Изпитани сайтове за парфюми - 35

• 51 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
А Hayati Attar collection продава ли се вече в България?
Не.

# 721
Elinor  имаха един парфюм на бранда и аз се обнадеждих  Simple Smile

# 722
  • София
Сърцето ме тегли към него, но дали няма да съжалявам....

30 мл за 101 лв

# 723
# 724
Ausliebezumduft още не са ми пратили поръчката от седмицата преди черен петък. Както каза Klodilia, явно едното нещо в поръчката не е било налично и ми отговориха, че още се чака. Става въпрос за Rouge CDG. Подозирах, че директно от сайта на CDG щеше да е най-бързо, но дано към Коледа го получа все пак 😆

# 725
Сърцето ме тегли към него, но дали няма да съжалявам....

30 мл за 101 лв
Този ми е стара любов, къткам си половината от малка 30-чка. Не е ли много скъп тук? Не ми е в полезрението, защото си го имам, но и 69лв. ми се струват много...за сайт...

# 726
69 лв. за вечна класика от Габана много?

# 727
  • София
Няма да съжаляваш. Мейнстрийм е, но всъщност е пипнат парфюм и на мен лично от всички всевъзможни версии (доста станаха,a?) ми харесва най- много. И аз бих го подновила в даден момент.  
59 e в Елинор. Като пуснат някой код, ще стане на 50.

Тук голямата е изгодна.
https://makeup.bg/product/1667/#/option/444400/

# 728
Моята пратка от Ausliebezumduft е в куриер на speedy от вторник. Уж утре щяла да е при мен.Simple Smile

# 729

59 e в Елинор. Като пуснат някой код, ще стане на 50.

В Елинор  обаче пише, че е тестер "Dolce & Gabbana The One парфюмна вода (тестер) е ориенталски, цветен аромат за жени.", дано да е с капачка, флакона е хубав с капачката, без нея е един правоъгълник. Аромата наистина е много класен.

# 730
  • Стара Загора
Дами, припомнете ми имаше ли кодове вътре в кутиите на Chanel, както е при Герлен и изрязват ли се? Знам че Шанел гравират 4-цифрен директно на бутилката, но не съм купувала чисто нов досега. Избирам мъжки аромат за подарък, като насоката е към Ив Сен Лоран и Том Форд. Любими били двете марки на господина, но споменаха че няма нищо на Шанел. Харесах поне върху себе си много Bleu de Chanel Parfum. EDP го усещаме твърде сапунен и нежен за мъж с колежка. Поне на дамската кожа така се разви.
Та, гледам го Parfum 50-ка в елфрагранс и мисля parfum.bg за 189 лв, но ако липсва някой от инициалите по кутията - няма да е удачно да се купи от сайт.

# 731
Speedy ми скъсаха нервите днес! Чакам една поръчка от elinor, която те са изпратили на 01-ви и очаквах както винаги до сега да дойде на следващия ден.

Проверявам вчера - няма я все още.

Проверявам днес - в някакъв централен склад в Божурище...

Говорим за пратка от София до София...

Не можаха да кажат кога ще е в офиса, в който съм посочила.

На всичкото отгоре, никога нямат чисти стилуси.. и винаги, винаги са супер намръщени и сопнати. Разбирам някой да има кофти ден или проблем, но .. когато това стане “нормално”, не е ок. Смятам, че всеки трябва да върши работата и чуждите настроения не могат да бъдат причина за половинчата работа..

Доста мрънкащо стана, много рядко го правя... извинявам се на когото е досадило.  

P. S. Такива проблеми с Еконт никога не съм имала.

# 732
Дами, припомнете ми имаше ли кодове вътре в кутиите на Chanel, както е при Герлен и изрязват ли се? Знам че Шанел гравират 4-цифрен директно на бутилката, но не съм купувала чисто нов досега. Избирам мъжки аромат за подарък, като насоката е към Ив Сен Лоран и Том Форд. Любими били двете марки на господина, но споменаха че няма нищо на Шанел. Харесах поне върху себе си много Bleu de Chanel Parfum. EDP го усещаме твърде сапунен и нежен за мъж с колежка. Поне на дамската кожа така се разви.
Та, гледам го Parfum 50-ка в елфрагранс и мисля parfum.bg за 189 лв, но ако липсва някой от инициалите по кутията - няма да е удачно да се купи от сайт.

На всичките ми парфюми Chanel кода е гравиран на дъното на кутията и на битлката. Вътре не съм виждал да има кодове.

Bleu de Chanel Parfum е добър и сигурен избор за подарък - за мен обаче той е за по зрели мъже, примерно след 30-те години. Ако е преди тази възраст  - EDP.

От YSL - класиката La Nuit de l'Homme, L'homme Ultime  - с приятна роза и джинджифил
От Tom Ford  - Tom Ford for Men, от  Private Blend  колекцията става сложно да се налучка какво би се харесало Simple Smile

Предполагам искате да е нещо по марково, но въпреки това ви съветвам да погледнете ето това - https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Moustache-Eau-de-Parfum-52350.html много изискан мъжки аромат.

# 733
Привет! Има ли нов код за Парфимо?

# 734
Milen, на сляпо, но шестото чувство каза "взимай" 😀. CDG не са ме разочаровали досега, в каквото съм проучвала и припознала като "мое". Дано и този път е така.

Общи условия

Активация на акаунт