Дано всички проблеми отшумеят скоро, и бебчовците да са по-спокойни!

Оказа се че са гъбички все пак!
,но минават Слава Богу!Тя обаче си остава все така кисела и нещо вчера и днес много повръща.Не знам при вас случва ли се често,значи,ядем но не заспива,аз решавам че е гладна давам още и изведнъж тя започва да повръща като фонтан! 
веднага използвахме момента да се разходим малкои така с бибата за първи път имахме за 1ч спокойна разходка.Но сега пак реве и не я взима ,така че радостта беше кратка.Заради това киселене 2 дни не я бяхме къпали.Днес се отчетохме,след поредното обливане с кърма!

Детенце и то е добричко, спа си цялата нощ - като голям човек -
, е ставаме да папкаме, но то не се брои.
и 

Играеше й се,а на нас с таткото страшно ни се спеше.В4ера си направихме разходка в парка и тя си спа сладко-сладко 2 часа.После я водихме в Софияленд и макдоналдс 
Да ви питам- някой возил ли е беб4ето си ве4е така?Ние сме с кош ница на 4иполино, от тези с основата.Монтирахме я на задната седалка с гръб към движението.Може ли на предната?А коланите на самата кош ница как ще ги търпи- идея нямам

,а пътуваме всеки месец поне по веднъж до Ст.Загора и ме е страх без столче.Velmar аз също се чудя дали ще стои мирно вътре.Вие какво мислите има ли смисъл да го купувам или да си купя покъсно за седящи бебета?
а това от нас,по случай навършването на месец