Продуктите на Frosch Baby се грижат за нашите деца със силата на природата

• 10 147
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Аз използвам препарата за петна и съм много доволна. Другите продукти все още не съм ги пробвала.

# 196
  • Пловдив
Използвам много от продуктите и са ми любими. Спрея за петна се справя отлично. Спрея за почистване от бебешката серия е страхотен. Препарата за прозорци ползваме от години, а препаратите за съдове не сменям за нищо.

# 197
В нашето семейство сме двама с чуствителна кожа и ползваме течният препарат и омекотителя - супер са. Харесва ми идеята за щадене на природата позвайки рециклирани продукти за опаковките си:hugs:

# 198
Да, използвам продукти на Frosch за съдове и за под . Много съм доволна.

# 199
Препарата за съдове и течния сапун за ръце- използвам редовно и са ни любими.

# 200
Използвам почти всички препарати от бебешката серия на Фрош! Обожавам перилния препарат и омекотител за бебешки дрешки. Няма натрапчив аромат и прави материите много приятни за кожата. Общо взето май всички са ми любими!

# 201
До този момент не съм използвала продукти на Фрош.

# 202
Използвам препарата за съдове , сега разбирам че има и бебешка серия продукти на Фрош , бих ги използвала с удоволствие.

# 203
Не съм ползвала препарати Frosch, но бих пробвала

# 204
  • Варна
Използвам Frosch препарат за съдове.

# 205
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Любимият ми препарат на Frosch е Frosch Baby препарат за петна.
Колкото и смешно да звучи, аз го ползвам за всякакви петна, включително на нашите дрехи с половинката ми, покривки, чаршафи и т.н.Детето вече не е бебе, но се цапа и винаги, когато има петна ползвам този препарат преди пране.
Родителите ми също го харесаха и го ползват, макар да са баба и дядо.Покрай тях се "запалиха" и други близки, които дори нямат малки деца.

# 206
Ползвала съм препарата за съдове и препарата за премахване на петна. Доволна съм.

# 207
Изключително съм доволна от препаратите на Frosh. В къщи използваме frosh baby омекотител, frosh baby перилен препарат, frosh baby препарат за петна, frosh веро за съдове.

# 208
Ползвала съм препарата за съдове.

# 209
Не съм ползвала препарати Frosch, но бих пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт