Момичета, благодаря ви за поздравленията. Трогнах се като видях. Благодаря! Ето ви една сладка почерпка от нас

Тази нощ малкото ми магаренце спинка добре, сабуди се в 6:30 за хранене. Снощи последното й беше в 11:30. Днес като се изцеждах ми се случи нещо интересно, цедих, цедих - около 15-20 мин. и вече бях решила че Маги всичко е изяла, защото изцедих само 10 мл, и изведнъж като текна тази кърма, събрах 60 мл. Аз цедя само тази гърда от която е яла. Направо останах изумена.
Днес ще пътуваме към Хасково. На малката ще й е доста приятно. Много обича да се вози, но те всички дечица май си обичат.
Ами май за сега това е от нас. Ще пиша като се върнем в неделя, или ако не смогна да стигна до компютъра ще го направя в понеделник.
Аааа, забравих да кажа - майка ми ще си остане в Хасково. И ние ще сме сами. На мен ще ми липсва много, не заради това че ми помагаше, а защото мама като си е до теб си е най-хубаво. Та малко съм тъжна по този повод.

Пожелавам ви весели събота и неделя, много целувки за вас и бебоците и на всички които имат поводи за празнуване - много усмивки и прекрасно емоции.
Чао и до скоро.