Изпитани сайтове за парфюми - 35

• 52 295
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Пробвах вчера, вече не.

# 631
Нотино лекинко ме изнервят вече. Обадиха се от Еконт, че пратката ми е в офиса на Еконт на бул. Скобелев, което е, меко казано, далече от нас. Отгоре на това, съм заявила доставката до личен адрес! Сега щели да го пренасочат утре да пристигне в близкия до нас офис! Досадно е...

# 632
  • София
И аз имам две такива доставки от Нотино. Трябваше да е до адрес, а те ги бяха изпратили до офис. Добре, че беше близкия, а не някой на другия край на града.

# 633
Дойде ми пратката от Нотино, всичко е супер. Бърза и точна доставка. Много съм доволна. Sunglasses Grinning

# 634
Току-що пристигна още едно нещо, което ще ме топли тази зима:) Въпреки намалението от 30%, от flaconi.de са ми изпратили и мостричка. Както каза една дама преди няколко теми, нашите онлайн магазини имат още да учат.

Не издържах снощи, имах подарък код за 30% и си поръчах Jazz Club на Margiela Simple Smile

# 635
# 636
Milen, честита разкошотия!

По-идейно беше за ти сложат мостричка на друг Marguiela. Даже помислих, че пробва Jazz Club и затова си го поръча, но се вгледах в снимката.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 11:42 от Фръц!

# 637
# 638
Взех, че се обадих в Нотино и обясних, че това е втора поръчка с проблем в адреса; че е поръчана до личен адрес, а сега ще отиде в офис, те пък любезни - каза жената на телефона, че ще се заемат и ще я пренасочат до моя си адрес, който го прочете от профила ми, и е съвсем правилно написан. Как са го объркали и тя не знае... Пак добре, че комуникират нормално.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:05 от Анонимен

# 639
Спокойно, втора седмица си чакам оксидант от ЗР, защото бяха сложили грешен(за друга боя), после спиди загубиха една пратка, пуснаха втора, която трябваше да бъде доставена в събота, днес още я нямам и не знам кога ще се боядисам, но в неделя сме на фотосесия и не ми се нравят тези закъснения...

# 640
А аз вчера установих, че няма как да ме боядисат във фризьорски салон бидейки с маска Simple Smile
Така че ЗР да ти се разбързат

В elinor на 2 артикула автоматично сваля 15%

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:25 от Фръц!

# 641
  • София
Скрит текст:
Току-що пристигна още едно нещо, което ще ме топли тази зима:) Въпреки намалението от 30%, от flaconi.de са ми изпратили и мостричка. Както каза една дама преди няколко теми, нашите онлайн магазини имат още да учат.

Не издържах снощи, имах подарък код за 30% и си поръчах Jazz Club на Margiela Simple Smile

Milen™ - Ууууу браво! Страхотен е By the Fireplace! Точно навреме го взимаш - фантастична опушено-топла ванилия. За мен, и Coffee Break си заслужава притежанието - невероятно уютен и гушливо-изкусителен парфюм! Ако не го познаваш - погледни го.

# 642
  • София
Milen™, честит! Чудесен е By the Fireplace, но Coffee Break ми е любимият от тези, които познавам на марката. Както писа и Deetron, заслужава си.

# 643
  • София
И на мен ми е много странен и интересен by the fireplace.
Колко ти излезна, по спомени в Нотино беше 200 без малко.

# 644
  • Чукарландия
Кой Монтал в Елфрагранс  коментирате, tuali и densi?

Кодове за този сайт има ли?

Общи условия

Активация на акаунт