Промоции на книги - тема 8

• 49 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря на момичето, което писа за промоцията на Бард 4 книги за 20лв Hug Поръчах вчера в 14.30, току що ги получих. Поръчах Перфектната майка, Преди да станем твои, Писма до Стела и Все още жив.

# 676
mamamishi, добре че писа. И аз направих поръчка преди малко Simple Smile

Благодаря за споделеното.

# 677

Какво си взехте?

# 678

Какво поръча? Аз май ще пусна още една поръчка. Доставката е безплатна, което също е много добре.

# 679
Поръчах:
От онези, които заслужават да бъдат убити
Перфектната майка
Преди да станем твои
Писма до Стела

# 680
От промоцията на "Бард" бих препоръчала:
"Перфектната майка", "Преди да станем твои" и "Чудеса край малката река" Simple Smile

# 681
  • София
И аз не се стърпях и поръчах от Бард: Месец на любовта КЪМ ЧЕТЕНЕТО! 4 КНИГИ ЗА 20 ЛВ.!
Кутията на Гуенди (Твърда корица)
Сияен ангел (Мека корица)
Денят на Чакала (Мека корица)
Чудеса край малката река (Мека корица)

# 682
"Чудеса, край малката река" и аз я препоръчвам. Четох я по Коледа Simple Smile

# 683
Покрай помагала за детето поръчах 3 от Озон, че видях, че "Холандската къща" е с ограничена наличност, също и "Утре" на една бг авторка, а покрай тях закачих и "Жената на чаения плантатор" (само тя от тези трите е с отстъпка, 15 %). На мъжа нищо няма да кажа Simple Smile)) Сега ще "преслушам" Бард и не знам, трябва да си предам финансите на някого, иначе - на издателствата Wink

# 684
Ориндж са пуснали намаление с кодове ТРИФОН (18%) и ВАЛЕНТИН (20%).

# 685
На всичко ли?

# 686
За вече намалените не стана, ще пропусна веднъж Wink

# 687
Взех си поръчката от Озон , всичко е точно имам и 2 подаръка - диск с филм и бисквитки 🍪 😄

Чудех се и аз да пусна 4 книги за 20лв от Бард но 2 от тях изчерпани .. и май ще се въздържа.
Трябва да ги прегледам по-обстойно ако реша.

# 688
Какво препоръчвате от промоция на на бард?
Романтични книги и трилъри чета.

# 689
Аз пък сега поръчах три книги с код Валентин от Ориндж. Две нехудожествени и една детска - Антични светове, Философиите на Азия и Работна Мецана.
Мецаната излезе колкото и с отстъпката на Миранда, освен това ще е с безплатна доставка.

В момента имам на четеца художествени, затова поръчах други Simple Smile Тези двете на Джоузеф Кембъл, които четох наскоро, взеха, че ми харесаха много (от него съм чела предимно статии из нета и съм гледала видеа в Ю туб, както и онова старо предаване, което е по Героят с хиляди лица; отдавна мислех да се запозная по-сериозно с творчеството му). Мисля да колекционирам каквото излезе от него (доколкото разбрах, Елементи ще издадат още, дано само не се откажат).

Общи условия

Активация на акаунт