Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 924
  • 757
  •   2
Отговори
# 255
Ето я моята
BGN 105.91  35%OFF | Micro Needling Pen Wired 6 Digital Speed Dr Pen M8 with 12pcs Needle Cartridge Derma Pen Kit for Micr Needle Therapy Facial Care
https://a.aliexpress.com/_mPIaqCn

# 256
Здравейте,дами!Днес пристигна и моят дермапен.Пробвах го на лице 0,5мм.Еми то въобще не се усещат игличките.Аз ли нещо грешно правя незнам.Четох доста по форума,но ми стана една каша..Помагайте!Колко често мога да си правя терапия на лицето,включих го но работеше само на първа-аз ли го сменям,автоматично ли..Моля който е ползвал този уред да сподели мнение! Благодаря предварително!

# 257
С всяко натискане на копчето за включване сменяш скоростта. Хубаво е да даваш на кожата време да се възстанови, което означава не по-често от веднъж седмично или веднъж на 10 дни. Започни първоначално с 0.5мм, като постепенно можеш да увеличаваш максимум до 1мм. По принцип кожата доста се зачервява, не знам защо ти ме го усещаш. Колко време отделяш на всяка зона, да не би да не е достатъчно?

Здравейте,дами!Днес пристигна и моят дермапен.Пробвах го на лице 0,5мм.Еми то въобще не се усещат игличките.Аз ли нещо грешно правя незнам.Четох доста по форума,но ми стана една каша..Помагайте!Колко често мога да си правя терапия на лицето,включих го но работеше само на първа-аз ли го сменям,автоматично ли..Моля който е ползвал този уред да сподели мнение! Благодаря предварително!

# 258
Зачервяване имаше на челото най-вече.Минах всяка една част хоризонтално,вертикално и по диагонал.Или бъркам?

# 259
Аз лично използвам кръгови движения, горе долу 10-12 мин ми отнема за цяло лице

# 260
  • SF
Откъде го поръча?
Аз искам да поръчам 2 уреда - дермаролер и това:
https://www.emag.bg/multifunkcionalen-aparat-za-regenerirane-na- … ;utm_content=link

Неговата наличност е изчерпана и сега ви наблюдавам какво и откъде да си поръчам.
Може и дермапен да поръчам, ако ми разкажете малко повече за него.

# 261
Аз бих препоръчала с две ръце дерма пен. Доста по-щадящ е от ролера, защото сама определяш дълбочината на проникване на иглите, почти нищожна вероятност за разнасяне на бактерии, защото приставките са за еднократна употреба. По-скъп е от ролера, но мисля, че определено си заслужава. Моят е от Алиекспрес 75 долара в комплект със 7 игли.

# 262
Аз бих препоръчала с две ръце дерма пен. Доста по-щадящ е от ролера, защото сама определяш дълбочината на проникване на иглите, почти нищожна вероятност за разнасяне на бактерии, защото приставките са за еднократна употреба. По-скъп е от ролера, но мисля, че определено си заслужава. Моят е от Алиекспрес 75 долара в комплект със 7 игли.
Тези седем игли за какъв период стигат?

# 263
Зависи колко често правиш процедури, по игла на процедура. Еднократни са

# 264
  • SF
Дермаролерът може да се дезинфекцира в спирт. Следя тази машинка да се появи, но вече трета седмица я няма.
Ако знаете друг сайт, откъдето се поръчват такива апаратчета, пишете ми на лични (или тук, ако е позволено). От Аликекспрес никога нищо не съм си поръчвала.

# 265
Дермаролерът може да се дезинфекцира в спирт. Следя тази машинка да се появи, но вече трета седмица я няма.
Ако знаете друг сайт, откъдето се поръчват такива апаратчета, пишете ми на лични (или тук, ако е позволено). От Аликекспрес никога нищо не съм си поръчвала.
Може, но доколкото разбрах пак трябва да се сменя след определен период ползване.Дали не бяха няколко месеца?

# 266
А вие не искате да е от Алиекспрес правилно ли разбирам?

# 267
  • SF
Да, де, но е 17 лева. Може да се сменя и по-често. Simple Smile

Бих си поръчала дермаролер, но ви следя тук, за да си избера дължината на игличките. Ако ми допадне уредът, ще си поръчам и комплект дермаролери - за тяло, за околоочен, за лице. Но първо искам да проверя дали изобщо ще го ползвам или ще стои в шкафа.

Stensfild, от Аликеспрес ми се струва сложно за мен да си поръчам. До пощенски клон се поръчва, идва бавно и не знам как стои въпросът с гаранционното обслужване. Имам нулев опит с Аликестпрес.

# 268
Аз смятам
да си взема Дермапен, защото смятам, че е много по-ефективен.А в Бг намирате ли си игли или пак трябва от Алиекспрес?

# 269
  • SF
А относно ефективността, каква е разликата между дермаролер и дермапет? Активизират клетките чрез нараняване, убождане.
Ако знаеш повече, разкажи.
По отношение на цената не може да става сравнение. Иглите се купуват за съответния модел и се притеснявам да не стане така, че да си имам уред за 150 лева, а консумативите му да се чакат с месеци.

Общи условия

Активация на акаунт