Продуктите на Frosch Baby се грижат за нашите деца със силата на природата

• 10 146
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Да, използвам продукти на Frosch за съдове . Много ми харесва.

# 211
Съвсем случайно преди години попаднах на перилен препарат Frosch и останах много доволна. Оказа се, че и други мои познати го ползват и са доволни.
Любими са ми течния препарат за пране и универсалния почистващ препарат за различни повърхности.

# 212
От 5 години на детето ми съдовете се мият с Frosch за съдове, не използвам съдомиялната за тях. Дрешките се перат предимно с течен препарат Frosch, с изключение на по-замърсените- връхни дрешки и якета, тъй като е деликатен и не особено силен препарат. Но това, което докосва тялото е Frosch. Отскоро ползвам и омекотителя, доволна съм.

# 213
Доволна съм от Frosch препарат за съдове.

# 214
Да, използвам Frosch препарат за съдове.

# 215
Все още не съм използвала продукти на марката, но май това ще бъдат следващите препарати, които ще купя.

# 216
Използвам Frosch препарат за съдове.

# 217
Ползвам течния препарат за пране и този за почистване.

# 218
  • софия
Да, този за съдове.

# 219
  • Бургас
Все още не.

# 220
Използвам Frosch препарат за съдове.

# 221
Все още не съм ползвала продуктите на Frosh.

# 222
Да си призная честно, никога не съм ползвала продуктите ви.

# 223
Използвате ли перилни и почистващи препарати на Frosch? Имате ли любими продукти от нашия асортимент и кои са те?
Използвала съм Фрош бейби течен препарат за пране,  когато децата бяха бебета.  Много ми харесваше.  Също и фрош бейби препарат за съдове -  от него също бях много доволна. 
В момента гледам да купувам предимно Фрош препарат за съдове,  защото той е най-щадящ за ръцете ми.  Любим ми е с лимона, голяма опаковка.
Скоро открихме и фрош течен сапун с много весели картинки за децата.  Вече им е любимият сапун и с удоволствие си моят ръцете  (на 3 год са,  близнаци).
Имам желание да пробвам и душгела от същата серия и това ще е следващата ми покупка,  след като свърши настоящия.

# 224
Използвам препарата за съдове , сега разбирам че има и бебешка серия продукти на Фрош , бих ги използвала с удоволствие

Общи условия

Активация на акаунт