Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 79 526
  • 886
  •   1
Отговори
# 690
Ще споделя при мен как мина, въпреки, че беше за премахване на пълен септум, с бонус полип в шийката, който са открили по време на процедурата. Около 5-6 дни имах леки болки, нещо между цистит и ПМС, усещане за твърдост и напрежение в зоната. Имах ярко червено кървене 2-3 дни след изписване, което премина в кафяво. Последното се провлачи 2 седмици, 2 дни нещата изглеждаха като да са се поизчистили отвътре и моментално след тях ми дойде цикъла, на датата по календар. има значение какъв полип са махали и колко са издълбали под и около него до колкото знам. Обясниха ми, че до месец всякакви включвания и вариации на течения са възможни. Матката се свива, за да се изпразни и изчисти, нормално е да я усещаш твърда. Чудех се защо не съм на 1000 антибиотика след това, на епикризата видях, че са ми е слаган венозно еднократно. Та затова може би са ти казали само за аулина. Но ако болките станат нетърпими, вдигнеш температура, имаш течение с лоша миризма - доктор!   
Здравейте. Моля за отговор. Аз съм на 30г и не съм раждала. На 28.02 ми премахнаха полип . Имам зацапване което продължава и сега и болки в коремната област. Днес 06.03- корема ми е твърд и подут и ме боли и се притеснявам-възможно ли е да има някакъв проблем? Прочетох в стар пост че е въьможно да има течност в матката или коремната кухина?Колко време може да продължи зацапването. Попитах дали да пия нещо след интервенцията, но ми казаха че не е нужно освен аулин за болките. Още чакам резултата от изследванията. Благодаря за отговора.

# 691
Благодаря @hardcandy

# 692
Здравейте, дами! Честит осми март!
Извинявам се, че нахлувам в темата с въпроси. Сигурно е писано, но в момента нямам възможност да чета. Предстои ми инвитро процедура в чужбина. Имам препоръка от лекарката за диагностична хистероскопия, тъй като не се повлиявам от терапията. Бихте ли ми препоръчали специалист във Варна и ориентирате в цени.
Благодаря предварително на всички!

# 693
Здравейте, момичета!
Не знам дали е точно по темата, но имам съмнения за истмоцеле. Моята АГ ми каза, че трудно се диагностицира и няма лечение. Доколкото чета обаче не е точно така. Може ли да ме насочите къде и при кого мога да отида на преглед в София и евентуално да отстрани истмоцелето?
Благодаря и усмихнат ден!

# 694
Здравейте,

Някой правил ли е хистероскопия за премахване на полип при д-р Райков в Токуда? Доволни ли сте? Той ми откри полипа и се чудя дали да действам при него или да чакам отдавна записания час при д-р Калчев след 2 месеца...

# 695
Здравейте!
Търся информация относно процедурата за махане на полип в Майчин дом. От АГ в ДКЦ имам поставена диагноза и искам да го махна. Имам и раничка. Но как се постъпва там? И също има ли вариант там да се направят цитонамазка и микробиология преди процедура? Благодаря!

# 696
Здравейте!
След направена хистероскопия се установи че съм с ендометрит…Някой минавал ли е през това? Колко време се лекува и оказва ли влияние за имплантацията.

# 697
  • Ст Загора
Хроничен ендометрит съм аз. Имам бременностти до 11 гс

# 698
И на мен ми откриха хроничен ендометрит след хистероскопия, имам неуспешни имплантации. Пих 2 пъти доксициклин, все още нямам нов трансфер след лечението за да разбера дали има резултат.

# 699
Ако целта ви е бебе е най-добре в Турция. Бързо и адекватно лечение. Тук може и да стане но ще ви съсипят от процедури и операции.
Здравейте!
След направена хистероскопия се установи че съм с ендометрит…Някой минавал ли е през това? Колко време се лекува и оказва ли влияние за имплантацията.

# 700
И на мен ми откриха хроничен ендометрит след хистероскопия, имам неуспешни имплантации. Пих 2 пъти доксициклин, все още нямам нов трансфер след лечението за да разбера дали има резултат.
На мен ми изписаха Вибрамицин за 10 дена…но не разбрах дали след това пак се прави хистероскопия 😩

# 701
  • Ст Загора
IRusinova, може би трябва към Турция. Но ще дам няколко месеца на Надежда. Даже нне знам къде да ровя за Турция, в темата за там ли ?

Мен ме чака имунологична биопсия.

Плами , офис хистероскопия може да е .

# 702
На Надежда не бих дала и ден. Всички процедури там са измислени за пари. Ако решите за Турция има няколко клиники, все ще ви помогнат. Тука е загуба на време, пари и нерви.

# 703
  • Ст Загора
Хванахме се с Надежда . Уж свекървата плащаше .

# 704
Случвало ли ви се е,да трябва да ви изпишат след хистероскопия и докторът да не мине на визитация?

Общи условия

Активация на акаунт