🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 156
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Варна
90% от мои роднини, приятели, колеги не биха го направили. Питал съм.
Та ако Боби спечели с голяма преднина на зрителския вот лично за мен ще е нагласен вот.
A тези твои познати гласуват ли по принцип за такива формати?
Защото е важно мнението на хората, които реално гласуват, а не нагласата на масовия зрител.

# 3 166
  • Варна/Амстердам
По-добре работлив и мълчалив ром, отколкото злобни и лоши българи.

# 3 167
  • София
Не, повечето дори и не гледат Хексе. мдам, разбирам накъде биеш... Имаш право.
Аз не отричам, че не работи, но за мен още с вкарването му във формата има сериозен хендикап от И/А.
Не знам докога ще продължава това.

# 3 168
  • при късмета
Може и да греша, но съм почти сигурна че се очаткаха.
Не мисля, че биха го разкрили, не и сега. В удобен момент може-би,  това е автогол, а Иван и Андрей гледат преди всичко рейтинга. Тая сълзлива драма Йордан и Дая, ще приключи за два дена, ако Йордан разбере. А те са наясно, че Петър няма да остане с Дая, той иска само да я начеше.
Никакъв автогол не е, напротив. Миналата година доста подробно си излъчиха и това на Краси и Полина и на Сами и Силвия и не пропуснаха да го рекламират даже, та да гледат повече зрители.

Много толерантна нация ще ни изкарат значи. А изобщо не сме такива и си има причини.
Не мисля, че е определящо за някоя нация, това, че печелившия в риалити е еди какъв си. Няма нищо общо. Голяма част от хората дори не гледат такива предавания. И гласуващите винаги са го гледали и примера ти, че твои познати няма да гласуват не е релевантен. Щом не гледат е повече от ясно, че няма да гласуват.
Аз гледам, но никога не съм гласувала, та варианти всякакви

# 3 169
  • Варна/Амстердам
Ясно е, че Боби не е безгрешен, но греховете му са като песъчинка в пясъка на Копакабана, сравнени с безграничната злоба, проявена от Надя и Калоян. Определено последните двама се открояват с най-голям брой негативи, абсолютни душевадци.

# 3 170
  • София
Така е, за това и ме е яд още повече, защото за мен още ден първи са си имали за идея да го направят победител ако не се изложи. И той си следва плана, а и е добре подготвен за битките, на черното бяло не може да се каже.
Но останалите там буквално му тикат/подаряват победата и това ме вбесява меко казано. Защото ако той е на финал, то няма да има интрига, за какво да гледаме тогава?
Дано някой го отстрани преди това или да не стигне баш до самия финал, иначе всичко е ясно, уви. Но не виждам кой може да го бие, освен Калоян. Ангел можеше, но вече го няма. Но Калоян и Боби такъв дуел няма да има просто освен на финала.

# 3 171
  • Варна/Амстердам
Защо да му подаряват победата на Боби? Той определено е силен. Освен че няколко пъти печели имунитет за дуел, той се представи доста добре на битката срещу Илиян Йогата, така че съвсем основателно мъжете се страхуват от конкурент като него. Това е и причината Данчо също да не е бил номиниран.

# 3 172
А, тази година освен ром си имахме и северномакедонски българин. Не е било решено Боби да е номер 1.Wink
Пустите контузии много разместиха позициите на играчите.

# 3 173
Не е политкоректно, но това с печеленето на формата втора година от цигане ще ми дойде в повече.

# 3 174
  • при късмета
Няма да има интрига или конкуренция на финала, защото всички, които останаха са смотани, бездарни, мързеливи и с ужасни личностни характеристики. Миналата година с/у Веселка имаше негативи само защото открито не си призна, че е циганка. Дума нямаше по въпроса цял сезон, това подразни според мен. Иначе откъм играта си я игра както трябва. Не скътаваше от работа, да малко мърляво работеше, особено в кухнята, но не я мързеше. Изпълняваше си всички персонални задачи. Имаше приятели вътре и с изключение на Маргарита конфликт не е имала. Така, че това беше единственото, което набра отрицателните нагласи към нея. До финала. Защото там, никой не може да ме убеди, че Краси нарочно не търси ключа сума ти време и ИиА много сериозно ѝ помогнааха за  имената на портретите
Боби сега откъм играта също се движи много добре. Печели битки, работи без да  мрънка, да не кажа, че голяма част от работата сам изнесе, каза си открито, че е циганин, фермерството му беше много успешно, с нищо не се изложи личностно. От където и да го погледнеш, все си е заслужил, ако е на финал, е и да го спечели.
Лично аз, като зрител м/у Веселка и Боби грам прилика не намирам.
Защо от продукцията не вземат да пробутат Надка или Калоян за победители? Защото и г**а да си одерат, няма как да се получи, когато самия участник съботира себе си. Това не значи, че вярвам на СМСите и статистиката за тях, де

# 3 175
Много толерантна нация ще ни изкарат значи. А изобщо не сме такива и си има причини.
То от толерантност сме на този хал. Вече ни третират като малцинство.
И освен това - ром е напитка бе дами и господа. На български преведено е циганин. Ако сте решили да правите игра на думи, това е съвсем друга работа.

# 3 176
  • София
Защо да му подаряват победата на Боби? Той определено е силен. Освен че няколко пъти печели имунитет за дуел, той се представи доста добре на битката срещу Илиян Йогата, така че съвсем основателно мъжете се страхуват от конкурент като него. Това е и причината Данчо също да не е бил номиниран.

Имах предвид, че с изцепките и простотиите му тикат победата в ръцете, защото ще има поредния за Бъгария наказателен вот.

Кафелате,
мдам, забравих за Миро. Там същото като с Боби едно към едно. Огромен шанс за победа ако пак си изиграе правилно картите. Такива участници в подобни реалити формати и с такъв акцент, почти винаги стигат много далеч и не мисля, че е случайност...

# 3 177
  • Варна/Амстердам
Разбрах те Simple Smile))
Интересно ми е какво мислят за себе си, гледайки се отстрани? Надявам се след края на предаването ги "разкостят" в интервюта и предавания.

# 3 178
  • София
Не е политкоректно, но това с печеленето на формата втора година от цигане ще ми дойде в повече.

Какво значи "цигане"? Хората и участниците ще гласуват за човек, а от всички останали, само Боби заслужава.

# 3 179
Драго ми е, мили хора, да се включа след 5г.пауза във форума:)
Провокираха ме мненията на всички ви. В началото на тази крива година навърших 50 и взех решение да кандидатствам за Фермата. Предаване, което следя с удоволствие. Ами, одобриха ме. Минах и трите кастинга. Останахме 37 човека. Разделени в три групи.
Така и не се обадиха да кажат - "Благодарим Ви за участието, но не влизате!"
Да, тъпо ми е.. Защото чаках като тийнейджърка на телефона. Е, не стана. Затова сега чета Фермата.
Групата, в която бях на последния кръг съдържаше - Мария, Милена, Надка, Митко, Боби, Йогата, Ангел, моя милост и още няколко души.
Тази година не знам дали да опитвам.. Доста изкилиферчиха цялата концепция на формата като цяло. И съм разочарована, също като вас. Връщам се да ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт