АВГУСТинчетата ни добрички махат весело с ръчички

• 11 024
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
 baloniЧестита месечинка на Чавдара,Да слушка и много да папка малката кукла! newsm51

# 226
4ЕСТИТА МЕСЕ4ИНКА НА 4АВДАРА  newsm38 ДА СЛУ6КА И ПО-МАЛКО КОЛИКИ smile3525

# 227
Честита месечинка на Дари на мама Обърквация,да слуша и радва много мама и тати  bouquet

# 228
Честита масечинка Дари на Обърквация!Да расте все така сладка и послушна и по малко колики!  bouquet
Честити вчерашни месечинки на Корн4е  и didi72!
Тъкмо се похвалих че най сетне се успокои и хайде пак същия цирк!
Досега не сме имали безсънни нощи все е кисела през деня ,но вечер е спокойна ,вчера обаче до 1ч се приспивахме!Не я и къпахме защото беше адски кисела!Днес сутринта си поспа но ето сега сука в 12:30 и ето спа 40 мин и сега се събужда Whistling ooooh!
Може би сега ще я заведем при педито да ги види тези ранички,аз ги мажа и като че ли се оправят ,ама още не са минали.
Аз имах до вчера още едно жълтеникаво течение и изведнъж вчера пак потече малко кръв а сега е кафяво,какво е това чудо не знам,ако беше менструация щеше да е по силно и да продължи поне 3-4 дни,а то днес пак намаля #Crazy

bub4eto какви са тези  гости какво е това чудо!Я ги разкарвай вече ,казваш не мога и така!Какво е това нахалство! ShockedСега твоето спокойствие е най важното!И нали знаеш приказката че кучето скача според тоягата!
Eliona,AndyB успех с погачата!Най важна е молитвата в църквата другото е суета,така че не се тревожете за глупости!Всички ще дойдът заради децата, а не за ядене така че споко! PeaceОтивам да и мия дупето че се акаме!
Приятен ден на всички! Hug

# 229
ЗДравейте,момичета!оТ НЯКОЛКО ДНИ НЕ МОГА ДА СЕДНА ПРЕД КОМПютъра ooooh!Сега съм на работа и ще се възползвам  от момента да наваксам поне с 4етенето.Искам да 4еститя вси4ки месе4иинки на малките съкровища,които са празнували тези дни HugДа слушкат много,да не ги мъ4ат гадните колики и да радват своите май4ета! Heart Eyes  bouquet
ДАри имаше проблеми с крусти4ки и все още ги има и ми е доста притеснено.Направо е обезобразена в ли4ицето SadЦялата е една 4ервени4ка по кожата и избиват нещи като ситни пъп4ици,които после прерастват в гадни кори4ки #2gunfireАз я мажа с разни мазила,но ..да видим дали ще има резултат... Rolling EyesМНого ме притесняват.Ина4е  при нас коликите сякаш отшумяха.Сега зора е напъването за газове.Цялата става 4ервена.Запек няма,даже- напротив.Ох..малки хора ,а с какви големи проблеми...В4ера майка ми и баща ми ни дойдоха на гости и  следобеда ще си тръгват.ПОне да гледа малката днес докато съм на работа.От другата седмица на ход е мъжа ми ooooh!Тая седмица ще правим доста тренировки с памперси и хранене LaughingНяма друг избор- ще трябва да се справи с положението- все пак става дума за малко пове4е от 2 часа.Ох..ина4е- какво друго да ви кажа- не мога да си събера акъла Blush.Спирам до тук за сега.КАто се сетя още нещо- ще пиша

# 230
Здравейте от нас с Дари,

Честита втора месечинка на госпожиците на pepinka! Да растат живи и здрави и много щастливи!
Ех, колко бързо минава времето. Преди един месец по това време не знаех на кой свят се намирам. Хиляди въпроси се блъскаха в главата ми, струваше ми се ужасно нереално. Все още не бях държала Дари в ръцете си и си мислех, че всичко ще бъде толкова лесно и красиво. Сега обаче, месец по - късно определено знам , че не е лесно, но красиво е меко казано. Магията да отглеждаш дете е незаменима. Всяка минута е Божи дар. Включително и безсънните нощи. Няма нищо по - прекрасно от усмивките на Дари, няма  по хубав звук от нейния глас , когато се опитва да гука.
Ох, разнежих се. Стягам се , че имаме работа да вършим Simple Smile

Понеже изписваме поредната тема, реших да пусна старите предложения за заглавия. Ако някой има ново да го сподели и да изберем за следващата тема Simple Smile

Предложенията на anni78:
АВГУСТинчето радост ни дарява, че обичаме го ни с душата си цяла
АВГУСТовските ни сърчица, ще се справят с коликите на мига

Предложението на didika:
АВГУСТовските деца посрещат есента

# 231
Честита месечинка на Дари на мама Обърквация! Да расте здрава и щастлива , за радост на мама и тати!
 Не сме се включвали , защото вчера  и нощта преди това не бяха леки, откъм колики, направо цяла кризи, при която нищо не помага. Цветан не беше ходил да ака повече от два дни и вчера това, което според мен повлия беше овесена вода и се изходи нормално. Незнам на него, но на мен ми олекна!
Днес ми е доста студено и ще включвам сега печка в стаята, въпреки, че съм го облякла добре, защото и всички покрай мен постоянно повторят, да не би да изстине? newsm78 На мен много не ми трябва!

