Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 79 484
  • 886
  •   1
Отговори
# 705
  • Ст Загора
Мина си док доже 2 пъти

# 706
Случвало ли ви се е,да трябва да ви изпишат след хистероскопия и докторът да не мине на визитация?

ДА!

# 707
Случвало ли ви се е,да трябва да ви изпишат след хистероскопия и докторът да не мине на визитация?
Да!
Говорих с него след като ме изписаха по телефона.

# 708

При мен не мина ,клиника Селена. Даже и коментара беше след една седмица . Нз какво са ми правили и какво са видели

# 709
  • София
Профилактичният преглед след диагностична хистероскопия какво представлява? Казаха ми след 2-3 седмици да си запиша час, но тогава ще съм в цикъл. Да изчакам ли повече, ако реално ще има преглед, а не просто коментар на хистологията?

# 710
Здравейте. Моля за отговор. Аз съм на 30г и не съм раждала. На 28.02 ми премахнаха полип . Имам зацапване което продължава и сега и болки в коремната област. Днес 06.03- корема ми е твърд и подут и ме боли и се притеснявам-възможно ли е да има някакъв проблем? Прочетох в стар пост че е въьможно да има течност в матката или коремната кухина?Колко време може да продължи зацапването. Попитах дали да пия нещо след интервенцията, но ми казаха че не е нужно освен аулин за болките. Още чакам резултата от изследванията. Благодаря за отговора.

Здравей! На мен също ми е подут и твърд корема - на втория ден от хистероскопията. Исках да попитам бързо ли отшумя при теб и дали се консултира с лекар ?Благодаря

# 711
Здравейте, вчера ми направиха хистероскопия за премахване на полип от матката. Всичко мина ОК. Днес при изписването попитах от какво да се въздържам и ми обясниха, но това, което забравих да питам, е дали следващия месец трябва да се пазим от забременяване. Заради хистероскопията пих противозачатъчни, които спрях съгласно указанията на лекаря деня преди манипулацията и сега очаквам да ми дойде МЦ на 15ти ден. След това съм на преглед между 11-13 ден, но не знам дали в тези дни трябва да се пазим. Знаете ли дали има опасност при забременяване толкова скоро след манипулацията? Благодаря предварително.

# 712
yanbibiyan818, на мен ми направиха офис-хистероскопия с премахване на сраствания  през октомври. През ноември ми беше трансферът и в момента съм в петия месец. При хистероскопията ми направиха т. нар. “надраскване” на лигавицата и казаха, че дори е препоръчително да правя опити/трансфер след като ми дойде.

# 713
  • София
Привет! В четвъртък ми предстои хистероскопия, като ще е 6-и ден от МЦ. Имам леки притеснения, че може и да не ми е приключил цикъла тогава, тъй като все още ми е доста обилен. Според вас има ли проблем, тъй като забравих да питам лекаря, а не ми се иска да му пиша за глупости?

# 714
А по кое време от цикъла ти я правиха? Преди или след овулация?
yanbibiyan818, на мен ми направиха офис-хистероскопия с премахване на сраствания  през октомври. През ноември ми беше трансферът и в момента съм в петия месец. При хистероскопията ми направиха т. нар. “надраскване” на лигавицата и казаха, че дори е препоръчително да правя опити/трансфер след като ми дойде.

# 715
Мисля, че беше преди овулация.

# 716
Привет! В четвъртък ми предстои хистероскопия, като ще е 6-и ден от МЦ. Имам леки притеснения, че може и да не ми е приключил цикъла тогава, тъй като все още ми е доста обилен. Според вас има ли проблем, тъй като забравих да питам лекаря, а не ми се иска да му пиша за глупости?

Здравейте, мен изрично ме предупредиха, че трябва да ми е приключил МЦ и първото нещо, което ме попитаха, когато постъпих, е дали е приключило кървенето. Разбира се, може да е било индивидуално, но Ви препоръчвам да се обадите на лекаря си и да го питате.

# 717
Феичка, аз си бях с леко кървене по време на хистероскопията. За мен беше ден 9ти, но заради образуванието леко кървене си имах почти постоянно. Нямах никакви проблеми по време и след операцията.

# 718
  • София
Феичка, аз си бях с леко кървене по време на хистероскопията. За мен беше ден 9ти, но заради образуванието леко кървене си имах почти постоянно. Нямах никакви проблеми по време и след операцията.

Благодаря! В зависимост как е положението, утре ще пиша на Д-р Христов, за да видя и той какво ще ми каже.

# 719
Моята беше на 6ти ден, казаха, че няма проблем, стига да няма съсиреци и обилно количество кръв. Аз кървях съвсем леко, по скоро вече към зацапване. Влязох с превръзка в залата. На прегледа преди самата процедура още веднъж потвърдиха, че не е пречка леко кървене. Обясниха ми, че хистероскопии се правят и по спешност при тежки кръвоизливи, за да видят къде е причината. Питайте го все пак, не са глупости. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт