Съпругата ми се държи странно

• 9 961
  • 138
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Цяла сапунка стана Grinning Говорете първо с жена си вместо да се чудите какво да попитате из БГ мама. Със сигурност не познаваме нито вас нито нея.

# 61
И ММ искаше момиче, то пък момче. Може да е бил малко разочарован, но ще е каквото е и ще си го обичаме и двамата. Пак казвам - там контрол няма, не можеш да избираш. И не разбирам защо таткото да не се радва на момченца, нормално е да се радва, това му е мечта. Не разбирам жената, то ясно хормони ама чак пък толкова. И защо да не споделиш с партьора си кое не е ОК, за всеки проблем ли ще реве и ще се сърди за в бъдеще.

# 62
Със сигурност не познаваме нито вас нито нея.
Нито той нея. Grinning
Чичи, различни хора, различни реакции. Естествено е да не се разбират тези на другите, които не са ни свойски. Честито бебенце и лека бременност! Аз обаче съм от типа на жена му - сърдя си се без да продумам и по никакъв начин не се разбира за какво, нито пък се обяснявам. Лигла или темерут .. това е положението.

# 63
И като се е зарадвал, какво от това? Нормална човешка реакция, баси какви изводи извадихте. А ако се беше тръшнал примерно ако споменатия пол не му изнася, тогава какво правим?
Или пък както често се случва някъде на този етап вземе да осъзнае, че не е готов за баща и духне, тогава по-добре ли щеше да е?

# 64
Авторе, приеми, че жените са с различна чувствителност. Като ти се струва лигла, да беше си взел някой мъж.
За мен е аксиома, че на бременна жена се угажда. Няма значение за какво й е станало неприятно и какво си е помислила. Старите хора казват, че когато бременната жена плаче, и бебето плаче вътре. Това ли искаш за момчетата си?
След като си толкова емоционално стабилен, бъди й опора.  Все пак ти не можеш да свършиш нейната част от работата, така че я подкрепяй сега, независимо дали одобряваш нейната емоционалност.

# 65
Ама тя е бременна, а не невменяема... Да каже с две думи какъв е проблемът като иска разбиране, не само да се цупи. Защо мъжът трябва да е длъжен да търпи всякакви глупости, сега бременна, после родилка, после 5 години с две малки деца... че то ако ще е все така, той на маймуна ще стане.

# 66
Spiritlight, като си бременна си си направо невменяема. Тук уцели. И не ги мисли толкова мъжете, слабоволевите сами напускат.

# 67
Не съм съгласна. Аз работих до последно, а имам доста отговорна професия. Изблици на невменяемост нямаше. Smiley

# 68
Не съм съгласна. Аз работих до последно, а имам доста отговорна професия. Изблици на невменяемост нямаше. Smiley
Хората са различни и хормоните им влияят по различен начин.
И аз не съм симала следродилна депресия, но тя е факт и в някои случаи има сериозни последици, включително смърт.
Така че какво е било при нас, няма абсолютно никакво значение.

# 69
Хората са различни и хормоните им влияят по различен начин.
И аз не съм симала следродилна депресия, но тя е факт и в някои случаи има сериозни последици, включително смърт.
Така че какво е било при нас, няма абсолютно никакво значение.
+1
То и аз не съм имала депресия или "хормони" около бременността и гледането на децата, но имах във всеки момент подкрепа от мъжа ми.
За мен, това трябва да свърши мъжа в тези периоди: да подкрепи жена си. Да й помогне да решат проблемите, ако ги има. Още по-хубаво, ако не е необходимо, но в случая е необходимо.

# 70
  • France
Аз си мисля, че жената се нуждае най вече от време и пространство за да си преживее нещото. Каквото и да е то. Не от мунчо, който да я разнася по форумите.

# 71
Аз си мисля, че жената се нуждае най вече от време и пространство за да си преживее нещото. Каквото и да е то. Не от мунчо, който да я разнася по форумите.
Тя-жената, той-мунчо?  Как разбра?

# 72
То пък щото ние малко разнасяме мъжете. Joy
Човека просто не иска жена му да е тъжна, иска да разреши проблема - типично по мъжки. Може и да знае за женски хормони, но много мъже не са подготвени за бурите и ураганите, които те могат да донесат.

# 73
  • France
Да, може и темата да е дело на жена-трол. Няма от къде да знам.
Чичи, не познавам мъж (на място), който да подпитва напълно непознати хора за разни интимни проблеми свързани с половинката. В най-лошия случай ще сподели с голямо резюмиране с приятели и ще получи потупване по рамото.

# 74
  • София
То пък щото ние малко разнасяме мъжете. Joy
Човека просто не иска жена му да е тъжна, иска да разреши проблема - типично по мъжки. Може и да знае за женски хормони, но много мъже не са подготвени за бурите и ураганите, които те могат да донесат.

УУУУ какво го чака като роди тогава Simple Smile щом незнае за тези бушуващи хормони.

Общи условия

Активация на акаунт