Изпитани сайтове за парфюми - 35

• 51 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Аз си наруших диетата 🤣🤣🤣. Чакам от Dolce.bg Hypnotic poison eau secret. Отдавна му се каня и реших, че искам да си направя подарък.
Моля те пиши някоя дума като го получиш🍀

# 601
В 0 ч и 2 мин. кода в Парфимо вече не действа.
Ако някой знае действащ ще съм благодарна.

Пак се минах, защото много милсля Grinning. Снощи си нагласих кошницата, заредих кода и реших да поръчвам тази сутрин. Кой знае защо Grinning. И аз ще се радвам някой да знае нов.

# 602
Огромен плюс за L`erbolario.
Малко се ядосах на високата доставка, но веднага бях компенсирана при отваряне на пакетчето. Сложили са комплимент от 7 мостри на различни продукти.
TualiАзалия  благодаря ви за препоръката за Meharees, божествен е Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:05 от лорелай

# 603
Приятно е да прочета, че още някой оценява и харесва Meharees! Купих го за мм и му го отмъкнах 😀 Разкошен е в това време, вчера го носих вкъщи и го усещах известно време.
Вече притеснително дълго не се възвръща цялото ми обоняние и парфюмите си не усещам изобщо повече от час, това ме разбива! Сутринта се изкъпах с амбровия НР и в момента не усещам нищо! 🙄 Някой друг с подобен проблем след COVID?
Днес ще пристигне моето Индиго от L'Еrbolario и се надявам да са ми сложили мострички. Simple Smile

# 604
  • Sofia
Аз. Поне десет дни не усещах нищо, а сега, близо месец по-късно, долавям всичко, но по-слабо. Усещам, че постепенно има подобрение, но бавно става. Брат ми го изкара края на Юли и още не е 100 процента ...

# 605
Моята поръчка от ausliebezumduft е от 21-ви и не съм получила тракинг даже 🤔
Стжалявам, ако е дискутирано вече, но бихте ли дала информация относно доставката? Каква в цената?

# 606
  • София
Oyasumi, пише каква е на сайта - https://www.ausliebezumduft.de/versand. Всеки може да провери и сам. Hands V

# 607
Аз ще разносвам сет на Maison Margiela, което удоволствие ми е подарено от съфорумка. Днес е Денят празник на щедростта и го използвам да благодаря на парфюманите, които са ме запознавали и задоволявали интереса ми към недостъпни за мен аромати.
Сетчето се е изчерпало в нотино, но пък има все още налични писалки от някои аромати, чакам да видя дали ще ги пожелая. С кода бяха на добра цена, предполагам е ред на намаленията за ниш в нотино.

Милен, ти нещо на Margiela ли чакаш от немско?

# 608
Oyasumi, пише каква е на сайта - https://www.ausliebezumduft.de/versand. Всеки може да провери и сам. Hands V
Благодаря! Не бях успяла да го намеря.

# 609
Скрит текст:
Аз ще разносвам сет на Maison Margiela, което удоволствие ми е подарено от съфорумка. Днес е Денят празник на щедростта и го използвам да благодаря на парфюманите, които са ме запознавали и задоволявали интереса ми към недостъпни за мен аромати.
Сетчето се е изчерпало в нотино, но пък има все още налични писалки от някои аромати, чакам да видя дали ще ги пожелая. С кода бяха на добра цена, предполагам е ред на намаленията за ниш в нотино.
Милен, ти нещо на Margiela ли чакаш от немско?

Да Фръц! , чакам (By the Fireplace), най-после да седна и аз около огнището. Simple Smile Сега съм в размисъл за ароматни свещи и още нещо.

# 610
Le Peche Eisenberg for men на страхотна цена.
https://douglas.bg/eisenberg-l-art-de-parfum-le-peche-conf-42917

В Дъглас има доста аромати на Eisenberg на -50%.

# 611
Получих си Индигото от L'Erbolario. Чудесен аромат е! НО, не ми хареса как е опакован за транспорт с куриер... Вярно, че кутията беше увита в малко бабъл фолио и сложена в хартиеното фирмено пликче, на задната страна на което беше лепната товарителницата, но самата кутия е леко смачкана в ъгълчето. Ако е за подарък какво правим? Трябваше да връщам... Нямам спомен от когато купувах преди време, но всички парфюми на марката ли са без целофан? Имам и три мострички.
Скрит текст:

# 612
По спомен са без целофан, да. Тъпо е, че е пристигнал смачкан обаче. Можеше да подсигурят по-добре.

# 613
Голяма похвала за Елфрагранс от мен. Най-новият Монтал за 99 лв тестер./много добра цена/ и поръчка вчера привечер, днес следобяд при мен. Парфюмът е много хубав, има прилики с Ерба Пюра и Кирке, но е по-лек и не е такова чудовище като Кирке. Страшно доволна съм, че го купих насляпо. Ще го опиша в другата тема като го разуча. Отлична комуникация с екипа от сайта и бързина, която много ме зарадва.
Благодаря, на който го показа тук, защото рядко следя този сайт. Поправям се.
http://www.elfragrance.bg/montale-velvet-fantasy-eau-de-parfum-s … jeni-p-18377.html

# 614
Елфрагранс са много коректни, бързи и любезни. Винаги с удоволствие пазарувам от тях.

Общи условия

Активация на акаунт