АВГУСТинчетата ни добрички махат весело с ръчички

• 11 020
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАМИ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!   Момичета при нас нещата като че ли влязоха в релси! Проблемът е, че след високата температура която поддържах 4 дена /близо 40 градуса/ взема че кърмата съвсем се изгуби. Сега Сияна суче и после дохранвам с АМ. И нас ни мъчат ужасни колики, свиваме се, гърчим се много здраво! Дано да отсшумеят скоро. Относно лохиите на мен ми бяха спрели за около седмица  и  после тръгна нещо приличащо на мензис, ама дали е такова незнам! Държа ме 2-3 дни и сега пак нищо!
Дано всички проблеми отшумеят скоро, и бебчовците да са по-спокойни!  Naughty

# 241
  • София
    Здравейте и от мен  Simple Smile
    В момента се кърмим с едната мадама, а гостите стоят в другата стая и чакат да се освободи бебка за да я видят и се забавляват с другата мадама.
    При мен  секциото го усещах само първата седмица и после най-много още една седмица но само ако се разсмея или разкашлям например. Във вторник съм на преглед да видим дали всичко е наред, но не мисля че ще има проблеми. Лохиите ми спряха напълно някъде към 25 - 30 ден, но нещо хем с такова нетърпение чаках да може да правим секс, а сега пък нямам никакво желание. На някои друг това да му се случва? За пръв път се чувствам така и незнам докога ще е  Sad

# 242
Ред е и ние с Камен да ви почерпим по случай първата ни месечинка! newsm38

# 243
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!  bouquet  bouquet  bouquet
Да ви се похваля ,нашите ранички вече зарастват! Simple SmileОказа се че са гъбички все пак! Wink,но минават Слава Богу!Тя обаче си остава все така кисела и нещо вчера и днес много повръща.Не знам при вас случва ли се често,значи,ядем но не заспива,аз решавам че е гладна давам още и изведнъж тя започва да повръща като фонтан! ShockedИ реве,а колики няма,или поне така си мисля newsm78
Днес водихме баткото на профилактичен преглед,и в колата не знам как я излъгах да вземе залагалката и като я засмука,няма пускане, Grinningведнага използвахме момента да се разходим малкои така с бибата за първи път имахме за 1ч спокойна разходка.Но сега пак реве и не я взима ,така че радостта беше кратка.Заради това киселене 2 дни не я бяхме къпали.Днес се отчетохме,след поредното обливане с кърма!
Много плаче оставям ви,спокойна нощ!

# 244
ЧЕСТИТА ПЪРВА МЕСЕЧИНКА НА

Анна на мама мария х
baloni lovekiss newsm51

ЧЕСТИТА ВТОРА МЕСЕЧИНКА НА

Ирма  на мама ммария
 Калоян на мама nana77   
 Росен, на мама sta
baloni lovekiss newsm51

ЧЕСТИТА ТРЕТА МЕСЕЧИНКА НА

Виктор на мама marinam
baloni lovekiss newsm51

Мили бебоци, растете живи, здрави и много щастливи!
Мили мами, нека дечицата ви ви даряват само с хубави и щастливи мигове!!

# 245
  • София
Добро утро от нас с Калоян newsm10
Честити месечинки на всички бебоци. Да растат живи и здрави и много палави! newsm44
Днес ние ставаме на два месеца, та ви черпя виртуално  newsm38 Детенце и то е добричко, спа си цялата нощ - като голям човек -  newsm62, е ставаме да папкаме, но то не се брои.
Момичета, да ви попитам и аз за ваксината ДТК - има ли вече мами, които са сложили Пентаксим и какви са реакциите на бебковците. Знам, че това е строго индивидуално, но на нас ни предстои да слагаме на 2 октомври и се притеснявам. Weary
Лек и успешен ден на всички!

# 246
Добро утро и от нас!

Да ви почерпя и аз! Днес с моето съкровище имаме годишнина. Точно преди една година си казахме "ДА"! cheers Wine Glass newsm38 cook  и  Misc Baby Bottle
Няма да можем да излезем на вечеря с малкия ни сладък Тони, но се надявам да излезем на обяд тримката заедно.

