Днес е много гадно време и детенце пак няма да може да с епоразходи навън,а му действа толкова добре

И ние имаме крустички на едната вежда-мажа ги с олио когато се сетя ,по няколко пъти на ден.Имаме си и запушен нос вечер ,който вече доста ме дразни-пръскам и Стеримар и тя милата плачка след това

И аз се страхувам да не е някоя хрема-какъв е този запушен нос-педи каза ,че е нормално и нямало нищо обезпокоително,ама тя не я е видяла ,само и разказах как сме
.Не ни текат сополки,но нослето всяка вечер и е запушено и едва диша вече милата към сутринта.И при мен лохиите май свършиха и сега се чудя кога ще ми дойде цикъла и дали ще има разлика от преди забременяването??????
На всичкото отгоре ние си имаме проблем и на гушката-има червени мехурчета (нещо като подсичане е станало)и предполагам че е болезнено ,защото е много кривичка милата.Някой от вас има ли този проблем и как се справяте с него-дайте съвет моля ви-опитах 2-3 мазила ,но полза никаква

Лицето ни не е мекичко,както съм си представяла (мека бебешка кожичка)ами едно такова стои сухо...(и него мажа с олиото на Бюбхен....)
Май ще я водя в понеделник при педи да видим какво ще каже.........
А да чукна и на дърво нашите колики май отшумяват пу пу пу
Почнахте ли вече сокчетата от ябълки-аз още не съм и смятам май да ги прескоча и да минем направо на млечните пюрета като им дойде времето-вие как мислите??
Това е засега от нас
Много целувки на бебоците и специални на тези които днес имат някакъв празник-месечинка или 40 дена.
Не минава ден,без някой да дойде на гости.Снощи гостите се сетиха да си тръгнат,чак като станах от масата и казах,че ми е време да къпя и кърмя бебка,а все пак ние я къпем към 21.30-22ч
Днес други приятели заявиха визита, но тя поне ще е в ранния следобед,а утре пристигат свекър ми и свекърва ми с две техни съседски деца и заради тях ще дойдат и брат му на мъжа ми и снаха му
Аз обичам да има хора около мен,ама ние помежду си вече не можем да се видим 
.Дано Алекс се оправи бързо,че какво ли не ви мина през главата вече.Да го нацелуваш много от нас с Ина
!
ве4е ми липсва
Сега ще се разпиша и ще доизчета после ,че бебока ще викне след малко.