Продуктите на Frosch Baby се грижат за нашите деца със силата на природата

• 10 148
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Използвала съм препарата за съдове и този за петна. Бих пробвал и останалите

# 181
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Използвам често препарата за съдове и за под, много са хубави.

# 182
Не използвам и не съм ползвала. С две ръце съм за еко препарати, но цената им почти винаги е доста над това, което мога да си позволя.

# 183
  • Монтана
Използвам препарата за съдове и за петна.

# 184
Да, аз използвам Frosch препарат за съдове, измива много добре и е икономичен и Frosch  течен препарат за пране - пера на ниска температура и съм доволна.   

# 185
Използвам Frosh препарат за съдове и Frosh  препарат за почистване.

# 186
Все още не съм ползвала препрати на Frosh, но ще поправя тази "грешка"😊

# 187
  • София
Ползвам Frosh препарат за съдове и Frosh препарат за петна.

# 188
За бебето съм приготвила именно от продуктите на Frosch. Не съм ги използвала досега.

# 189
Да, в последните месеци купувам бебешки продукти заради лош алергичен или по-скоро дерматологичен проблем. Ползвах течния препарат и омекотителя по препоръки и съм много доволна.

# 190
Да, изполвам Фрош препарат за съдове. Много съм доволна от него.

# 191
използваме препарат за съдове на фрош, а наскоро преминахме към бебешката серия. хвърлула съм око и на този за почистване на повърхности...

# 192
Преди много години в Германия ползвах Фрош за съдове и останах много доволна. Всеки път, когато имах възможност си носех и го ползвах в Бг. Много се радвам,че вече го има на нашия пазар и ползваме него.
Когато видях, че има и бебешка серия веднага взех препарата за съдове и препарат за почистване. Сега, за 2рото бебе пак ще ползвам тях.

# 193
  • При децата ми
Много пъти съм ползвала Вашите продукти. Използвала съм препарат за под, препарат за съдове и препарата за почистване с оцет.

# 194
Използвам препарата за петна и този за съдове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт