Честита ни нова темичка
Отново браво на Обърквация за оформлението и на anni78 за хубавите заглавия 
Ние сме добре. По цял ден сме по разходки на вън, на вън и се храним, защото само там не плачкаме, а в къщи е лудница
Понякога ми отнема към 4 часа докато се нагласим да излезем, защото бебка плаче постоянно и не мога да си наглася шишенцата с водата за ам-то даже, а камо ли да се облека
В мен плаче, а като я оставя започва да се дере, много ми е жално
Но пък успея ли да изляза още във входа като слизам по стъпалата на долу и е заспала Общо взето това ни е ежедневието, само сме по разходки и по-добре, че после няма да може толкова дълго да сме навънка.
Уф плачкаме.... ставам да я люлям, че няма заспиване без люляне, само дето оставам без ръце, а после не ми се мисли как ще се люляме като станем по-тежки
Не ми трябва фитнес, не ми трябват лицеви опори Цунки

Снощи се изцеждах и изцедих едва 40 гр. от двете гърди. Наложи се да дохранвам. Надявам се да има някакъв ефект от чая и от това че все ям или пия нещо и да имам повече кърма. Май вече го научих да заспива легнал върху мен и не знам как ще я караме така. 

с малко носталгия)

не знам.
и
Капки ве4е не давам никакви
Ина4е имам в нали4ност от вси4ки възможни видове.Коликите ни май отшумяха
и тя вече свиква и я пие.
На мама лъвицата определено иска да е в центъра на вниманието.
!
- да спимда будува,...абе- вси4ко трябва да е в тази поза.Ужас.А ве4е си тежи и ръцете ми изтръпват.За капак- днес реши 4е ще се приспива неколкократно в/у мен - на цица
Като я сложа пак на гърда с такова настървение захапва,сякаш не е яла с дни
Това е от вчера.Зърното ми не прилича на нищо, рева от болка.
Някоя от вас има ли подобен проблем и как се справя.Ще съм ви благодарна ако ме посъветвате.