АВГУСТинчетата ни добрички махат весело с ръчички

• 11 016
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
newsm51Честита месечинка на бебчета -  Мария и Мариян и Ивчо. Много усмивки по техните личица. Здрави и щастливи за радост на мамички и татковци!   newsm51
Момичета, благодаря ви за поздравленията. Трогнах се като видях. Благодаря! Ето ви една сладка почерпка от нас   party023 newsm38 и подаръци за всички бебчета  Gift Gift Gift
Тази нощ малкото ми магаренце спинка добре, сабуди се в 6:30 за хранене. Снощи последното й беше в 11:30. Днес като се изцеждах ми се случи нещо интересно, цедих, цедих - около 15-20 мин. и вече бях решила че Маги всичко е изяла, защото изцедих само 10 мл, и изведнъж като текна тази кърма, събрах 60 мл. Аз цедя само тази гърда от която е яла. Направо останах изумена.
Днес ще пътуваме към Хасково. На малката ще й е доста приятно. Много обича да се вози, но те всички дечица май си обичат.
Ами май за сега това е от нас. Ще пиша като се върнем в неделя, или ако не смогна да стигна до компютъра ще го направя в понеделник.
Аааа, забравих да кажа - майка ми ще си остане в Хасково. И ние ще сме сами. На мен ще ми липсва много, не заради това че ми помагаше, а защото мама като си е до теб си е най-хубаво. Та малко съм тъжна по този повод. smile3518. Добрата новина за мен е, че има още малко отпуска и ще я използва скоро пак, за да дойде.
Пожелавам ви весели събота и неделя, много целувки за вас и бебоците и на всички които имат поводи за празнуване - много усмивки и прекрасно емоции.
Чао и до скоро.  newsm03

# 31
Елен@,радвам се поне 4е не сме единствените с проблема с ръцете Crazy
педито ми каза да започна да давам сок от ябълка newsm78 .Марти е само на кърма и се гърчи, пък ако му дам и сок какво ли ще стане?
И нашето педи си из4ете лекцията по темата със сок4етата,но аз мисля да из4акам още някоя и друга седмица.Най-ве4е заради проблемното стомах4е.И аз си мисля 4е ще засилим проблема.Като се успокои( дано е скоро Praynig),може да запо4на да й давам.
Спинки, и ние по4ти никога не спим до обяд PeaceАма се майтапим 4е това й е останало от периода в корема ми.Все сутрин бяхме на работа и детето си има изградени навици Joy

И ние пропускаме храненето около 12 през нощта,за разлика от това към 4 Rolling Eyes.Е- не е концерт по желание и явно нашите лъв4ета са се наговорили по въпроса Wink
Дидика,ти защо доизцеждаш гърдата след кърмене newsm78

Сега- да докладвам за днешния ден( 4е за в4ерашния още беснея и като се поуспокоя ще пиша #Cussing out).Кърмих я в 10ч. и излязох да се видя с една приятелка- ко лежка.В сладки приказкинеусетно мина свободното ми време и трябваше да поемам към къщи за следващото хранене.Ох- като заговорихме за работа така ми домъ4на.... Rolling EyesНали работих по4ти до последно ,и сега този по-интензивен  живот ми липсва.Не 4е ми е ску4но и спокойно с малката,но - друго си е да станеш,да се обле4еш и да отидеш на работа,а не цял ден по пижама да се размотаваш и без грим Crazy.Питат ме кога ще се връщам на работа....Оххх- голяма носталгия ...
За пога4ата-  рпи нас 40 ден е в събота- тогава ще ходим в църквата,а питката ще я правим в неделята- на Вяра,НАдежда,Любов LaughingТака се слу4и просто.И аз няма кой да поканя.И двамата с мъжа ми не сме от София,майка ми няма да може дад ойде,сестра ми също.... CryЕ- свеки е тук,ама не ми върши работа.Ще се съберем с няколко приятелки и ..това ще е.Важното е да от4етем деня!Нали си е мини-празник за беб4етата.
Хайде стига съм писала 4е стана дълго.После- пак! LaughingЖелая ви хубав и усмихнат ден! Hug

# 32
  • по света
Здравейте и от нас в новата тема!
Днес станахме на 40 дни и бяхме на църква.Бебета малко се разплака,а отчето поскъси молитвата и така бързо говореше,че съм сигурна че и той не разбра какво каза но...
Питката ще е в неделя и сега в пролуките от рев се опитвам да поизчистя къщата,но кучето постоянно цапа в неделя ще е окончателно.Поканила съм и приятелки и роднини та даже и колежки от поликлиниката,дано стане весело. Thinking Някъде прочетох че щом е момиче се сервира алкохол, а той повдига настроението  Crazy
Това е от нас с Пресиана!

# 33
Привет на всички
Честити месечинки на малките палавници ,които празнуват днес.Много здраве и късмет и по малко колики  bouquet
Ние вчера станахме на 40 дена и ходихме на църква.Дядо поп ни чете молитва ,а после в къщи събрах 7-8 приятелки и орисаха детенцето.Беше весело и получихме страхотни подаръци.Тъй като 2 дена нямах нет ви черпя днес послучай вчерашният ни празник. newsm38  party023  cook
Аз днес съм сама -майка ми ни остави за 3-4 дена,а мъжлето е на работа и Ивка реши а пробва нервите на майка си  Grinning
Сутринта след ядене се вкисна-след като се уригна и дадох млако водичка и пак я вдигнах да се оригне-тя направо повърна.Не пожела да я посатвя в кошарата-ревеше при всеки мои опит да я поставя там .На всичкото отгоре реших да и сложа Стеримар в нослето ,защото видях сополки доста навътре с цел да излязат навън,а тя се разрева оше повече и като почна едно повръщане-през две минути по малко.Направо ми изкара акъла
Излязохме на разходка -поокроти се малко.На обяд си хапна добре и пак едно мрънкане-приспахме се с мелодиите на мобилния телефон Peace
И сега предстои следващото хранене-да видим какво изпълнение ще има този път.Иначе подремна един час ,а аз не свърших нищо ,защото стоях при нея и я наблюдавах дали ще почне пак да повръща
Събуди се в 14.00 с циврене пак-дадох и водичка-изпи 30 мл и пак я оригнах.След което пак се разциври дадох и още малко и я оставих в кошарката.След 5 мин видях че пак е върнала водичка-калъфката и беше мокра newsm78 newsm78
На вас случвало ли ви се е така.Притеснявам се да няма гастроезофагиален рефлукс newsm78 newsm78
или вече аз доста взех да чета литература както ме подиграва една приятелка или съм доста панирана?????

# 34
  • у нас
Прекрасна темичка,браво на Обърквация.Страхотно си се справила и този път.Ставаш все по-добра
Сега аз да ви почерпя,че днес Кари става на два месеца

Честито на всички празнуващи днес заедно с нас

# 35
velmar , аз се доизцеждам, защото един лекар, който ми оперира гардата, ми каза че е хубаво да се изцеждам, защото не е добре да се оставя кърма в каналчетата, да не се запушат. А и така се получава стимулиране на кърмата.
Lorexa, къде се изгуби? Честит ви празник, много здраве и само такива сладки емоции. Двете ти принцеси да те радват и правят най-щастливата мама. Целувки за вас трите от нас с Маги.
Обърквация, не съм забравила какво ти обещах. Ще ти донеса снимки от Хасково и следващия път заедно ще ходим натам.
Хайде отново ви казвам чао. До скоро. Целувки за всички!!!

# 36
  • София
Здрайвейте мили мами!!!
Овации за страхотното оформление  bouquet
Не съм писала отдавна, но имах доста ангажименти с бебе Явор baby_neutral, слава на Бога всичко върви добре при нас.
Утре ни е погачата и съм много развълнувана, а в събота на 16.09. Яворчо навършва 4 месеца. Тежиме 4 900кг - от 1 150 си е невероятно постижение Joy
Много ми е добричък, плачка само когато е гладен, защото иска да папка на секундата...
Не мога да му се нарадвам...
Много ви обичкаме и ви цункаме Laughing
До скоро
Много се радвам за вас- малкия е голям сладур да му изпапкам бузките-Пу-Пу-Пу...
Пожелавам ти все така само да те радва
  bouquet Hug

