Промоции на книги - тема 8

• 49 974
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Супер доволна съм от Озон. Smiley Имах набелязани книги с корична цена 18-19 лева и ги купих за по 6-7. Попълних си колекцията на Вал Макдърмид и Филипа Грегъри. Взех и разни чаши за подарък на малки геймърчета.
Кои книжки си взехте?
Всички от серията за Карол Джордан и Тони Хил на Макдърмид плюс "Другата кралица" и "Три сестри, три кралици" на Грегъри. Според мен поредицата за Тюдорите е прекрасна. Препоръчвам обаче да се чете в хронологичен ред.

# 106
  • В един копнеж!
Скрит текст:
Мрънках,прелиствах, прелиствах...в крайна сметка се ограничих до тези четири книги от Озон. Казвам ограничих, защото в "любими" имам още 27 чакащи книги, които чакат своето по-добро време.

# 107
  • под звездите
Моята поръчка от Сиела пристигна днес! SmileyHeart Eyes Честно казано, мислех че ще се забави поне до края на месеца или началото на декември. Но съм изключително приятно изненадана.

Гея, твоята поръчка пристигна ли?

# 108
  • Варна
Ако някой го интересува, да кажа, че издателство Ибис писаха, че няма да участват с шатра пред НДК. Щели да се включат в онлайн панаира на книгата, който планирали озон.

# 109
  • Чукарландия
Това поръчах от Озон, но не беше никакъв Черен Петък. Никакво свястно намаление. Но, пък книгите отдавна ми стояха в любими. Засега стопирам покупките, ако евентуално има 80-90%-но намаление, тогава ще си помисля. 😂

И тъй като съм завеяна напоследък, поръчала съм "Кестеновия човек" два пъти (за по-сигурно 🤣). Звъннах на сайта и я смених с "Изхвърлени в Америка". Уффф.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 09:38 от BBeLLa

# 110
Аз пък съм натиснала два броя от един екземпляр, звъня да го поправят, те звънят да ми кажат, че книгата е изчерпана Sunglasses Книгомания не си обновяват сайта и е очаквано.
Последно взех
Скрит текст:

Но, какво е намаление, първата  и втората с 20%,  третата, която се поизчерпа из други сайтове, тук си е на редовна цена, нищо, че другите от колекцията са с отстъпка. Търсенето определя цената:)

Мисля, че по Коледа,  след Нова година ще има по-добри оферти

# 111
# 112
  • в сърцето на един мъж...
Гея, твоята поръчка пристигна ли?

Пристигна, да, бях си взела една книга за съкровищата на България, останах приятно изненадана. Много добър подарък се оказа.

# 113
Някой може ли да ми каже дали мога да поръчам книги от Изток- запад с 20% отстъпка, ако книгите са предстоящо издание? Видях, че в Озон ги има в момента с 10 % отстъпка (логично предпочитам 20, доставката и от двата сайта ще е безплатна)...

# 114

Имате ли представа защо като крайна цена в сайта на Кръгозор не ми дава намалената цена?

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 12:02 от Sonya_Dimitrova

# 115
  • Разпиляна във въображението
Чудя се откъде да си поръчам две желани книги - от Хеликона с чиста сума от 31,83 лв. без цена за доставка или 37,99 лв от Озон с безплатна доставка Simple Smile

# 116
Току що в книжарницата на Сиела на Графа, питайки дали предлагат отстъпки, младежа на касата ми се изрепчи, че днес било неделя, а не петък..

# 117
  • Euskal Herria
Сиела имат 10% отстъпка на техните издания, дори и на електронните книги.
Е, на предстоящите е 20% отстъпката, ама то това е си е практика при тях.

# 118
  • София
Чудя се откъде да си поръчам две желани книги - от Хеликона с чиста сума от 31,83 лв. без цена за доставка или 37,99 лв от Озон с безплатна доставка Simple Smile

От Озон бих ги поръчала! Ей така, напук на "доставката" на Хеликон!

Иначе аз забърсах две намалени от "Озон" - "Априлската вещица", която отдавна искам да прочета и "Дума срещу дума" - обща стойност 22 лв.

# 119
Вчера поръчах в озон. Дават ми доставка 1.12? Това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт