Промоции на книги - тема 8

• 49 376
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Аз също съм разочарована от Озон този път и нищо не съм поръчвала.
Но все тая надежда за някакъв виртуален Коледен панаир през декември Simple Smile

# 76
Аз пък съм доволна от Озон.
За 20 лв си взех две книги за мен и две книжки Дора. Спестих 20 лв. Даже едната книжка-пъзел миналата година се изчерпа за броени часове, сега успях да поръчам. Намалена от 10 лв. на 1.50... Какво да искам повече. Общо взето от 60 книги в любими, 50% имаха много хубави намаления, но реших да се огранича този път, че ММ ще ме набие накрая Grinning

# 77
Ели-Мели, може ли да споделиш коя е книжката пъзел за 1.50лв?
Моите набелязани нямат все още намаление но като гледам по другите които са ми в wish листата % варира между 10 и 20,което е разочароващо миналия черен петък на 25% съм си взимала ,дано до края на промоцията успея да се възползвам ако ли не те губят. Ще чакам Коледни намаления

# 78
Озон се излагат тази година, за разлика от миналата. И за книги, и за играчки - гледам неща, които през лятото съм купувала на много по-ниски цени.

# 79
Ели-Мели, може ли да споделиш коя е книжката пъзел за 1.50лв?

Това в книжката, има и розова.
https://www.ozone.bg/product/dora-izsledovatelkata-moyata-parva-knizhka-s-pazeli/

В моите любими най-високата отстъпка е 50% на една книга за Монголия, после 35% на книгите на Кен Фолет.
Имам няколко на Сиела с 10% намаление, което е смешно просто, баш за на Сиела книгите...

# 80
  • Чукарландия
В Букпоинт има промоция "Колекция от 5 романа на английски" за 20 лв. На някой може да му е от полза.

http://www.bookpoint.bg/?cid=3&cat=395

# 81
Успявате ли да влезете в сайта на Хеликон? Аз не. Явно не са очаквали да има такъв интерес, но няма как да е, като правят намаление веднъж на 100 години Grinning

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 10:06 от tarantula87

# 82
  • Варна
Откакто някой тук пусна рекламата им се опитвам да вляза, но безуспешно Mr. Green

# 83
Не мога да вляза в Хеликон. Между другото сещам се и друг път не съм могла да вляза в сайта им големи намаления.

# 84
Да, това е редовно при тях.

Аз съм доволна от намаленията в Озон - взех 4 книги с намаление от по 20, 35, 45 и 70%. Те си ми бяха в любими и без това. И мисля вече да спра с пазаруването, че се затрупах Grin

# 85
  • Euskal Herria
Нямам проблем с влизането в Хеликон, тъкмо снощи им разглеждах офертите. Обаче има намаления само на хартиените издания, досега нито една електронна не съм видяла да е предлагана с отстъпка.

# 86
# 87
  • Mostly in my mind
Слаба работа в озон наистина. Поръчах само двете книги в пакет за Туин Пийкс.

# 88
Отивам да разглеждам, че и те са скръндзи:)

# 89
  • София
Наистина слаба работа от Озон, ще се въздържа. Аз пък още чакам Колибри...

Общи условия

Активация на акаунт