# 37
          здравейте и от мен! не ми остава време за форума, че в неделя съм на един изпит и уж чета за него. стискайте ми палци!
            Честито на всички празнуващи днес!
   открих решението на проблема с боцкащите легълца!!! сложих отстрани до бебчо една възглавница, на която аз съм лежала. от миризмата той се успокоява и си заспива сам на леглото без да иска да се гушкаме. иначе това откритие стана случайно. сложих  възглавницата, защото Ицето много се търкаля в широкото легло и на два пъти му намирам главата до решетката.
   за пилето - нашата докторка го забели като бяхме на консултация на 1 месец и се оказа, че нямаме фимоза /май така му се вика/. каква глава излезееееее, пък аз какви очи отворих... Shocked Shocked Shocked и сега трябва на банята във водата да продължим с упражнението.
    относно петната по рождение и ние си имаме. на вратлето под косата и прилича на ухапване от бълха. пуснах тема във Майки, но в момента има проблем със сайта и не мога да пратя линка.

# 38
честито на ювсички празнуващи днес  bouquet  bouquetМного са поводите и ме изсрах да не пропусна някои Grinning.Ние сме добре с малкия сладур.Това за пи6летата и аз се 4удя newsm78 о6те е малак милия.Нети и ние сме големи лакомници незнам някои пат отка4ам каде го слага 4ак се 4удя ooooh!Ина4е мсенихме храната бяхме на Нестле,но не му понася затова се запи4а и акотат са му зелени.днеска милия спи цял ден 4е и аз си по4инах Mr. GreenЦелувки на вси4ки бебеоци baby_neutral

# 39
Честита ни нова темичка и благодарности на Обърквация за оформлението. Направо ти се чуда как се оправяш и с  гледането на Дари и с това. Браво на теб!  Hug

Не знам за вас, но аз едвам се оправям, може би защото повечето пъти през деня съм изцяло сама и ако малката има лош ден направо и до тоалетна не мога да отида  Sad

Иначе да се отчета при нас има всичките проблеми които описвате. Но аз най се дразна на нейното постоянно повръщане...
Vesi77 това, което описваш е абсолютно същото и при нас, с тази разлика че при нас това е ежедневие и не е спирало от както са ни изписали.   #Cussing out Това е голям кошмар вече! Не мога да смогна да я преобличам, защото тя повръща почти постоянно, а и аз се преобличам покрай нея по 5 пъти на ден защото оповръща и мен и дюшека на спалнята... Педиатъра обаче нищо не предприема по случая, смята че след като наддава добре нямало проблем ...Кажи какъв е този  гастроезофагиален рефлукс?? Ще мине ли някога това чудо??? Йоана също така започна да ходи до тоалетна само по веднъж на ден и се гъчи и ръмжи почти постоянно, става цялата лилаво червена, не реве, а пъшка здравата като голям човек, който има страхотен запек.
E това е ..оплаках ви се
Лека вече на всички и спокйна нощт на малките бебоци да спинкат непробудно  Simple Smile

# 40
ох- писах писах и ми заби нета #Cussing out
се гъчи и ръмжи почти постоянно, става цялата лилаво червена, не реве, а пъшка здравата като голям човек, който има страхотен запек.
И Дария е така,само дето на края и проплаква.Не знам какво е и от какво е .Само знам 4е се мъ4и,милата.НИе проблеми с акането нямаме- ака си по4ти при всяка смяна на памперса.Което ще ре4е 4е няма запек.
Сега да  се опла4а и аз Rolling EyesДнес Дария направо ме смайва .Спи по4ти цял ден и аз много с епритеснявам.Тя основно будув аи отказва да спи,камо ли толкова продължително.пропусна си яденето в 1 на обед.Събуди се в 15ч - дръпна си няколко пъти и задрема.ПОслед към 16ч пак стана ,тоя пъ т уж яде по-активно ,но - пак заспа върху мен.Тази ве4ер смятах след тези й половин4ати хранения 4е трябва да яде към 20,30,о тя в 20 даваше зор и аз я слагам да яде.след 3 минути сукане- отново заспа и свива устни и отказва да яде.Даже ми се смее  наъсн CloseКво й став - не знам.Ядосах се й отидох да й направя АМ.От него яде...30гр.и отново заспа.Кпането тази ве4ер май ще го пропуснем,а за нощния ни график- не искам и да гадая как ще е  ooooh!Ох.кажет еми какво да правя.търся при4ината в жебе си.Дали пък нямма кърма..... Rolling EyesКато ститна- поти4а.ДАже този следобед си те4еше  от гърдите ,та се наложи да слагам подплънки.

