ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Някъде в Европа...
Доня, то и неговия се смъква надолу и до пълно легнало положение, ама на...не искаше друго бюро...

# 421
Айдеее, локдаун, който няма да наричаме така. Засега без срок. ИП до края на март. За Коледа ще размислят дали да разхлабят мерките.

# 422
  • о`майна лунна нощ е
Вече даже не ми се е пие. Бавно ни заравят.

# 423
  • Между гори и планини
Доня, то и неговия се смъква надолу и до пълно легнало положение, ама на...не искаше друго бюро...
Вие поне имате място. Нашето за това бюрце е 95см. Мерих и наместих. Моя мъж що така не вярва в моите идеи - само като видя стая и вече съм я обзавела, без дори да меря много. Професионална деформация. И хола с един поглед направих, после заради него свалях размери и чертах. И, о чудо - пак бях права 🤣

# 424
  • София
Ще влезем в историята с това, че ще измислим ново име на локдауна, само да не паднат по гръб същите тези управляващи, които до вчера обясняваха, че няма да има нов локдаун...

# 425
  • Някъде в Европа...
Върнах си пак да го слушам министъра. 😃
"Ние не налагаме локдаун, вярваме, че заедно  ще го наложим"..Ще ставаме лекари и герои в доммовете си 😵

# 426
Да, и мен същото ме втрещи. Не че и сега много хора не са лекари в домовете си Sad.

# 427
Мария, следете тсх по често и напасвайте дозата. Като се стабилизира тсх, ще учи по лесно, от опит го казвам. Опит с моите деца.

# 428
Ужас! Аз друга дума не мога да намеря.

# 429
  • софия
Ужасно. Не мога да приема, че мерките нямат срок.
Омръзна ми да ми се карат, че не сме правели това или онова, а те всичко, както трябва, правят.

# 430
  • София
Нашето за това бюрце е 95см. Мерих и наместих. Моя мъж що така не вярва в моите идеи - само като видя стая и вече съм я обзавела, без дори да меря много. Професионална деформация. И хола с един поглед направих, после заради него свалях размери и чертах. И, о чудо - пак бях права 🤣

Доня, не е малко. Нашето е 110 см сега, преди имаше друго 90 см. Побира се и лаптоп и две разтворени тетрадки.

Само ако може, би било по-добре бюрото да е обърнато към прозорец и да пада светлина върху бюрото. Така, както сте го сложили, е на най-тъмното място в ъгъла.

# 431
  • Между гори и планини
Напротив, на най - светлото място е. От ляво е източен прозорец, пред него южен. Тия дни в ъгъла от ляво ще има и лампа за бюро.

# 432
Може ли някоя добра душа да обобщи , какво казаха на брифинга?
В момента нямам възможност да гледам ТВ.

# 433
Предлагат много нови мерки, които трябва до петък да измислят и гласуват. Градини,ясли, ресторанти и т.н.

# 434
  • София
Ще се окаже истина това, че ще ги върнат в училище вероятно напролет...
Класът на набора се надяваше да се върнат поне седмица преди Коледа - бяха намислили да си разменят подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт