АВГУСТинчетата ни добрички махат весело с ръчички

• 11 028
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте ,хайде и на мен ми остана време да се включа за малко с писане,иначе си чета всичко редовно Peace
Днес е много гадно време и детенце пак няма да може да с епоразходи навън,а му действа толкова добре Sad
И ние имаме крустички на едната вежда-мажа ги с олио когато се сетя ,по няколко пъти на ден.Имаме си и запушен нос вечер ,който вече доста ме дразни-пръскам и Стеримар и тя милата плачка след това Cry
И аз се страхувам да не е някоя хрема-какъв е този запушен нос-педи каза ,че е нормално и нямало нищо обезпокоително,ама тя не я е видяла ,само и разказах как сме newsm78.Не ни текат сополки,но нослето всяка вечер и е запушено и едва диша вече милата към сутринта.
И при мен лохиите май свършиха и сега се чудя кога ще ми дойде цикъла и дали ще има разлика от преди забременяването??????
На всичкото отгоре ние си имаме проблем и на гушката-има червени мехурчета (нещо като подсичане е станало)и предполагам че е болезнено ,защото е много кривичка милата.Някой от вас има ли този проблем и как се справяте с него-дайте съвет моля ви-опитах 2-3 мазила ,но полза никаква newsm78 newsm78
Лицето ни не е мекичко,както съм си представяла (мека бебешка кожичка)ами едно такова стои сухо...(и него мажа с олиото на Бюбхен....)
Май ще я водя в понеделник при педи да видим какво ще каже.........
А да чукна и на дърво нашите колики май отшумяват пу пу пу
Почнахте ли вече сокчетата от ябълки-аз още не съм и смятам май да ги прескоча и да минем направо на млечните пюрета като им дойде времето-вие как мислите??
Това е засега от нас
Много целувки на бебоците и специални на тези които днес имат някакъв празник-месечинка или 40 дена.
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 211
  • София
Здравейте и от нас!Ние си изкарахме една нормална и спокойна нощ,пу-пу!Като пишете за тези хреми и болести съвсем започвам да се притеснявам да не настинем точно преди гадната ваксина.Ние в този студ не излизаме,но определено не страдаме от липса на посетители CrazyНе минава ден,без някой да дойде на гости.Снощи гостите се сетиха да си тръгнат,чак като станах от масата и казах,че ми е време да къпя и кърмя бебка,а все пак ние я къпем към 21.30-22ч #Cussing outДнес други приятели заявиха визита, но тя поне ще е в ранния следобед,а утре пристигат свекър ми и свекърва ми с две техни съседски деца и заради тях ще дойдат и брат му на мъжа ми и снаха му smile3516Аз обичам да има хора около мен,ама ние помежду си вече не можем да се видим Sick
Деситка,ще взема да дойда не само,за да меря Ина,а и за да се спася малко smile3521.Дано Алекс се оправи бързо,че какво ли не ви мина през главата вече.Да го нацелуваш много от нас с Ина Heart Eyes!
Мама Марго,дано Еличка да продължава в същия дух и да е по-спокойна вече,а и мисля,че като и заздравеят раничките ще се успокои още повече.
На мен продължава да ми тече нещо средно м/у лохии и бяло течение, въпреки че на на 33 ден след раждането ми дойде.Моят цикъл също беше болезнен и седем дневен,но сега не ме боля изобщо,а и беше 4-5 дена.Само не знам дали сега пак ще ми дойде или не,защото има възможност да не ми дойде повече докато кърмя,ама ще видим.Но това гадно течение не знам кога ще спре,но ще питам гинеколога следващата седмица като отида на преглед дали да правя нещо.Много целувки на всички бебета от нас и четито на празнуващите  love001

# 212
Здравеите мами!Наи-после да се добера до компутара Crazy,ние с моя мал4о сме добре ма4ат ни колики ,но не силни моето мажко мом4е се справя сам само му давам 4аи от анасон и кпар тои по принцип пие вси4ко.Гледаха го на екограф тазобедрения таз кадесто се сварзва с кра4етата докито каза вси4ко е наред.Об6то взето проблемите са са6тите като при вси4ки.Джесикамоля се вси4ко да е наред и 6те баде мила имаи вяра Peace.Лорекса не  ти завиждам мила освен да те взема примен на топло,за6тото тук пти нас не  вали сняг Joy ве4е ми липсва Sad,и не пада под нула градоса..ами това е целувки на вси4ки сладки бебоци  bouquet

# 213
Привет мами и бебчета! Stop
Най накрая да се включа.От три дни звъня да ми оправят нета и никаква реакция.Днес най накрая дойдоха,че и пет лева ми взе да оправи проблема,НЯмам думи  #SniperСега ще се разпиша и ще доизчета после ,че бебока ще викне след малко.
ЧЕСТИТ празник на тези ,които днес празнуват един месец smile3525 smile3525 smile3525НА болните дечица бързо оздравяване Peace ,че много рано се започна

