The Mandalorian - This is the Way!

• 19 548
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз мисля, че има нужда от още една жена. Мандо и Кара се допълваха много добре. Бо Катан ми е доста анти жена. Асока е много по-женствен, но същевременно силна и смела и не отстъпва по нищо ни на Мандо, не на някой друг. Бо Катан е като дърво

# 646
Кейти Сакхоф минава за нещо като секс бомба, особено в превъплъщението й като Старбък. Аз никога не я харесах особено. Преди ми изглеждаше груба и малко пълничка, сега пък много се старае да се поддържа във форма и е някак суха.
Между другото, самата тя не е харесала стайлинга на Старбък, когато са я избрали за ролята и е била разстроена от това, че ще изглежда толкова мъжествено. Но с времето явно е свикнала.

# 647
  • София
Значи, Асока е ясна, тя си ми е слабост и любимка, ама тя ще си има отделно шоу и е извън близкия кръг на Мандо. Тук става въпрос за нов главен женски персонаж, който да кажем в 40, 50% от времето (а може и повече) ще е около Мандо. Надявах се това да е Бо-Катан. Аз я харесвам от анимациите. Кейти не 'уау' и наистина донякъде малко дървено стои, но съм фен на самия образ
От Дисни рискуват обаче като вкарат този нов герой да започнат едни сравнения с Кара Дюн на Джина и ще има сплетни, раздори, нарочно ниски оценки от обидени фенове. Винаги така става, когато намесиш политиката. Единствения ти правилен ход след това е да замразиш всичко и продължаваш напред, въпреки оставената дупка. А не точно това (добре поне, че не направиха грубата грешка да рекастнат образа на Кара Дюн ама с друга актриса).
И всичко това между другото като се замисля не е добър знак за Бо-Катан. Не знам, така си мисля. Явно имат други планове за нея и те са да не е централен персонаж или да кажем, да има някакво по-значимо присъствие за историята. Или не харесват Кейти или имат точно тези планове за нея. Ще видим. Дано греша. Simple Smile

# 648
Мандалориан може да мине и без героинята на Джина. Не виждам да е чак толкова важна за сюжета и можеше да я пратят да си живее на някоя планета и да не учем повече за нея.
Вероятно им трябва женски образ.

# 649
На мен си ми харесваше без централен женски персонаж - появяват се разни дами в отделни епизоди, но без да досаждат. Ако е само една с главна роля, ще промени посоката на сериала, може да се опита да засечни Мандо, а това е дразнещо.

# 650
  • София
В сезон на 3 на Мандо ще се отбием отново до прекрасната, Набу. Потвърдено Simple Smile

От снощните глобуси:
Golden Globes 2021: The Mandalorian loses, but John Boyega wins

# 651
  • София
Въпреки че много ми се искаше, но май нямаше голям шанс за Мандо да спечели. Но пък само номинацията си е много добре.
Вчера четох, че Педро Паскал ще снима с Мария Бакалова в някакъв нов филм. Май почват сериозно да го канят. Дано най-накрая почне да снима Мандо 3

# 652
  • Somewhere far away
Жалко, явно  хората  нагоре по веригата, важните клечки никога не са гледали сериозно на StarWars вселената. ами техен проблем.
Аз пък тази година изобщо не се интересувам от наградите и всичко свързано с тях, повечето дори не ги познавам,  българката също за пръв път я виждам, чуждите също. Пълна апатия изпитвам. и май така е по-добре..

Относно Бо-Катан- ами може би е нарочно това дървено поведение, все пак е войник. А това дали е анти -жена ами не, това също няма никакво значение. войната не дискриминира, няма значение какъв пол си. или те бива в това, което правиш или не. ако насреща ти е противника, изобщо няма да те пита ти хубава ли си , женствена ли си какво си - просто ще те гръмне , посече , разчлени ...докато ти се чудиш. Това колко някой е анти-жена или колко някой е женствен няма абсолютно никакъв импакт. В крайна сметка броня се носи не за да си секси или да изглеждаш супер готино или супер нежно или каквито и да било сексуални/ интимни  импликации, броня се носи за да те прадпази и евентуално да ти спаси живота ако получиш смъртоносно нараняване. Това им е в обучението и възпитанието. Понеже съм и геймър, освен антисоциален нърд, мога да кажа че в много игри, в които главния ти герой е свързан с война по някакъв начин, независимо от титла и ранг, без значение далие война в космоса или на земята, без значение дали е командир или капитан или просто войник винаги има едно такова дървено държание ,  или по скоро сдържано и стегнато, не позволява никаква емоция да бъде показана външно. това е поведението на главния герой с повечето хора и  най- вече с хората които не познава. позволява си маската да падне и леда да се стопи само с най-близките. Това е кода на хората, посветили  живота си  на армията, на войната, на битките.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 00:09 от Deathcrush

# 653
  • София
Аз по-скоро правех сравнение с Кара Дюн, която също беше войн и самотен вълк, но от нея имаше един магнетизъм и излъчване. Докато Бо Катан... Естествено, ако гледаме чисто от военна гледна точка никой не се интересува от пола. Но нали все пак е филм, а и от Дисни са казали, че ще има друг женски образ

# 654
Все пак коментираме сюжет, от гледната точка на зрители, а не война.

Сега сигурно ще уволнят и Бил Бър, харесвах персонажа му. Sad
https://boundingintocomics.com/2021/03/01/bill-burr-responds-to- … -the-mandalorian/

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 10:31 от pppqqq

# 655
  • София
Браво на Бил Бър, спокс едва ли ще го уволнят. Първо, ако го направят ще станат за смях (а и той няма постъпките на Джина в социалните мрежи), а и набра страшна инерция сред феновете. Няколко пъти писах, че за него се залага много за следващия сезон и останалите шоута след невероятното впечатление което остави само за 15 минути.
Ще следим новините около него, да видим, какво ще е развитието.

Имаме нова официална новина.
Страхотната, Индира Варма (Елария Санд от Игра на тронове) е кастната в шоуто за Оби-Уан. Юхуу Simple Smile

Още една официална новина
Хера Синдула от Star Wars Rebels ще замести обрза на Кара Дюн в новото шоу, ''Рейнджърите на новата република''
Много хитър и добър ход на Лукас Филм, защото Хера е любимка на феновете от анимацията. Това е и двойна новина, значи от компанията не са се оказали от плануваното шоу, защото то бе на кантар така да се каже...

Грогу пристига на златните глобуси Simple Smile

хаха, якооо Grinning

# 656
  • Somewhere far away
Ако ще има Хера значи трябва да  си търсят и Кейнън. Grinning

# 657
  • София
Очаква се тези дни да изтече инфо коя актриса смятат да бъде новия силен женски персонаж.
Катлийн Кенеди наскоро каза, че не си представя Стар Уорс без силен женски герой, който да е лидер?! Хъх, представям си как Мандо кима за одобрение пред някоя жена и как бива строяван когато си позволи някоя волност. Класика 21 век. Дано не стане това, че ще провалят всичко. И Кенеди даде пример с Лея, Падме и Рей. Хъх, да вметна само, че от изброените три само Рей бе подобен образ и бе почти пълен провал.

Култовата Асаж Вентрес

През цялото време е била Агата... Grinning

# 658
  • Somewhere far away
КК е ясно че трябва да се маха. Ама не знам дали ще се махне, има власт и пари...
Поне това че 99% от феновете я мразят би трябвало малко да я накара да се замисли и да промени решението и да се откаже от тая си титла, професия или каквото е там. За пръв път виждам такова безумие - не може да си на върха на една от най-големите компании и да продължаваш да си затваряш очите.
Аз не съм против женски образи, но честно ? По -важна е историята, по -важно ми е  е какъв е образа, как е представен този герой, как се развива и еволюира като характер, как допринася за сюжета, кара ли ме да съчувствам, да съпреживявам, да се асоциирам с него/нея, това какъв пол е или каква раса е или дали е  гей или хетеро изобщо, ама ИЗОБЩО не ме вълнува. Кога ще го разберат това от Дисни?

# 659
  • София
Уау, плъзнаха едни упорити слухове, че от Лукас Филм и Дисни подготвят нов проект, ''Ексегол'' - известна като планетата на Ситите. Ще се разказва за Ситите и ще мрачен, суров и жесток. Не е казано дали ще е филм или сериал, но по-скоро второто. Но няма нищо официално. :о

Също така се спекулира, че Индира Варма (Елария Пясък от GOT) за която писах, че официално е кастната за шоуто на ''Оби-Уан'', ще играе дукеса Сатин Крийз (сестра на Бо-Катан), любимата на Оби-Уан. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт