Промоции на книги - тема 8

• 49 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за промоцията в букпойнт-поръчах книги на английски
След дълго взиране, всъщност си поръчах и книги от Бард, с 40 процента. И съм много доволна.

# 91
  • София
Може би ще има някаква алтернативна форма на панаир на книгата пред НДК. Няколко издателства го инициират. Ще чакам да видя какво ще стане и евентуално ще ходя на него.

# 92
  • София
Супер доволна съм от Озон. Smiley Имах набелязани книги с корична цена 18-19 лева и ги купих за по 6-7. Попълних си колекцията на Вал Макдърмид и Филипа Грегъри. Взех и разни чаши за подарък на малки геймърчета.

# 93
  • Beyond the stars
Жанет 45 са пуснали до 35% http://books.janet45.com/events/1773

# 94
Да, това е редовно при тях.

Аз съм доволна от намаленията в Озон - взех 4 книги с намаление от по 20, 35, 45 и 70%. Те си ми бяха в любими и без това. И мисля вече да спра с пазаруването, че се затрупах Grin
Кои книги си взехте?

# 95
# 96
  • София
Оо, Почти нормално семейство и аз я искам. Слагам я в кошницата.

# 97
Уф, сложете и "Деволюция" , ако е на добра цена ... или я изчакайте на промоция на "Сиела" ...
За тези, с които имаме сходен литературен вкус, де Simple Smile
Страшно добра книга!

# 98
  • София
Вече я получих от Сиела Hug

# 99
Видяхте ли какво красиво ново издание има на Алиса в Страната на чудесата:
https://www.ozone.bg/product/alisa-v-stranata-na-chudesata-kolib … i-tvardi-koritsi/
Но пък скъпичко.

# 100
  • Бургас
Видяхте ли какво красиво ново издание има на Алиса в Страната на чудесата:
https://www.ozone.bg/product/alisa-v-stranata-na-chudesata-kolib … i-tvardi-koritsi/
Но пък скъпичко.
Много красиви илюстрации. От любопитство потърсих художника и попаднах и на други негови рисунки
а вие знаехте ли, че:
Скрит текст:
Луис Карол (1832–1898) е прочутият по цял свят автор на „Алиса в страната на чудесата“ и „Алиса в огледалния свят“. Малцина обаче знаят, че той е преподавател по математика в Оксфорд, че е роден под името Чарлс Доджсън и че именно с това име е подписвал научните си трудове по геометрия, алгебра и логика. Поради леко заекване трудно е успявал да се представи с него. Първите си литературни стъпки прави в семейното списание „Миш-маш“, което издава от 1855 до 1862 година. За забавление на близките си.
аз - не.

# 101
Супер доволна съм от Озон. Smiley Имах набелязани книги с корична цена 18-19 лева и ги купих за по 6-7. Попълних си колекцията на Вал Макдърмид и Филипа Грегъри. Взех и разни чаши за подарък на малки геймърчета.
Кои книжки си взехте?

# 102
Цял ден гледам  прИ моциите. Нищо не поръчах. Книгите, които ме интересуваха бяха с 9-11% намаление. Ами, благодаря, всички сме финансово засегнати от корона истерията.

# 103
Относно книгите „Туин Пийкс“ - има ли книга, която е точно по филма или са само тези двете в колекцията на Озон? И ако си взема и двете, да не се окаже, че сюжетите се припокриват и четенето на едната е почти безмислено? Има ли значение коя ще се прочете първа?

# 104
  • Mostly in my mind
кой филм? сериала? първи сезон ли имаш предвид? мисля, че не се припокриват със сериала, но да не излъжа.

Общи условия

Активация на акаунт