Промоции на книги - тема 8

• 49 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Кръг имат нова тийн поредица "Всяко сърце е врата", по едно време се чудех дали да я чета, може да е интересна за любителите на фентъзито.

# 61
Кръг имат нова тийн поредица "Всяко сърце е врата", по едно време се чудех дали да я чета, може да е интересна за любителите на фентъзито.

Малко ми е непознато това издателство честно казано, и аз се чудя за някои книги.

И от Кръгозор:

# 62
Тъкмо се чудех на "Ана Каренина" на издателство Кръгозор. В Озон е с 35% намаление, от 30 на 20 лв, ама пък в Кръгозор ще е с 50%, което е суперско. Но пък като трябва да платя доставка от Кръгозор... май същото излиза.

# 63
  • На изток от Рая
И аз бях в чуденка за ,,Ана Каренина", но в крайна сметка си я поръчах от Озон, нали има и ценова защита...

# 64
Това ми излезе за Хеликон

# 65
  • Бургас
Дали някой може да синтезира всички намаления за черен петък в един пост. Смятам, че така ще стане по-прегледно.

# 66
  • Разпиляна във въображението
Книжките ми от Озон са пристигнали. Бързо стана!

# 67
Отностно "Ана Каренина" - издателство "Хермес" наскоро я издадоха в "Клуб класика". Разкошно изглежда, за превода не знам, редовна цена 25.00 лв., но в сайта им всички техни книги са -20%. Надявам се скоро да направят Book Days, че освен нея, съм харесала "Мечтани пътешествия" и  за детето "Няма дракон в тази приказка".

# 68
  • Euskal Herria
И Ибис са обявили намаления на избрани заглавия. То, като гледам, все стари книги са, но може пък някой да се възползва:
https://ibis.bg/black-friday.html?fbclid=IwAR12f-mRw4F2t8Opp6eae … lnEM4kBQXRRc1RjGk

# 69
Здравейте,

Опитвам да си намеря advent календар на книжна тема. Не за конкретна поредица, а като цяло за книги. Grinning

Дали сте срещали нещо подобно?

# 70
  • На изток от Рая
Poli__D, в една друга тема бях споделила за коледна кутия, не е календар, но...

Book Box:

Скрит текст:

По принцип Четящото фламинго имат подобни кутии, като тази, която ти изпратих, но не знам ще имат ли коледно издание.
Книжарница Thrift shop, също предлагат подобни кутии.

Иначе и аз се интересувам от подобен календар, но едва ли ще намеря. В краен случай ще си направя сама (за подарък). Laughing

# 71
Оказа се, изпуснала съм прИмоцията на Колибри, зачудвам се имала ли е такава.

# 72
Имаше намаление в сайта на Колибри - пуснах две поръчки, вече ги получих и се четат.

# 73
  • В един копнеж!
Озон-пълна скръб. До вчера в кошницата ми имаше набелязани книги, които бяха намалени. Днес вече не са. И такива, които бяха на по-ниска цена, отколкото са днес.

# 74
Измамно намаление, забелязах и аз, сменяха проценти, добавяха, оттегляха книги от промоция. Приканващи стикери "ограничено", "последни бройки", все трикове в повечето случаи неоснователни.
Махнах всичко от количката вчера и си взех каквото искам, а не какво ми внушават.

Общи условия

Активация на акаунт