Честита месечинка на бебчета - Мария и Мариян и Ивчо. Много усмивки по техните личица. Здрави и щастливи за радост на мамички и татковци! 
Момичета, благодаря ви за поздравленията. Трогнах се като видях. Благодаря! Ето ви една сладка почерпка от нас
и подаръци за всички бебчета

Тази нощ малкото ми магаренце спинка добре, сабуди се в 6:30 за хранене. Снощи последното й беше в 11:30. Днес като се изцеждах ми се случи нещо интересно, цедих, цедих - около 15-20 мин. и вече бях решила че Маги всичко е изяла, защото изцедих само 10 мл, и изведнъж като текна тази кърма, събрах 60 мл. Аз цедя само тази гърда от която е яла. Направо останах изумена.
Днес ще пътуваме към Хасково. На малката ще й е доста приятно. Много обича да се вози, но те всички дечица май си обичат.
Ами май за сега това е от нас. Ще пиша като се върнем в неделя, или ако не смогна да стигна до компютъра ще го направя в понеделник.
Аааа, забравих да кажа - майка ми ще си остане в Хасково. И ние ще сме сами. На мен ще ми липсва много, не заради това че ми помагаше, а защото мама като си е до теб си е най-хубаво. Та малко съм тъжна по този повод.
. Добрата новина за мен е, че има още малко отпуска и ще я използва скоро пак, за да дойде. Пожелавам ви весели събота и неделя, много целувки за вас и бебоците и на всички които имат поводи за празнуване - много усмивки и прекрасно емоции.
Чао и до скоро.

.Марти е само на кърма и се гърчи, пък ако му дам и сок какво ли ще стане?
),може да запо4на да й давам.
Ама се майтапим 4е това й е останало от периода в корема ми.Все сутрин бяхме на работа и детето си има изградени навици 

).Кърмих я в 10ч. и излязох да се видя с една приятелка- ко лежка.В сладки приказкинеусетно мина свободното ми време и трябваше да поемам към къщи за следващото хранене.Ох- като заговорихме за работа така ми домъ4на....
Е- свеки е тук,ама не ми върши работа.Ще се съберем с няколко приятелки и ..това ще е.Важното е да от4етем деня!Нали си е мини-празник за беб4етата.
Някъде прочетох че щом е момиче се сервира алкохол, а той повдига настроението 

, слава на Бога всичко върви добре при нас.
Ина4е мсенихме храната бяхме на Нестле,но не му понася затова се запи4а и акотат са му зелени.днеска милия спи цял ден 4е и аз си по4инах 

Кво й став - не знам.Ядосах се й отидох да й направя АМ.От него яде...30гр.и отново заспа.Кпането тази ве4ер май ще го пропуснем,а за нощния ни график- не искам и да гадая как ще е
). И това за жълтеница на едномесечно бебе 

Като свърши данданията ще разказваме и ще черпим