# 41
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от нас мили майчета и бебчовци Hug
Всичко, което чета тук се случва и при нас Grinning явно това е нормално за бебчовците. Алекс последните няколко дни е постоянно в ръцете ми и не спира да плаче. Направо станах разногледа Shocked Но за всичко е виновна педиатърката ни #Cussing out На консултацията ни каза да започваме да даваме капки против колики, защото малкия много пръцкал. А аз си мислех че е нормално и досега оправяхме коликите само с гушкане. Та откакто даваме Саб Алекс е адски неспокоен и постоянно повръща Cry Затова реших да ги спра. И другото, което реши нашето педи , е че малкият все още е с жълтеница и ни изпрати на специалист. Отидохме в детската поликлиника до Военна болница и там един според мен не много осъзнат доктор го погледна и каза, че нищо му нямало, но ни изписа ХАПЧЕТА. Тъй като нямах време да ги купя оставих тази задача на майка ми (която също е лекар).Като видя написаната сякаш с крака рецепта се хвана за главата. Оказа се, че въпросният доктор-доцент е изписал на сина ми Фенобарбитал (хапчета за епилепсия и проблеми с нервната система #Crazy). И това за жълтеница на едномесечно бебе Shocked А аз както не разбирам щях да си ги купя и да ги дам на детето #2gunfire
Е и аз се оплаках Laughing Пожелавам на всички ви приятна и спокойна нощ и много целувки за малките бебоци Heart Eyes

P.S. Ние утре ставаме на 40 дни и ще правим погача Grinning Но тъй като сме много жени вкъщи ще се събираме на четири пъти Shocked Така че ще има като в приказките три дни яли и се веселили newsm44 Като свърши данданията ще разказваме и ще черпим  Gift

# 42
  • у нас
Здравейте мамчета
нашите колики като че ли ще ни напускат вече,пу,пу,пу,да не казвам голяма дума и се надявам да е така Praynig.Кари се вкисва към 19 часа и иска носене на ръчичики и гушкане,но това минава след като си получи банята--голям кеф.От 2-3 дни и давам едно сиропче Колик бейби,което е на билкова основа.Пише че освен за коликите,помага и срещу запека.Може би от него или е съвпадение,но днес милото ми детенце се разписа два пъти с голямата работа,а преди виждахме голям зор с пустото ако #Cussing outПрез деня е много спокойна и спинка през по-толямата част от времето.За хапването обаче ми се струва,че не яде достатъчно,точно както го е описала Велмар.Цока по малко и заспива.Чудя се от какво ли е newsm78.Във вторник сме на имунизация и ще искам преди това да я претеглят,за да видим дали е наддала достатъчно от предната консултация.
Ами това е от нас за сега.Целувки и спокойна нащ без колики на всички мъници.

# 43
Лорекса, честита мома Hug  bouquet Всичко, което описваш с малката е съвсем нормално, не се притеснявай. Хубаво е, че още я кърмиш, мисля,ч е просто вече се е научила да суче значително по- ефективно и бързо и заради това суче по- кратко време Peace Как сте с килограмите? Добре ли качва? Мисля, че се справяте чудесно Heart Eyes

# 44
  • у нас
Stansi,благодаря ти мила.За сега се справяхме перфектно с килограмите.Кари се роди рано и доста дребно бебе 2,400 и 47 см.Още първия месец качи 1,500гр,а след това за 20 дена-800гр. на мама лакомата мома Heart Eyes.Това с краткото папкане е от няколко дена и за това ще искам пак да я теглят във вторник.

Общи условия

Активация на акаунт