Съпругата ми се държи странно

• 9 958
  • 138
  •   1
Отговори
# 45
Някои от вас или са забравили хормоналната бомба, или още не са имали щастието да я срещнат.
Ми има си жената предпочитания, и какво от това? Всички ги имаме. Ревяла била лиглата, тръшкала се ... Аз като се сетя от всичко ми беше криво и ревях по цял ден за какви ли не тъпотии, ми идеше да си махнаха главата.

# 46
  • France
Това почва да ми прилича на пързалка.
Искрено се надявам да е пързалка... но пък си казвам, че светът е пълен с идиоти, така че не се знае.

# 47
Някои от нас биха се радвали на какъвто и да е пол, само бебето да е здраво! Да се циври, защото полът не отговаря на фантазиите, са лигавщини, а не хормони!

# 48
Хормони, колко да са хормони... Малко разсъждение и по-малко лигавене и трябва на жената. Ама каквато си я е избрал, такава ще си я гледа авторът. Вярвам, че нито и е първият, нито ще и е последният фасон!

# 49
  • София
Според мен не е заради пола. Нещо друго е, съвпаднало по време с прегледа. Да са й казали нещо за здравословното състояние/ рисковете, което ти не знаеш? По пътя да сте срещнали някого, например бивш любим, прегърнал друга? И т. н.
Това беше първото, което си помислих (за прегледа). Хора, това сe случва на фетална морфология. И жената само реве. Не просто е кисела. Дано не съм права

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 15:41 от Светулчица

# 50
Вместо да я натоварваш допълнително й кажи, че искаш следващите да са момиченца и ще се радваш също толкова много.

Леле, аз ако имам близнаци и някой ме успокои, че СЛЕДВАЩИТЕ щели са бъдат момичета, направо ще си сложа въжето на шията. Като бременна и след раждането, че и все още продължава, изпадах в ужас при мисълта за още и за минаване през същото отново.

# 51
Ако темата не е пързалка, може пък изобщо да не е свързано с пола на бебетата. Може просто тогава на жената да ѝ се е наложило вече да приеме, че наистина ще става майка, че тези неща в корема ѝ вече са човечета. Може досега да не си е позволявала да повярва, че ще успее да ги износи. Може всичко да е базирано на страх дали няма да се случи нещо, как ще се справят след раждането...
Аз бях бременна с близнаци и много време отне да свикна с мисълта, че ще ставам майка на две бебета едновременно. Шокът беше голям, страховете ми огромни и тъкмо свикнах с мисълта, загубих едното. Както и да е, само давам друго възможно обяснение.

# 52
  • София/Севлиево
Не е пързалка,даже мисля че знам коя е въпросната бъдеща мама и знам,че поне 3-4 години неистово искаше дете,а сега Бог я дарява с цели две.За съжаление обаче не винаги има пълно щастие (ако това,че ще родиш момче го възприемаш за нещастие).И аз неистово много искам дъщеря,първо защото вече имам син,и второ ,защото синът ни е от аутистичния спектър и имам някои опасения относно втори наш син.Обаче повече искам живо и здраво дете,пък полът остава малко назад.Другата седмица живот и здраве ми предстои поредната пункция и след нея се надявам и на трансфер.Искам и близнаци,защото много време се мъча за друго дете,но докторът ми ме убеди,че е по-добре едно здраво бебе,родено на термин, отколкото две ,родени преждевременно (а аз имам аборт с тризнаци в 10 г.с.и е нежелателно бременност с повече от едно).Така че приемам и съм готова на всичко само и само да имам дете.Мисля,че и жена му трябва да се радва,а и е много хубаво да имаш син-това от опит го казвам.За първо дете исках точно момче.

# 53
  • France
Може изведнъж да е осъзнала какво я чака. С първото се осъзнах чак на първата ФМ. Не плаках, но бях много загрижена поне месец.

# 54
Малко разсъждение и по-малко лигавене и трябва на жената.
Според мен е заради пола, а заради него. Явно досега не е подозирала какви мечти има.
Да чакаш бебе след инсеминация и да те интересува пола... Аз също не бих искала такъв баща за децата си.
Дано някой се шегува с нас.

# 55
Ай ся, да не можеш да се зарадваш, че ще имаш момиченце/ момченце, щото другият щял да се затръшка, че той пък искал другото.
И аз исках син, пък то дойде дъщеря, но това не беше... проблем, камо ли такваз трагедия. Rolling Eyes

# 56
Може, разбира се, но чак да обясняваш за мечти и т.н. Явно е била по-бурна реакцията му.

# 57
Да се сърди, защото той се радва, че децата са момчета? Още по-тъпо. Разбирам да се сърди, защото е разбрал, че са момичета и се е нацупил, ама при свършен факт да виждаш радостта на любимия мъж за вашите общи деца и 3 дена да го избягваш по тази причина... много тъпо и нелогично.

# 58
Проблемът може да не е, че се е зарадвал, а как е изразил радостта си.
Ами ако жената се е притеснявала дали всичко с децата ще е наред, а него единственото, което го е интересувало, е бил полът и след като е чул, че ще са момчета, не му е пукало какво още има да каже лекарят и дали всичко с тях е наред? Ами ако са ѝ казали нещо притеснително, което той не е чул или не му е обърнал внимание, защото полът на децата му е по-важен от тяхното и на майката здраве?
И аз да съм на мястото на жена му, ще рева не, ами ще си проклинам живота, че съм забременяла от такъв егоист.

# 59
От първия пост не става ясно той да е чул пола на децата и с радостни възгласи да е препуснал извън стаята, без да чуе другите новини. Пише, че всичко с децата е наред, така че да не си измисляме.

Общи условия

Активация на акаунт