ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 787
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Предлагат пълен локдаун! До Коледа евентуално!

# 436
  • Някъде в Европа...
Предлагат много нови мерки, които трябва до петък да измислят и гласуват. Градини,ясли, ресторанти и т.н.
Извънкласни дейности, колективни спортове, развликателни мероприятия, частни празненства, заведения, сладкарници, нехранителни магазини, молове, екскурзии - вън и вътр..

Остава да чакаме да видим какво ще приемат и гласуват..

# 437
Нека да видим какво все пак ще приемат

# 438
  • Някъде в Европа...
Дали пък не е някаква политическа игра, от рода на: "НОЩ предлагат, ама ние сме добри, мислим за хората, не може да ги оставим без работа и затова не приемаме всичко предложено"

# 439
  • софия
И оставяме хляба на алибеговци 🤢
Не бих се учудила.
Още пролетта тихо се говореше, че искат да отложат изборите,за да могат да се налапат и с парите за Ковид. Да се задавят и задушат дано!

# 440
Училището съм го отписала тази година. Примирила съм се. Поне може и онлайн да се учи. Да, не е същото, но все пак нещо се учи.
Залата обаче... Там не мога да го преглътна. Спортна гимнастика онлайн не се тренира. Знам какво коства да си върнеш някаква форма, ако си прекъснал за няколко месеца. Страшно е трудно. В нашата зала си имат един лаф "понеделнишка тренировка", т.е. в понеделник, само след два почивни дни, стоят по съвсем различен начин върху уредите.

# 441
  • София
Смятам да изчакам няколко дни докато излезе самата заповед.
Нямам голямо желание да се хабя напразно, ще се ядосвам поименно за каквото там въведат.
Леко ми омръзна.

# 442
Благодаря, момичета!
Ужас и безумие!
Зависими сме от решенията на група алчни и безмозъчни хрантутковци!
Да видим, какво ще се приеме накрая.

# 443
Знаете ли кога е тоя министерски съвет на който ще приемат това?

# 444
Май сряда

# 445
  • у дома...
Знаете ли кога е тоя министерски съвет на който ще приемат това?
Най-вероятно сряда или четвъртък, за да има време Ангелов да издаде заповедта и да влезе в сила от петък. Неминуемо беше. По-важното е, че не фиксираха към момента крайна дата.

# 446
  • София
Доня, какви хубави прозорци с гледка имате! Аз бих сложила бюрото под прозореца, хем светло, хем да почива окото. Моята мечта е мивката в кухнята ми да е под прозорец, както и баня с прозорец. В апартамент - не е достижимо Joy

Тия вярно ли ни затварят? Ужас.

# 447
Базел, имаме съвпадение🙂
И аз си мечтая за прозорец в кухнята.
 Да е в малка къщурка  от дърво и камък, и като погледна през прозореца, да виждам върховете на Родопа планина.
Сега, ако и Орфей реши да посвири, няма да се сърдя много.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 23:16 от Biserka_a

# 448
  • София
Тъкмо и аз видях статии на Дневник, Инвестор за този пълен локдаун, който обаче не е локдаун Stuck Out Tongue.
При нас с тръването на ясла на малкия ще влезем в историята. Тъкмо щяхме да го пускаме - и се разболяхме от коронавируса. Сега тъкмо мисля да му пускам изследвания и да го пускам и хоп - локдаун.
За училището се успокоявам, че дистонционното ни е на много високо ниво. Не че съм ентусиазирана месеци наред да стоим затворени. Но точно в момента в другите държави не е по-различно по отношение на присъствено/дистанционно/локдаун. Та не знам колко са алтернатива.
Факт е, че някои хора си заминават от вируса без време, други го карат тежко, здравната система е претоварена и тъпото е, че може да си сравнително млад, с добър имунитет и пак да те събори. Хората откачат покрай гледането на новини. Най-добрата ми приятелка ми каза само "бъдете отговорни поне вие". Т.е. и беше по-важно да не излезем от нас, от това как сме и как го караме - живи ли сме, умрели ли сме. Още ми горчи много Flushed .

# 449
  • у дома...
Zazu, не се сърди. Масово хората крият, че са болни. При нас в службата от такава "отговорна" личност тръгна всичко. И се прави на ощипана невеста. В друга държавна структура едно се крият болните, друго и контактните крият. В голяма строителна компания - същата работа. Нищо, че работниците ѝ са на квартири в града и дефакто се мешаме сериозно. Върхът на сладоледа беше едно кръщане със 120 гости преди десетина дена. И общината пламна! В момента в делничен ден, на обед по центъра все едно бомба е паднала. От утре затварят яслата ни, в спешна помощ два екипа са аут (на дежурство има само по един екип), в детската градина от днес има две положителни учителки...

Общи условия

Активация на акаунт