Промоции на книги - тема 8

• 49 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
И аз да благодаря за Бард. "Спиращият войната" я търсех да я купя, но навсякъде изчерпана. Взех нея, "Кутията на Гуенда:, "Психоспусък" и "Денят на Чакала".

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 11:16 от Windekind

# 691
  • Варна
Ориндж са вдигнали стойността за безплатна доставка на 40 лева. Тъпо...

# 692
  • Beyond the stars
Благодаря на момичето, което писа за промоцията на Бард 4 книги за 20лв Hug Поръчах вчера в 14.30, току що ги получих. Поръчах Перфектната майка, Преди да станем твои, Писма до Стела и Все още жив.

Тъкмо се чудех как се справят с доставката, че за подарък за четвъртък си мисля и се чудех дали ще стигнат.

За мен поръчах Джеймс Ролинс, Къслър и понеже препоръчахте Чудеса край малката река.

# 693
Възползвах се от отстъпката в Ориндж с "Орикс и Крейк" на Маргарет Атууд, "Палми в снега" и "Мракът в сърцето ми", която чакам отдавна.

# 694
И аз пуснах от Бард, благодаря!

# 695
Ей, големи сте подстрекателки, значи... Joy

И аз да се отчета от "Ориндж" с:
"Жертва 2117" (Юси Адлер-Улсен)
"Водовъртеж" (Ирса Сигурдардотир)
"Мракът в сърцето ми" (Ашли Одрейн) - за нея GrGrGr e виновна Simple Smile

# 696
Happy Mijjj ツ, радвам се, че разнасям мълвата Grinning Така и не стигнах до "Трябва да поговорим за Кевин", но тук възлагам надежди.

# 697
Днес ми дойдоха книгите от БАРД, поръчани в петък. Доволна съм Simple Smile

# 698
Моите също, много съм доволна. Взех силно препоръчаните тук плюс “Невероятната съдба на Кити О’Кейн” като за нея стрелях напосоки:-)

# 699
# 700
  • Бургас
Момичета, а някой дали случайно помни дали Еднорог правят добри промоци /-40-50%/ за 3-ти март? Искам 2 книги, но не са ми спешни и мога да изчакам по-голямо намаление. И все пак...

# 701
# 702
  • Mostly in my mind
Момичета, а някой дали случайно помни дали Еднорог правят добри промоци /-40-50%/ за 3-ти март? Искам 2 книги, но не са ми спешни и мога да изчакам по-голямо намаление. И все пак...
Излиза ми, че 2017 са правили

# 703
  • Варна
Че те Еднорог почти постоянно правят такива промоции... Доскоро нали пак бяха обявили намаление 40%.

# 704
Получих си книгите от Ориндж - бяха в един голям кашон, което ме изненада. Служителките в Спиди също бяха озадачени защо три книги са сложени в такъв огромен кашон. Иначе, всичко е наред - няма никакви щети по тях.
Тук ги наснимах Simple Smile
https://rasnineshta.blogspot.com/2021/02/blog-post_16.html

Общи условия

Активация на акаунт