Съпругата ми се държи странно

• 9 959
  • 138
  •   1
Отговори
# 15
Дали да не й предложа да посетим психолог или направо да я питам дали е заради пола и ако е за това не съм против на още едно дете . Знам ли вече

Ама ти сериозно още ли не и задал най-логичният въпрос: От пола ли си разочарована?
А уж говорил с нея.

Абе да ти кажа - ако полът и проблемът значи си имаш една МНОГО тъпа женичка. Очаквай за в бъдеще всевъзможни обикновени житейски неща да я докарват до същото състояние на сръдня и лигня. Струва ми се че както сега се радваш на жена си, така след време ще ревеш - пак от нея

# 16
  • София
Ох, и момичетата събират кестени и камъни и понякога са диви като за 2 момчета заедно взети Grinning
Но ако имам 2 деца на куп за 3-то няма да се навия. Пък и при вас е имало инсеминации, за жените тези неща са по-тежки и са в пъти по-голямо предизвикателство. Тя си е преминала през нещо и ако сега трябва пак да премине може и да не се навие. Все пак не вие мъжете ги раждате тия деца, за да казвате " Ама аз съм навит и на още едно". Ти си навит ама нито го износваш, нито кърмиш и нито пък ти ще го раждаш.

# 17
А е толкова хубаво да имаш момченце - чантата ми е пълна с подаръци от него - листа, камъни, клечки, кестени...
Аз съм с момиче и не само чантата, ами и всички джобове на всички дрехи са ми пълни с такива "подаръци". Най-редовно си ги и изпирам.
Няма точни определения, деца са си .. наши са си.

# 18
Попитах я преди малко заради пола на  момчетата ли се държи така,само каза стига и св разплака . Какво нещо са жените ,ревете за няма нищо сякаш света е свършил . Заради една тъпа прищявка,нямям думи колкото и да я обичам

# 19
Вместо да я натоварваш допълнително й кажи, че искаш следващите да са момиченца и ще се радваш също толкова много.

# 20
  • Варна
Ами явно е заради това.

# 21
Какво нещо сте мъжете, не разбирате, че хормоните на жените са разбъркани по време на бременност. Ограмоти се малко какво се случва в тялото на жена ти, преди да говориш глупости.

# 22
  • София
Като е тъпа прищявка защо се зарадвахте, че ще имате момчета Wink ? Плюс това хормоните я блъскат и вместо да пишете глупости по форуми я прегърнете и говорете с нея. Ако до сега не е плакала ще ви се разкаже играта, така е жените си поплакват доста през бременността, ами хормони Wink

# 23
Това ми беше мечтата и се сбъдна ,как да не се зарадвам. Ще си говоря с тях някога,ще играем футбол,ще караме колички .

# 24
  • Варна
Жената иска малко да я оставят на мира да асимилира новината. Стига сте го съветвали да я натиска с прегръдки, целувки и разговори. Не всички сме лигави и да искаме да мъжете да са отгоре ни със сладки приказки. Да й даде малко пространство.

# 25
Това почва да ми прилича на пързалка.

# 26
Кàжи честно ! Сериозно ли , психолог , " ама какво ти е ? " , плаче за нищо   ?! Хормони мойто момче , хормони . Жена ти е бременна , помисли с какво можеш да й помогнеш , да я облекчиш , да я поглезиш , в крайна сметка "носи" мечтаните синове , нали .

# 27
Това ми беше мечтата и се сбъдна ,как да не се зарадвам. Ще си говоря с тях някога,ще играем футбол,ще караме колички .

Наистина не си наясно с много неща. И като я обичаш толкова тази жена - вземи и прочети някои неща. Не само да я упрекваш, че реве за нищо.
 1. Прочети за промяната в женския организъм по време на бременност и след това.  Щом жена ти е чувствителна( много го обичам това:"Лигла") очаквай следродилна депресия. Тогава да те видим как ще реагираш.
2. Много преди да играш футбол с момчетата, ще трябва да си подготвен за недоспиване, рев - без почивки. Лишаване от любими занимания. Мой колега, станал преди седмица татко, ми обяснява как бебето плаче точно когато по ТВ дават нещо Тооолква интересно. И то с такава мъка в гласа...
  Та подготви се за Пълна промяна и вечно нещастна жена.

# 28
Просто и кажи, че и момичета да бахя пак щеше да се радваш и да си ги обичаш. Просто нито ти, нито тя имате контрол над пола на бебето/бебетата. И ако трябва я остави да си поплаче да и мине, бременните хормони са сложна работа.

За мен няма лошо човек да има предпочитания и че си се зарадвал, но не разбирам нейната реакция. Там няма искам еди какво си - каквото се пръкне това е. По добре не споменавай следващо дете, тя още тези не е родила, че и 2 бр едновременно едва иска да мисли за следващи бременности.

# 29
Айде, стига сте го пращали да чете! Да, за психолог е жената, не да се върти той около нея и да се чуди какво става и как да реагира. След толкова мъки по инсеминация, вместо да се зарадва, че бебетата са добре, здрави и всичко е наред, тя се затръшкала, все едно краят на света е дошъл!

Общи условия

Активация на акаунт