) и посипваха с пепел ми се стори, че хитрува и преекспонира нещата. Обаче след последвалите епизоди го разбрах и даже му пожелавам да продължава в същия дух. Това е състезание, което взе да прилича на война, а на война всички средства са позволени. Затова и за симулацията, а аз съм убедена, че е симулация, не го обвинявам. Агитката от няколко човека, която вече прилича на глутница, взе да става доста агресивна. Хайлайтската точка в това отношение беше речта, която Надя дръпна на Стоян. Направо останах с отворена уста, толкова нагло и безпардонно беше това, което чух. Чичо Митко бил незнамсиквоси, ти как смееш, алабала и други самодоволни глупости изрече устата ѝ....жива да не бях......тя и себе си май слага в недосегаемите и иконообразни "светци". Тюх, същото неприятно чувство изпитах, когато я гледах в Съдебен спор, въпреки че там уж имаше някакви основания да нарежда морализаторски и да размахва пръст. Пожелавам на Стоян да спечели, за мен "чичо" Митко е доста измит образ, както и другите мъже.
И разликата между Калоян и Петър вече е по-голяма, в момента за Калоян 65%, за Петър 35%
)
Препоръчани теми