Темата на Ибо 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №68

• 43 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Привет Hug

В очакване на втори трейлър и озет, да видим Ибо как се забавлява семейно Blush

https://vk.com/askturk?z=video3071247_456239518%2F830a1464cf0b3f … l_wall_-139228357

# 91
  • Плевен / София

Нямам търпение за вторият фраг...а за сряда да не говорим....

https://www.youtube.com/watch?v=SI_7CYS-hKw&list=RDVYw4RaZ03E4&index=3

и песента с превод...

https://www.vbox7.com/play:797cefd1

# 92
лили,  добре ибича се развеселява   ,че в сериала все по мъчно става
🌟Озет и промки к новой серии сериала #СудьбоносныйДом:

В то время как Мехди питает в ложные надежды, Зейнеп пытается четко обозначить свои границы. Однако эти усилия Зейнеп только разожгут огонь внутри Мехди. С заражающимися внутри него семенами сомнения Мехди выходит за рамки. Бурхан преподносит Мюжгян совершенно иной сюрприз. Это необратимо изменит их отношения. Он также намеревается заставить Мехди расплатиться за свое разочарование.

Барыш и Нермине, которых все больше беспокоит Мехди, продолжают свое тайное сотрудничество для Зейнеп.

Дома сладкая спешка окружает женщин, которые получают свою первую работу. Неожиданный человек придет им на помощь в этой работе, которая окажется более сложной, чем они ожидали.

Зейнеп пытается убежать от беспокойства и сосредоточиться на работе. Положительные изменения на рабочем месте придают ей сил. Махди же, напротив теряет свою силу воли и подчиняется тому, что с ним происходит.

Но совесть Зейнеп снова заставит ее пересечься с Махди.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 14:56 от kmaroo

# 93
озета на бг.
Докато Мехди крие фалшиви надежди, Зейнеп се опитва ясно да определи границите си. Тези усилия на Зейнеп обаче само ще разпалят огъня вътре в Мехди. Със съмненията, зараждащи се в него, Мехди излиза от рамките. Буркхан поднася на Мюжгян съвсем различна изненада. Това необратимо ще промени отношенията им. Той също така възнамерява да накара Мехди да плати за разочарованието си.

Баръш и Нермин, които са все по-притеснени заради Мехди, продължават тайното си сътрудничество за Зейнеп.

Вкъщи жените са сладко забързани, защото получават първата си работа. Неочакван човек ще им се притече на помощ в тази работа, която ще бъде по-трудна, отколкото са очаквали.

Зейнеп се опитва да избяга от безпокойството си и да се съсредоточи върху работата. Положителните промени на работното място й дават сила. Докато Мехди губи волята си и се подчинява на това, което му се случва.

Но съвестта на Зейнеп отново ще я принуди да си пресече пътя с Мехди.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 15:11 от Airra

# 94
Аман с тази съвест на Зейнеп!!!
Мехди само може да си разгаря вътрешния огън (като си фантазира и търси под вола, теле), ама да се размисли над действията си не може!?!?!?
Пак ли ще му прави мили очички и ще го укротява Зейнеп в поредния му изблик на агресия, пак ли ще му превързва раните причинени от "мъжествените" му постъпки!?!?
Като свърши готовите пари бате Мехмед какви ще ги къдри без пари и без работа!?!? Само колко надменно хвърли ключовете на Нух. И това му е приятел от детство! Не може той да завърти приятелство, само врагове му трябват!

# 95
Кмаро, Айре, благодаря за резюмето.

Като го прочетох, тъкмо се засилих да напиша "Ама стига вече с тази съвест на Зейнеп", и гледам Мери ме изпреварила.

Защо се чувства виновна за състоянието на Мехди? Той колко пъти ѝ обеща да бъде до нея, да преминат заедно през всичко и после единственото, което правеше, беше да се вайка "Какво да направя бе, Зейнеп?" Мари така хубаво беше описала великодушието, силата и качествата на Зейнеп, които само един глупак може да загуби заради его и гордост. И сега тя пак ще има угризения на съвестта. Той кога?

# 96
Ако можехме така рязко да отсичаме и чувствата си- нали сме се инвестирали в тях, градили сме мечти и надежди. Зейнеп пак много се крепи, благодарение според мен на Султан- единственият светъл лъч на хоризонта. Малко са ми нелогични отношенията и с Баръш- как се отвори да споделя- той беше страховит строг началник и такива споделяници ми звучат сантиментално. Само да не се изкушат и него да изкарат психо...

# 97
Ако можехме така рязко да отсичаме и чувствата си- нали сме се инвестирали в тях, градили сме мечти и надежди. Зейнеп пак много се крепи, благодарение според мен на Султан- единственият светъл лъч на хоризонта. Малко са ми нелогични отношенията и с Баръш- как се отвори да споделя- той беше страховит строг началник и такива споделяници ми звучат сантиментално. Само да не се изкушат и него да изкарат психо...

Между другото и аз си го мислех в началото, че малко бързо скъсиха дистанцията. Не, че нещо лошо, но с образа, който първоначално изградиха на Баръш - толкова строг, че е способен да уволни за едно закъснение, само след една сантиментална реч на завършване - не се вписва съвсем.
Но да кажем, че беше леко нескопосан начин да ни покажат как първите впечатления от хората често са недостатъчни, защото всеки крие вътрешните си битки зад различни фасади.
Не мисля, че ще го изкарат психо, но усещам как дори и искрица нежност и привличане в зародиш да се прояви между него и Зейнеп, нейната вродена способност да се чувства длъжна, виновна и отговорна за всичко и всички, ще попречи.
Особено с натякването на Сакине, Зейнеп ще се почувства като Вавилонската блудница, ако дори си помисли за нов живот с друг мъж...

