Днес е много гадно време и детенце пак няма да може да с епоразходи навън,а му действа толкова добре

И ние имаме крустички на едната вежда-мажа ги с олио когато се сетя ,по няколко пъти на ден.Имаме си и запушен нос вечер ,който вече доста ме дразни-пръскам и Стеримар и тя милата плачка след това

И аз се страхувам да не е някоя хрема-какъв е този запушен нос-педи каза ,че е нормално и нямало нищо обезпокоително,ама тя не я е видяла ,само и разказах как сме

И при мен лохиите май свършиха и сега се чудя кога ще ми дойде цикъла и дали ще има разлика от преди забременяването??????
На всичкото отгоре ние си имаме проблем и на гушката-има червени мехурчета (нещо като подсичане е станало)и предполагам че е болезнено ,защото е много кривичка милата.Някой от вас има ли този проблем и как се справяте с него-дайте съвет моля ви-опитах 2-3 мазила ,но полза никаква

Лицето ни не е мекичко,както съм си представяла (мека бебешка кожичка)ами едно такова стои сухо...(и него мажа с олиото на Бюбхен....)
Май ще я водя в понеделник при педи да видим какво ще каже.........
А да чукна и на дърво нашите колики май отшумяват пу пу пу
Почнахте ли вече сокчетата от ябълки-аз още не съм и смятам май да ги прескоча и да минем направо на млечните пюрета като им дойде времето-вие как мислите??
Това е засега от нас
Много целувки на бебоците и специални на тези които днес имат някакъв празник-месечинка или 40 дена.