# 232
Обърквация, честита първа месечинка на малката принцеска Дари newsm51
Ауууу каква хубава торта, май ще си стоя все дебела покрай тия почерпки  smile3521

Честит втори месец и на принцеските на pepinka!
smile3525

# 233
Честита месечинка на Чавдара на мама Обърквация! Да расте здраво, щастливо и палаво дете!
Вече втори ден откакто сме сами. Ами май ще се справим.  Laughing И за радост бебето е доста послушно и не създава проблеми. Тези дни и ние пропускаме разходките, че е много хладно навън, а аз незнам как да го облека.  Embarassed
И аз имам още от гадните лохии, е вярно че са малко и са едни такива жълти, но заради тях още не сме открили секс сезона.
И ние сме изринати по вратлето, под брадичката и малко по бузите. Зад ушите пък сме подсечени. Сутринта го мазах с Бочко, а след обяд със Здраве. Ще видим дали ще ни мине.
Това е май, друго не се сещам сега.
Целувки!  Heart Eyes

# 234
emelle, на мен пък след жълтите лохии ми дойде миналата седмица, но аз кърмих до 20 ден Али явно затова ми дойде бързо. Сега странното е че цикъла ми свърши и последните дни ми вървя пак едно жълтеникаво  Sick (все едно пак лохии), не кафяво както едно време  : newsm78
На мамите на които им е дошло при вас как е?

П.П. Иначе сезона на секса го открихме, след дългата 10 месечна почивка  Crazy.  Но сега се чудя как да се пазим  Thinking...Споделете мамчета вие на какво се спряхте?

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 18:08 от val_stef

# 235
Честита месечинка на Дари на Обърквация  bouquet
Честит празник на Пепинка и нейните съкровища  bouquet

# 236
ura  ura  uraЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА   ura  ura  ura 
Камен на мама navramovanewsm51 newsm51 newsm51 
И 
Мария - Магдалена  на мама Neli_nanewsm51 newsm51 newsm51

Нека бъдат здрави, весели  и щастливи деца! Да радват мама и татко и много да слушкат!

# 237
Честити месечинки на всички които са празнували тези дни и празнуват днес.

Не ми остава време да пиша, само успявам да чета набързо. Тони иска само да се гушкаме и да се занимаваме. Поне не вали дъжд и днес ще се разодим малко с колата. Вчера му се отрази много добре разходката, спа през цялото време и се усмихваше на сън. Тази сутрин заспа при нас на спалнята и не го преместих в неговото легло. И ето че още спи. Размрънка се за малко и тати го гушна върху коремчето си и той пак заспа. Laughing Много са ми сладки и двамата. Hug

Лек ден на всички мами и бебчовци! Hug

# 238
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!  bouquet  bouquet  bouquet
Ивчо е болен Sad. Вчера бяхме само хремави, а снощи и температура дигнахме. Сега пръскаме спрейче в нослето и мерим температура на всеки час Sad Много ми става мъчно като гледам миличкия как не може да си вземе въздух от нослето, дано скоро се оправи. Иначе ангелчето така ми се усмихва Grinning, аз му пръскам от спрейчето а той миличкия ми се смее. Момичета пазете бебоците да не ви се разболяват, ние май на консултацията изстинахме, докторката ни разсъблече и ни държа сумати време докато ни премери, изтегли и обясни упражненията, а то не беше там никак топло.
Днес ще си стоим на топличко в къщи, приятни разходки на всички решили да излизат и да облечете по-дебеличко бебоците Grinning

# 239
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И ОТ МЕН 
newsm51 newsm51 newsm51
Аз не съм писала от няколко дни,но това което споделих за задавянето в петък се повтори много по силно от предишния път и Даяна едвам изплака,а ние с майка ми доста се изплашихме,обадихме се на педито и се наложи да отидем в болница.Направиха ни изследвания,указа се че на Даяна нищо и няма и сега ще трябва да спим на висока възглавница и да се наблюдаваме постоянно,та по цял ден съм до нея и за нищо друго не ми остава време.Сега от време на време пак се повтаря същото,но веднага я вдигаме и и минава по-леко,незнам докога ще е така,но е ужасно  newsm78 newsm78 newsm78.
Иначе и аз имам още лохии,вече са с жълтеникав цвят,но си ги имам още.Искам да попитам момичитета,които са родили секцио,колко време след това имаха болки?При мен мина вече почти месец,но доста си ме боли,ходих на преглед и доки каза,че било нормално,но особено вечер болките ми се засилват,та реших да попитам как беше при Вас?
Хайде,че стана много дълго.
Приятен ден на всички и пазете бебечетата newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт