Изпитани сайтове за парфюми - 35

• 51 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Кой е парфюмът? Какво значи евтинее сока? Защо няма да се разправяте и да го върнете, при положение, че от сайта са много коректни и допускат такова нещо?

# 676
Ужас. Бих го върнала. Иначе точно този аромат и на мен ми е ужасен.

# 677
Върнете го задължително!

# 678
  • София
Рекламация за този вид няма да има проблем

# 679
Кой е парфюмът? Какво значи евтинее сока? Защо няма да се разправяте и да го върнете, при положение, че от сайта са много коректни и допускат такова нещо?

Защото един път съм се разправяла с менте парфюм , в продължение на два месеца,едвам си взех парите,сега просто не искам да си хабя нервите. Парфюма,както се вижда е Пърфект табако на Дюпон.

# 680
За този вид никой няма да ви оспори рекламацията, най-малко пък от този любезен магазин. Чудно ми е чак, че са допуснали изпращането на такова нещо. Аз не бих го задържала, въпреки че това около гърлото може да се почисти.
Иначе за сока - въпрос на вкус е. Ако сте го пробвала в Дъглас където ги има и е категорично различен от този, може и да се замисля, иначе тази серия не блести с нишова прецизност. Просто обикновени ориенталски парфюми. Тук малко повече се прехласваме по някои неща и хора, които не четат редовно, може да решат, че някои парфюми са чудо невиждано, но "топлата вода" отдавна е измислена...

# 681
CHARLOTTE, в този вид е абсолютно неприемливо да се изпрати поръчка. Върнете парфюма. Долче са изпитан сайт и не би следвало да имате проблеми с рекламацията.

# 682
CHARLOTTE, в този вид е абсолютно неприемливо да се изпрати поръчка. Върнете парфюма. Долче са изпитан сайт и не би следвало да имате проблеми с рекламацията.

Ами да пробвам тогава,но има и друг проблем-поръчах като гост,а и не пазя данните за ордера. Но,пък те трябва да ме имат  в  историята на поръчките,нали?

# 683
Върнете го и щом очаквате забавяне на възстановяването на сумата, може да се договорите да поръчате друг артикул на приблизителна стойност, такава че да доплатите разликата.
В крайна сметка има хубаво в лошото - не Ви допада аромата и имате друго основание да го върнете  Simple Smile

# 684
Сайтовете, които пробутват ментаци не приемат рекламации и не уважават претенции, защото много добре знаят, че пробутват такива и накрая няма да им излезе сметката. Dolce обаче досега винаги са били коректни и съм убедена, че ще Ви уважат рекламацията и няма да Ви създават излишни главоболия. Simple Smile

# 685
Свързах се с тях,дадоха ми номера и датата на поръчката,за да ги впиша във формуляра.Ами ще им го пратя,щом казвате,че няма да има проблем,пък се надявам да са коректни.И мисля да направя точно така,както ме посъветвахте по-горе-ще искам нов парфюм с доплащане. Надявам се да няма проблем!

# 686
Задължително направете рекламация, никакъв проблем няма да има.
Преди месец купих точно този парфюм, но от сродният на Долче сайт и пристигна в чудесен търговски вид.
Относно аромата нищо не мога да коментирам, защото за мен е далеч от евтин, ноо както знаем тук носовЕ бол, всеки различно възприема и пр.

# 687
Това парфюм без опаковка ли се е водел?

# 688
Бил е мостра сигурно, затова е в този вид.

# 689
  • София
Задължително направете рекламация, никакъв проблем няма да има.
Преди месец купих точно този парфюм, но от сродният на Долче сайт и пристигна в чудесен търговски вид.
Относно аромата нищо не мога да коментирам, защото за мен е далеч от евтин, ноо както знаем тук носовЕ бол, всеки различно възприема и пр.
Smartie - Перфектно казано! Hands Ok Hand
От долче/парфюм.бг  винаги съм бил безкрайно доволен, така че съм 100% убеден, че рекламацията ще бъде успешна.

Общи условия

Активация на акаунт