Продуктите на Frosch Baby се грижат за нашите деца със силата на природата

• 10 145
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Използвам препарата за съдове на Frosch. Много съм доволна.

# 226
  • Стара Загора
Използвате ли перилни и почистващи препарати на Frosch? Имате ли любими продукти от нашия асортимент и кои са те?

Използвала съм само течния препарат за съдове и ми харесва.

Не съм използвала серията baby , Но звучи обеждаващо. Frowning1

# 227
  • София
Използвам веро  и препарат за прозорци. Много съм доволна.

# 228
Познавам добре продуктите Frosch и съм много доволна от тях. Използвам омекотител Frosch лавандула, както и омекотител Frosch Baby при пране на бебешките дрешки, Frosch Baby Waschmittel Течен перилен препарат за бебешки дрехи,  Препарат за почистване на бани и Frosch Green Lemon Препарат за съдове. Препоръчвам ги, защото са разнообразни, на ниска цена и с добро качество.

# 229
  • Варна
Използвам препарата за съдове, доволна съм  и бих пробвала и другите продукти

# 230
  • оттам, откъдето започва България
Разгледах продуктите на Frosch. Оказа се, че съм виждала само някои от тях.
Ползвам препарата за съдове, а тези дни пробвах и препарата за стъкла. Доволна съм от качеството им.

# 231
Все още не съм, но бих пробвала, тъй като чета за много положителни отзиви. Animal Frog

# 232
Засега съм ползвала само веро, но за пролетното почистване ще ползвам и препарата за стъкла.

# 233
Ползвам препаратите за почистване и за петна и съм много доволна. И като качество, и като резултат.

# 234
Още от първото ми дете използвам само продуктите на фрош. Препаратът за пране + омекотител + препаратът за петна. Много хубаво изпират и без натрапчива миризма. Детския съпун за ръце, за нас с нар или алое.
За детските съдовете и шишета мия също с бебешкия продукт, а за нас ползвам другите препарати за съдове на фрош както и за пране. Иска ми се да има повече асортимент при перилните препарати, нар и алое Вера въртя, но леко ми омръзнаха. Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 11:03 от Ivied

# 235
Използвам предимно препарата за съдове на Frosch. Но бих ползвала по - често и други продукти на Frosch.

# 236
Използвам Frosch Baby препарат за съдове и течен прах Frosch Baby.

# 237
Не съм ползвала продуктите на Frosch за лична употреба, но преди време във фармацефтичната компания, в която работех въведохме зелената серия на Frosch за почистване и дезинфекция. Персоналът беше изключително доволен от тях.

# 238
Използвам Frosch за миене на съдове използвала съм и омекотител Frosch Baby и Frosch за миене на тоалетна с лавандула и съм много доволна.

# 239
Използвала съм препарат за почистване на прозорци и препарат за миене на съдове. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт