да и кое не. Освен, ако въпросните участници не са с някакъв определен статут - едно време нали канеха Памела Андерсън, Майк Тайсън и т.н.
На тия хора от кол и въже събрани, излъчването по телевизията им е звездният миг в живота, условия няма как да поставят.

# 2 366
Не съм Дана,но мога да ти гарантирам, че няма никаква съгласуваност.Продукцията избира как,какво,кога и защо ще покаже. НО може да излъчи само вече КАЗАНИ от участника неща. Ако не си се изложил сам е много по-трудно да те изложат,не невъзможно,но много по-трудно. За щастие на И&А този сезон нямат проблеми, материала, даден им от участниците е достатъчен за няколко Ферми.

# 2 367
Стратегически сезон отново, ако спечели Боби. Толерантен. Нищо чудно и той така нарочно да се държи приемливо за публиката.

Е, много ясно, че се държи приемливо за публиката. Само Милена успя да го подхлъзне малко и той да сподели за любовната квартира - иначе е влезнал да бъде пример, да гледали малките циганета него по ТВ-то и да си променили живота. И той е Икона. Joy

# 2 368
Колко седмици казаха, че остават до края на сезона? Не запомних, щото бях във възторг от календара с Óсипова, от който на Калоян очите му светнаха като на разгонен котарак. Тя Ваня ще му го подари, надявам се. Както и по-назад казах, той, миличкият, само на снимка може да си позволи такива момичета - по начина, по който помощникът на Борат ползваше безценното списание с Памела Андерсън.

# 2 369
Вече не гледам. Приключих с тази гадост. Само ви чета.
Надка не вярва в Бог, каза го  в прав текст. Тогава да не говори за икони - ни в пряк,ни в преносен смисъл.
Друго няма да коментирам,че ме е гнус от тази паплач.

Общи условия

Активация на акаунт