Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 703
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Аз се третирам на 7 дни с дермапена с 12 пина иглички. Забелязала съм че е без значение почти какъв е серума. При тази процедура черешката на тортата са микро убожданията, които стимулират производство на колаген. Серумът леко дава инерция на случващото се. Аз всеки път си поръчвам различни серуми и гледам да са за мезотерапия. Но чак толкова няма смисъл да се задълбочавате в избора им. Какъвто и да е ще е от полза за кожата. Много съм доволна от резултата до сега. Досадно е, време иска, понякога съм на ръба да не се мина и да отложа, но се хващам и го правя, защото резултатите които забелязвам ме мотивират. Много е яко.

# 676
На мен питането за серумите ми беше дали трябва да са специални мазосеруми, които да са стерилни, или може всеки един серум, който е подходящ, да се съвмести, макар и не стерилен.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 17:27 от ДХ3

# 677
Аз не ползвам специални, гледам само да пазя пипетите чисти, да не ги опирам никъде, толкова ми е стерилното Simple Smile Иначе, мисля важното е да са хидратиращи, а не например с ретинол, защото не знам такива агресивни съставки дали е ОК да влизат и под кожата,

# 678
Със сигурност неагресивни серуми трябва, просто се чудех  дали да са стерилни.Благодаря!❤

# 679
Със сигурност неагресивни серуми трябва, просто се чудех  дали да са стерилни.Благодаря!❤
ДХЗ ти реши ли какви серуми ще си купуваш и от къде?Ще ми е интересно да споделиш.Аз днес исках да си поръчам дермапен 8,на него се спрях,но пише ,че Али експрес не може да ми го достави в страната в която живея(не съм в Бг )и пак съм в чуденка🙁

# 680
Щом не трябва да са специални, сигурно ще взема нещо с хиалурон.Иначе намерих в Дермис и мислех оттам да поръчам.Нещо анти-ейдж.Още не съм се спряла конкретно.

# 681
Щом не трябва да са специални, сигурно ще взема нещо с хиалурон.Иначе намерих в Дермис и мислех оттам да поръчам.Нещо анти-ейдж.Още не съм се спряла конкретно.
А какъв дермапен си взе
Аз пак пробвах в Али-то сега и този път не ми дава такова съобщение.Може и да успея да си поръчам.
Аз имам Вит С на la Roche  и мисля да пробвам първо с него

# 682
За вит.Ц четох, че не в добра идея.Та недей да рискуваш.Кожата може да стане много реактивна само след намазване, какво остава върху рана един вид.
Иначе от Алито поръчах М8 W.

# 683
Благодаря ,че сподели за Вит С-то
И аз се спрях на този,бих искала да си поръчам и допълнителни игли,има и нано(мисля него да ползвам по-често)
Authentic Dr.pen Ultima M8-W 12pcs needles cartridges wireless skin care micro-needle pen  beauty machine skin rejuvenation mach
А ти поръча ли си допълнително игли ,че сега съм във вихъра на поръчки?

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 18:32 от SILNA333

# 684
Не, исках да видя с тези как ще е и да преценя какво да допоръчам.

# 685
ДХЗ, на клипчето което ми прати за дермапена гледам жената се маже с този обезболяващ крем: https://www.amazon.com/gp/product/B019D7MQMK/ref=as_li_tl?ie=UTF … f7fe6d2492657f6b9

Mel, виж този обезболяващ. Гледам жената в тубата с такъв се маже. Може и аз да го пробвам. В амазона видях че го има. Дано да върши работа, че аз толкова много лидокаини съм ползвала, освен тоя с рецепта дето е друг не ми е свършил работа до сега.

# 686
Благодаря, сложих си го в списъка, че сега го няма наличен.
Момичетата тук нали казват, че и без обезболяващо става.
Вече минаха 4 седмици от моята процедура и като се астроя психически ще пробвам и с моя пен. Но сега с този Великден, яйца, агнешко и т.н. съм вече назад с графика.

# 687
Аз не ползвам обезбол. крем и не намирам смисъл, бода съответните зони с дължина на иглите,коята мога да понеса. Вит. С в това силно слънце  не ми се струва добра идея. Аз се минавам с уреда на месеца веднъж, но вече чак на есен.

# 688
Аз до сега с дермаролера не съм ползвала никога обезболяващ крем. Предполагам и с пена ще е така. Но понеже стана дума и за това моя опит споделих. Аз такъв крем съм ползвала за лазерно обезкосмяване, че много ме боля и от там ми е опита с какви ли не лидокаини.  А тоя последния крем, го мернах в едно видео за ползване на дермапен. Ако някой не може да търпи, може тоя да потърси без рецепта.

# 689
  • в 1001-та нощ
В сайта Кондиция има няколко модела дермапен с различни цени, но в описанието не става ясно каква е разликата. Някой може ли да коментира?

Не ми се занимава с алиескпрес, ако взема ще е от тук сигурно с осигурена поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт