Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 838
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Помагайте , според вас за назобиални ,какво би имало ефект ? Grinning При мен са ,от както се помня ,не е отпускане на кожа или нещо такова , а силно избягвам филърите все още . Ако някоя от вас е видяла ефект в тази зона,нека ми пише Stuck Out Tongue Winking Eye
Дермапен

# 331
  • SF
От дермапена ползите ми са уплътняване на кожата и синтезиране на колаген.

За 2-3 седмици и вече имаш такъв ефект?? Много добър отзив!

# 332
  • Варна
От дермапена ползите ми са уплътняване на кожата и синтезиране на колаген.

За 2-3 седмици и вече имаш такъв ефект?? Много добър отзив!
Не, не за 2-3 седмици, а на 2-3 седмици. Иначе го имам от тази Коледа. Но реално резултати видя още след първите процедури.

# 333
А с каква дълбочина на убождането го правите?

# 334
  • Варна
Около очите 0,75мм, останалата част 1мм. За дълбоки бръчки или белези си трябва повече дълбочина. За скалпа ползвам 1,5мм

# 335
Около очите 0,75мм, останалата част 1мм. За дълбоки бръчки или белези си трябва повече дълбочина. За скалпа ползвам 1,5мм
Моля те, кажи какъв точно апарат ползваш.

# 336
  • София
Във вторник получих този дермапен, и веднага го тествах. Не съм сигурна дали на правилната дълбочина ползвах, може би не, на челото 0.5, назолабиални и около очи по-малко- 0.25. Мисля, следващия път да ползвам на по-голяма дълбочина. Преди това правих бялото мезо, след което дермапена.

Поръчах и допълнително тези накрайници, дано да паснат Simple Smile.

Мисля да правя процедури през 10-ина дни, ще споделя след време ако има резултат.

# 337
Мишчице,
а тези S nano, R nano накрайници имаш ли ги? За какво са те?

# 338
Значи не бъркам и аз правя 1мм-1.25мм на места, но нещо засега резултат не виждам или поне такъв какъвто ми се иска.

# 339
  • Варна
Скрит текст:
този е моят. Пак казвам, ако има бръчки или белези си трябва повече дълбочина и повече време. Аз просто все още нямам бръчки и го правя просто за уплътняване и превенция.

# 340
Здравейте , по погрешка съм поръчала 10 броя игли за dr.pen A1 . Очаквам ги до 2-3 седмици ,ако някоя ги иска ще ги пратя на същата цена , на която съм ги взела . Аз съм с А6 и няма да ми вършат работа 😪

# 341
Здравейте! Моля, да ме посъветвате какъв дермапен да купя. Не мога да разбера каква е разликата между различните модели и дали е съществена. Търсих, търсих, но не намирам. Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете!

# 342
  • SF
Само по предишния пост личи, че има разлика в моделите и трябва да избереш такъв, че после иглите, които са консуматив, да са лесно достъпни и да пасват.

# 343
Здравейте! От преди години имам закупен лумитерапист на Филорга за фотоподмладяване, но Филорга вече не предлагат активатор,  който  служи за контакт с кожата. Може ли да препоръчате нещо което да го замести?
Благодаря много и хубав ден на всички!

# 344
Здравейте! От преди години имам закупен лумитерапист на Филорга за фотоподмладяване, но Филорга вече не предлагат активатор,  който  служи за контакт с кожата. Може ли да препоръчате нещо което да го замести?
Благодаря много и хубав ден на всички!
Не знам на каква основа е този активатор, но Ви съветвам да търсите заместител по състава на оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт