Изпитани сайтове за парфюми - 35

• 53 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Вчера сложих едно червило в кошницата за 13.17 лв, днес сутринта е 15.83 лв. Толкова за "голямото намаление" в makeup.

# 466
  • Балчик
Получих имейл от Парфимо за МЕГА намаления. И къде са те? Цените им са си същите, както винаги!

# 467
  • София
Аз следя Ланком la bell intensment, даже го вдигнаха от вчера.

# 468
  • ново
Джемма, на продуктите, които следя са по-високи дори от обичайните.

# 469
В моята кошница  някои продукти в Парфимо даже са на по-висока цена днес - разликата е с лев, два или стотинки, но въпросът си е принципен. Препоръчваният в предните страници тестер на
Lancôme La Vie Est Belle Intensément беше вчера например 87,30лв., днес е 96,90лв.... Голям "Черен петък"

# 470
Да, вдигнали са цените. Аз просто от любопитство си следя едни очни линии дали няма да станат с БД, а те им добавили по 1-2лв.

# 471
Попаднах на ревюто на Денси за  Rochas Mademoiselle in Black и ми стана интересен.
Има ли го в някой сайт по-изгоден от Дъглас ?

https://douglas.bg/mademoiselle-rochas-in-black-conf-55178?utm_s … mc_eid=603d95edb9

# 472
Точно както и предполагах, няма приличен черен петък. Засилих се онзи ден да взема един ТФ noir pour femme, но след като не можело да се поръчва, ентусиазмът ми бе попарен и си спестих едни 160 лв.
Днес реших да разгледам сайта на L'Erbolario. Във Фрагрантика видях, че имат парфюм с акация, какъвто търся вече месеци, обаче в сайта им го няма, а в коментарите във Ф. пише, че е спрян от производство. Вярно ли е? Confused Има ли нещо друго в редиците им, което да заслужава внимание?

# 473
  • Пловдив
Попаднах на ревюто на Денси за  Rochas Mademoiselle in Black и ми стана интересен.
Има ли го в някой сайт по-изгоден от Дъглас ?

https://douglas.bg/mademoiselle-rochas-in-black-conf-55178?utm_s … mc_eid=603d95edb9

Няма го още никъде по сайтовете, много приятен аромат е наистина.

# 474
Точно както и предполагах, няма приличен черен петък. Засилих се онзи ден да взема един ТФ noir pour femme, но след като не можело да се поръчва, ентусиазмът ми бе попарен и си спестих едни 160 лв.
Днес реших да разгледам сайта на L'Erbolario. Във Фрагрантика видях, че имат парфюм с акация, какъвто търся вече месеци, обаче в сайта им го няма, а в коментарите във Ф. пише, че е спрян от производство. Вярно ли е? Confused Има ли нещо друго в редиците им, което да заслужава внимание?

Аз много харесвам Meharees серията, тази с мандарини (или портокали беше?), божурите. Също нещата за тяло с люляк.
Пробвала съм също кремовете им за лице (но сега не мога да назова кои точно бяха), както и измиващи гелове за лице - харесаха ми!

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 10:56 от tuali

# 475
Черен петък в xerjoffuniverse  - 10 %  на висчко при поръчка над €350 и безплатна доставка над €150.

Ако не ме лъже паметта в магазина на Висша Козметика-Haute Parfumerie в The Mall също имаше 10 % на xerjoff. Там излиза даже много по - изгодно. Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 11:09 от Milen™

# 476
  • Пловдив
На L'Erbolario повече си струват продуктите за тяло - кремове, душ-гелове. Страшно ги харесвам. Например Божур, Липа, Камелия, Светли цветя, Ирис, Хортензия, Иглика.
Имала съм обаче 2-3 парфюма и не ми допаднаха. Твърде много пудреност и досаждаха.

# 477
  • На черешатааа
Мдамм, пак ЧП по нашенски. Да с по 1-2 лв увеличение, но айде няма нужда, въпроса е принципен. Нес ами жизненоважни в момента парфюмите. И да питам parfimo.bg да имат код случайно?

# 478
Е как да не може? Делириум изпратиха целия си магазин по куриери за три дни, но приключи точно в този момент. До 12 часа приемат поръчки. Обаждай се бързо и питай.

# 479
Ах, как се подведох само. Пораженчески се отказах още преди да опитам лично, тъй като няколко поста по-назад бяха отказали на една дама да й го пратят и реших, че няма да се пробвам излишно и без това имам кошмарна седмица. Sad

Общи условия

Активация на акаунт