Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 911
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
За да избегнеш този момент с иглите ги предвиди при самата поръчка. Моите дойдоха за месец. А разликата е, че с дерма пен се правят по-прецизни убождания, ти сама избираш дълбочината и скоростта, иглите са много фини. Дермалорера е малко по-спартански, прави микро разкъсвания на кожата, тъй като в горната си част са по-дебели и при самото търкаляне наранява повече. Иначе са предназначени за едно и също нещо чрез надиране на кожата да стимулурат нейната естествена регенерация с цел изравнянване на тена, заличаване на фини линии и бръчки, премахване на белези от акне.

А относно ефективността, каква е разликата между дермаролер и дермапет? Активизират клетките чрез нараняване, убождане.
Ако знаеш повече, разкажи.
По отношение на цената не може да става сравнение. Иглите се купуват за съответния модел и се притеснявам да не стане така, че да си имам уред за 150 лева, а консумативите му да се чакат с месеци.

Има игли и тук, но ако там комплект от 10 струват 20 лева, то тук една е около 7. Аз лично си поръчах с писалката е комплект 10 и след месец още толкова. Определено са ми скъпи тук.

Аз смятам
да си взема Дермапен, защото смятам, че е много по-ефективен.А в Бг намирате ли си игли или пак трябва от Алиекспрес?

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 11:42 от Stensfild

# 271
О, не, аз смятам да го поръчам от Алиекспрес , където е много по-евтин.
Убожданияга при Дермапен да много по-фини и равномерни, достигат се всички места по лицето, може да се сменя дълбочината, докато с ролера няма как.Ето една статия:
https://laserandskin.ie/dermapen-vs-dermaroller-whats-difference/

# 272
  • SF
Да, но какво пречи на ролера, да мине навсякъде по лицето, особено с комплекта ролери, където има и малки валячета, и по-голям...
Аз не споря, а разпитвам, защото в момента правя своя избор.
Когато му свърши действието, просто се хвърля и се купува нов. Даже сега си мисля, че мога да купя следващия с друга дължина на  игличките, ако наистина ще го ползвам.

# 273
Този уред го има една доста голяма част от съфоримките ни, но предимно е поръчван от Алито, защото тук просто не познават парите. Абсолютно нищо не пречи, разбира се. Аз споделям, че за мен лично дерма пен е по-добрият избор. Вие винаги можете да предпочете друго. В крайна сметка проба-грешка. Пробвайте ролера и ако не си допаднете винаги може да го смените.

Откъде го поръча?
Аз искам да поръчам 2 уреда - дермаролер и това:
https://www.emag.bg/multifunkcionalen-aparat-za-regenerirane-na- … ;utm_content=link

Неговата наличност е изчерпана и сега ви наблюдавам какво и откъде да си поръчам.
Може и дермапен да поръчам, ако ми разкажете малко повече за него.

# 274
  • Варна
Моят дермапен е от dermis.bg и определено е доста добра инвестиция. Преди това си бях взела дермаролер, но залежава сега някъде из шкафовете. Аз дори на една процедура сменям няколко пъти дълбочината. Около очи минавам с 0.5, останалата част от лицето минавам с 0.75 и челото с 0.1. Ползвам го и за скалп. Почистването само със спирт не е достатъчно, трябва санитарен дезинфектант.

# 275
Аз си взех октекеър и минавам задължително с него

Моят дермапен е от dermis.bg и определено е доста добра инвестиция. Преди това си бях взела дермаролер, но залежава сега някъде из шкафовете. Аз дори на една процедура сменям няколко пъти дълбочината. Около очи минавам с 0.5, останалата част от лицето минавам с 0.75 и челото с 0.1. Ползвам го и за скалп. Почистването само със спирт не е достатъчно, трябва санитарен дезинфектант.

# 276
  • Варна
Аз искам да попитам някой има ли опит с тия Karlton? С нещо по-различни ли са реално от уредите, които си накупихме от Алито?

# 277
  • SF

Имам 2 въпроса: защо почистването само със спирт да е недостатъчно? Почистването на уреда или почистването на кожата имаш предвид?
Картушчето с колко броя игли е?

# 278
  • Варна
Почистването на уреда.

# 279
И от Алиекспрес дермапена не е евтин. Останах учудена, ще търся по-евтин, пак от там. Лошото е, че няма гаранция, а съм "късметлийка" с уредите...

Гледам, в Кондиция предлагат Хидро игла: прилича на дермапен (но не е ел. уред), който пълниш с разтвор от ампула, който да вкарваш в кожата. И не е скъпа, както и е за многократна упореба, след дезинфекция естествено.
А вие, момичетата, които имате дермапен, дали бихте пуснали някое видео, от което сте се учили как да работите с уреда - ако сте гледали например някой урок в Ютуб?

# 280
Ще пусна малко по-късно ☺️

И от Алиекспрес дермапена не е евтин. Останах учудена, ще търся по-евтин, пак от там. Лошото е, че няма гаранция, а съм "късметлийка" с уредите...

Гледам, в Кондиция предлагат Хидро игла: прилича на дермапен (но не е ел. уред), който пълниш с разтвор от ампула, който да вкарваш в кожата. И не е скъпа, както и е за многократна упореба, след дезинфекция естествено.
А вие, момичетата, които имате дермапен, дали бихте пуснали някое видео, от което сте се учили как да работите с уреда - ако сте гледали например някой урок в Ютуб?

# 281
Ех,днес пристигна и другият ми уред.Вие
имате ли такъв?Как го ползвате?

# 282
Ето няколко клипа за Дерма пен

https://www.youtube.com/watch?v=BQ06zp_ty00&list=LL&index=1

https://www.youtube.com/watch?v=khT2J9rnDnQ&list=LL&index=2

https://www.youtube.com/watch?v=0H4Vn_6yEg4&list=LL&index=3&t=40s

https://www.youtube.com/watch?v=8NPWkqhL1KU&list=LL&index=4

https://www.ibeautymachine.com/motorized-micro-needle-system-12- … rechargeable.html

# 283
  • София
Имам 2 въпроса: защо почистването само със спирт да е недостатъчно? Почистването на уреда или почистването на кожата имаш предвид?
Потърсете някъде в темите съм описала подробно опита ми с дермаролер. Спирта съвсем не е достатъчен, защото около съвсем фините иглички се застоява от естествената мазнина на кожата, няма как да се бръкне или да се почистинсъвсем детайлно, обикновения спирт не се справя. Трябва си медицински дезинфектант, защото предвид това, че дермаролерът се ползва повече от веднъж и непочистен добре, предполага при надупчване да влязат бактерии в дупчиците. След лошия ми опит не бих повторила ролер, дермапена с еднократните глави е в пъти по чисто и безопасно за мен. Поръчах и аз от Али.

# 284
  • SF
В YouTube  има клипчета как да се поддържа този дермаролер. Трябва да се потопи в спирт за 5 минути преди и след употреба.

Общи условия

Активация на акаунт