Честити месечинки на всички бебоци! Да са здрави, щастливи и много послушни! smile3525

# 247
честита годишнина на Кайли!  bouquet
4естити месе4инки и на вси4ки бебоци Hug
Дари  тия дни е вс е по-неспокойна и аз все не мога да се добера до ко мпютъра.Сега задрема за пореден път.Дано да е за по-дълго.през нощта рева,мрънка.. CrazyИграеше й се,а на нас с таткото страшно ни се спеше.В4ера си направихме разходка в парка и тя си спа сладко-сладко 2 часа.После я водихме в Софияленд и макдоналдс LaughingХапнахме набързо и се прибрахме,защото отнво нададе глас Crazy
Днес следобед ще я водя на кожен лекар.Дано да разрешим проблема  4е не мога да я гледам такава.Снощи монтирахме стол4ето за кола и  днес ще дебютърам сама да я возя,без придружител,който да се занимава с нея.Дано се държи прили4но PraynigДа ви питам- някой возил ли е беб4ето си ве4е така?Ние сме с кош ница на 4иполино, от тези с основата.Монтирахме я на задната седалка с гръб към движението.Може ли на предната?А коланите на самата кош ница как ще ги търпи- идея нямам Tired

# 248
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ, които празнуват днес!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз да ви почерпя, че днес имам рожден ден  party023  party023  party023
Ние сме добре с Ники, някои дни е доста неспокоен, а други е много послушен.
Хайде на разходка, че днес времето е страхотно!!!!
Лек ден на всички и целувки на бебоците!

# 249
Здравейте и от мен!
  Честит рожден ден на didka 25!:bouquet:

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАМИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦАТА!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА Kaili!Пожелавам ти много години любов и разбирателство!
txtloves luvbed 1dating

Днес Еличка се държи много добре,чак да не повярваш!Пу-пу!
Изкарахме една спокойна нощ а от сутринта само яде и спинка!Мислех сега да звънна на Гери и bubcheto да се разходим, но тя така сладко заспа, че не ми се разбутва да я извеждам ,а и моята количка е много тежка едва я вдигам,трудно влиза и в асансиьора и без придружител на мога да изляза.Един човек трябва да пази количката във входа докато аз се върна за бебето #Crazy
Иначе е много стабилна и върви супер.
Днес се разбрах с една мама от Варна да купя нейното кенгуру на старо,то е на Хаук и се надявам да ни е удобно.Ще ми го прати днес и сигурно утре или вдругиден ще е при нас.Струва 30лв,не знам много ли са за такова кенгуру. newsm78
Моята сестра ми е купила кенгуру, но вече от 5 месеца няма по кой да го прати .Яд ме е да давам пари и аз, но реших, че не мога да чакам повече ,защото като стане на 6-7 месеца вече ще е тежка за кенгуру.Надявам се с него да излизаме по често.
А за столчето мисля да взема на старо едно на Maxi-Cosi за 50лв,защото няма изгледи някой да ми подари Wink,а пътуваме всеки месец поне по веднъж до Ст.Загора и ме е страх без столче.Velmar аз също се чудя дали ще стои мирно вътре.Вие какво мислите има ли смисъл да го купувам или да си купя покъсно за седящи бебета? newsm78

# 250
velmar, аз от 6-тия ден си возя бебчето в кошница в колата сама. Мойта е на задната седалка с гръб към движението. На предната седалка е опасно да се вози заради въздушните възглавници. А за коланите на кошницата няма никакъв проблем. Не се е възмущавал, че му пречат. Само докато го сложа в колата и тръгна и е заспал. Дори на светофарите се възмущава, че колата е спряла. Така, че без да се притесняваш слагай малката в кошницата.

# 251
  • София
Честито на всички празнуващи днес!

Относно столчето ние в началото я возихме в зимния кош на количката (нашия е пластмасов), но от както таткото ни гледал по телевизията филм, в който казали, че за дете на тази възраст и катастрофа с 10 км/ч може да има фатален край ползваме само столчето в колата. Той дори я слага отпред, когато е сам.(Внимание! Трябва да изключите въздушната възглавница отпред!) Спи си кротко и не се сърди на коланите.

Gybka111, а при вас Colocyntis имаше ли ефект? Аз давам от 4 дни веднъж дневно. Намаляха, но още има колики.

# 252
Честити месечинки на всички бебоци,да са много послушни и да радват мама и тати .
Честит рожден ден didka 25-много щастие и любов .
Честита годишнина на Kaili -да сте много щастливи още дълги години .

# 253
Да почерпя и аз ,че днес правим една година от нашата сватба
Дано ви хареса почерпката   bouquet cook beer Popcorn  party023 Misc Baby Bottle

# 254
Здравейте мили мами,
 ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА  на eli_ym
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА  DIDKA 25
 newsm38  а това от нас,по случай навършването на месец  Grinning
относно заглавие за следващата тема ,на мен ми допада:
АВГУСТовските ни сърчица, ще се справят с коликите на мига
ЧЕСТИТО и на мамите и бебоците които днес празнуват навършването на 2 месеца

Общи условия

Активация на акаунт