# 98
Ако можехме така рязко да отсичаме и чувствата си- нали сме се инвестирали в тях, градили сме мечти и надежди.

От доста малко време се познават Зейнеп и Мехди, за да са изградили кой знае какви грандиозни мечти. Те даже не се познават. Както каза З. в последния епизод - аз не видях неговите (на М.) комплекси.
 Казвали са ми, че съм много крайна, но при ситуации, които ми носят разочарование или ме нараняват, слагам големия Х и продължавам без да ме интересува повече конкретния човек. Животът е твърде кратък, за да си хабя времето за човек, който ме е предал или подвел.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 19:37 от mery_poppins1

# 99
  • Плевен / София
Ако можехме така рязко да отсичаме и чувствата си- нали сме се инвестирали в тях, градили сме мечти и надежди.

От доста малко време се познават Зейнеп и Мехди, за да са изградили кой знае какви грандиозни мечти. Те даже не се познават. Както каза З. в последния епизод - аз не видях неговите (на М.) комплекси.
 Казвали са ми, че съм много крайна, но при ситуации, които ми носят разочарование или ме нараняват, слагам големия Х и продължавам без да ме интересува повече конкретния човек. Животът е твърде кратък, да да си хабя време за човек, който ме е предал или подвел.
+1
Още повече, че Мехди вече разочарова Зейнеп не еднократно по време на краткия брак...И не е оправдание..."така знаем, така живеем"

# 100
Мисля, че Баръш вижда себе си в Зейнеп, по някакъв начин я чувства близка и затова дистанцията се скъси толкова бързо. Може би в някой епизод ще разкрият нишка, която ги свързва. Също така, ако се съди по отношенията, които има с други колеги, то той не е студен човек.

Две неща, които сте отбелязали и на мен са ми много любопитни. Първо - защо Мюжгян се изживява като майка при положение, че си имат права и здрава такава, защо въобще е поела тази роля. Смущаващо е и ако е имало обяснение, изпуснала съм го.
Второ, как Зейнеп всъщност има търпимост към живота, който водеше, докато беше с Мехди. Трудно ми е да проумея липсата на завишено внимание и сензитивност към знаци, подсказващи агресия/конфликти, както и липсата на страх/отвращение и желанието за бягство. Защото тя е зпаочнала жизненият си път в такъв дом, че е било важно да умее да предусеща какво ще стане, но после е видяла и нещо много различно.

Приемам, че е форма на любов това, което показват, защото е сериал и така са решили. Ако трябва да оценя по моите критерии, не виждам любов. Комбинация от много други неща и при двамата, но не и любов/обич.

А на Зейнеп не знам какво би казала, ако беше иситнски човек. Може би бих я посъветвала да отиде пак на психолог, за всичко друго би ме било страх. Дали пък няма да я тласне човек обратно, дали няма да въздейства по лош начин дори с добри намерения.

Благодаря за времето и усилията, които отделяте за субтитри и носене на новини Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 19:57 от kakx

# 101
kakx, Мюжгян е била спряна от училище от майка им, защото Мехди е бил много буен и своенравен още като дете/тийнейджър, заради случилото се с баща им е влизал в различни пререкания и си е навличал неприятности и с полицията, доколкото се е споменавало оттук-оттам.
Тя, като по-млада и пъргава, е трябвало да му бъде малко като орлица-бавачка, съответно доста характерни за порастването на млада дама моменти са ѝ били спестени и безвъзвратно загубени.

# 102

Приемам, че е форма на любов това, което показват, защото е сериал и така са решили. Ако трябва да оценя по моите критерии, не виждам любов. Комбинация от много други неща и при двамата, но не и любов/обич.

Точно и аз така усещам нещата, които се случват между Зейнеп и Мехди.

# 103
Според мен моментът с истинското влюбване между Зейнеп и Мехди го претупаха около прекъсването заради ковида. Много голяма пауза се получи и после скочиха на други теми - завършването, Бенал в къщата и то реално никакво време не им остана, за да изградят стабилни отношения. През цялото време някой друг им се месеше. Така че беше резонен въпросът на Баръш дали Зейнеп не бърка любовта със спокойствието от одобрението на родителите ѝ за брака. Отговорът ѝ, че ако не обичаше Мехди, нямаше да го ревнува също май не хвана много дикиш пред шефа. По спомен - Баръш попита дали ревнуваме само тези, които обичаме, или ревнуваме и тези, които не сме могли да имаме. Много хубави мисли слагат в устата на баш адвоката. Малко като мъдреците от притчите е Wink

Иначе, като гледам фрага, все повече започвам да си мисля, че Баръш ще заложи капан на Мехди и той сам ще падне в него. При пристигането на Мехди с таксито, Зейнеп и Баръш са пред хотел и вероятно никак не е случайно, че Мехди идва при тях и че точно в този момент Баръш се прилепва към Зейнеп. Със сигурност Мехди ще полудее и ще потърси сметка на Зейнеп, а Бъръш това ще го е предвидил много добре... Да видим дали ще позная Animal Bear

# 104

Общи условия

Активация на акаунт