# 214
Здравейте момичета!!! Grinning
Надявам се да сте на сухичко, че такова гадно време се е отворило. Нашият тати тази седмица е в отпуска, но за късмет това време само да си седиш в къщи става Sad
Вчера бяхме на консултация, Ивчо е пораснал 5 см и сме качили 1,140кг, което е нормално. Ваксина не ни биха, педиатърката каза другия месец на следващия преглед, можело да се отлага до 6тия месец вие такива работи чували ли сте? Трябва да ходим на ортопед я кажете как минава прегледа при него и колко голям трябва да е бебо или вече е дошъл момента да се ходи?Правите ли гимнастика на бебоците, то било цяла техника Grinning И нашите колики сякаш отшумяха, ама както си спим изведнъж се будим със страшен рев сякаш се стряскаме от нещо на сън newsm78
Моите лохии сякаш спряха, но продължавм да имам някакво слабо течение с бледо жълт цвят, а мензиса още не ми е дошъл но с кърменето не знам и кога ще стане това. Другата седмица и аз съм на преглед при доктора да видим какво ще каже.
vesi77 и ние имаме червени пъпчици на врътлето. Докторката каза, че са се появили от носене на дрешки с якички от триенето на врътлето с дрешката. Каза да ги промиваме с розова водичка, а аз и с Бочко ги намазах дано да му минат скоро, че явно го боли.
Това е за сега от нас, поздрави на всички празнуващи днес Grinning

# 215
Привет и от нас,
Днес цял предиобяд чистя и се приготвям за утрешната погача и още не съм приключила, но реших да си дам малко почивка. Стефчо тези дни спи на пресекулки, защото още го мъчи хремата. Вече 2 седмици станаха, но сега сополчетата са се сгъстили и се буди с плач. Не знам колко продължава бебешката хрема, но дано скоро да мине, че много време стана. Много ми е мъчно, че и други бебоци са се разболяли и се надявам бързо и леко да минат лошите симптоми.
Обърквация по колко Infacol даваш на Дари и консултирала ли си се с педито? Нашия лекар не може да ни каже нищо за тях и аз не смея да започна да ги давам.
Ооох бебо ме вика, нещо му е скучно! Чао засега.

# 216
Пак съм аз.Наско се събуди да папка и трябваше да прекъсна писането.
Вчера бяхме на първата консултация и сме станали 4 200кг. и 55см .ПРитеснявах се дали му стига кърмата,но явно хапваме добре пу...пу...Колики си ни мъчат вече,но хич не му харесват чайчетата и сега аз си ги пия.Иначе ни харесва на ръчички,а сега нашият тати тръгна на работа и мама поумалява ама пък и ми е хубаво да си го гушкам.
Това е от нас много целувки на бебенцата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и спокойни нощи на мамите,никакви болести Naughty

# 217
Ralka Balka , аз давах Инфакол-а според упътването -- дърпаш 2 пъти с пипетата и даваш преди всяко хранене. Утре и аз трябва да се захващам с почистването Sick, защото нашата погача е в неделя.

# 218
Здравейте мами, Велмар аз мазах бебо с такъв препарат казва се ЕЛОКОМ, в указанието пише да не се изпозва повече от 5 дена за бебета и е много ефикасен. Веднага му мина всичко, ние имахме около ушетата и по бузите. Иначе по бузките има и пъпчици с бели връхчета, които не минаха с този препарат и  с нищо не минават. И нашето вратле се е подсякло и аз го намазах с крем Здраве и за 2 дена взе да поминава.
И при мене лохиите бяха спрели, но пак започнаха. Вече 20 дена не кърмя и не знам каво е това. Във вторник съм на преглед да видим какво ще каже доки.
Честито на всички празнуващи newsm51

# 219
Обърквация, пратих ти ЛС. пиши ако не си го получила

# 220
Ние днес правим 1 месец, за това да ви почерпя виртуално:  newsm38

Честита месечинка на Николай на didi72 Simple Smile

# 221
  • Sofia

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА Стефан на мама KoRn4e и на Николай на мама didi72
AndyB, и на мен не ми се занимава да правя разни неща и затова днес отидох до 100 гр. сладки и поръчах погача и най-различни петифури и сладки(даже ако реша да правя партито по-късно следобяд могат и да ми ги доставят в нас). Алкохол в нас-колкото искаш, ще взема бонбони и може да поръчам торта, но тъй като се очертават повечко жени, частно казано не ми се занимава с чинии и вилици. За съжаление не ми остана време да отида до Виенския салон Лъки, но през седмицата мога и да прескоча до там.
Някой поръчвал ли е скоро от там нещо?
Мислих направо да поръчам на кетъринг фирма, обаче нещо се отказах. newsm78
Това от мен. Отивам да храня Димана, че взе да мрънка нещо.

# 222
Преди 5 мин Дари навърши един месец:)
Черпя за това Simple Smile

# 223
  • София
   Хайде този път аз да честитя първа  Simple Smile
   Честита месечинка на Дари на Обърквация  Grinning Все така да я радва и много да слушка  Hug

# 224
                                                          Честита месечинка на Чавдара на мама Обърквация!!!

Общи условия

Активация на акаунт