Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 79 557
  • 886
  •   1
Отговори
# 675
  • Ст Загора
Диск с хистероскопията .... И вземане на биопсия

# 676
Д-р. Томов от Св. Марина ли? Обаждате се на телефона в болницата и записвате.

Благодаря!

# 677
Здравейте,момичета.След офис хистероскопия имали ли сте закъснение на цикъла?

# 678
Да…Предизвикахме го с примолут нор ако не бъркам името

# 679
Здравейте момичета. Предстои ми офис хистероскопия при Д-р Калчев за взимане на ендометриален микробиом. Моля споделете дали процедурата е болезнена? Защото каза само за някакъв гел, аз мислех, че е в упойка. Изключително съм притеснена, защото на следващия ден заминавам за чужбина.

# 680
Veli86, аз я направих в обедната си почивка, като отидох сама с колата до медицинския център и се върнах с колата. След това си работих. Освен самата хистероскопия ми премахнаха и срастванията. Без упойка се прави, само се взима аулин и свещичка профенид.

# 681
Много благодаря за успокоението. Значи няма от какво да се притеснявам.

# 682
Няма за какво. Simple Smile
Успех и всичко ще е наред!

# 683
Някой правил ли е скоро хистероскопия в Токуда, знаете ли как са цените?

# 684
Момичета, а хостероскопа се вкарва, след като лекаря отвори със спекулума? Нещо друго прави ли, някакви разширители чета, че се слагали на шийката и това боляло най-много?

# 685
  • София
Sty, аз бях в Токуда август и по спомен, около 950 лв. излезе всичко, заедно с изследванията.

# 686
Здравейте, някой правил ли е хистероскопия за махане на полип при д-р Пламен Димов? На кой ден от цикъла се прави?
Казаха ми, че на 22 ден от МЦ е добре да се прави, ско съм сигурна, че не съм бременна. А прери 5 дена ми беше пункцията, не ми е беше до полови контакти.
Има ли някой друг правил около този ден на цикъла?

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 22:48 от Lilly_7

# 687
Тази дата е близка до следващия цикъл, съответно маточната лигавица е удебелена. Знам (казано ми е от моя лекар), че е ок до около 13-15 ден да се прави, защото маточната лигавига е по- тънка и кървенето след това ще бъде по- малко.

# 688
Ох, малко ми е притеснено, защото и по групи във фейсбук всички са били в други дни от цикъла на тази манипулация, ама като ми казват двама доктори, че е ок и се доверявам, нямам избор.

Тази дата е близка до следващия цикъл, съответно маточната лигавица е удебелена. Знам (казано ми е от моя лекар), че е ок до около 13-15 ден да се прави, защото маточната лигавига е по- тънка и кървенето след това ще бъде по- малко.

# 689
Здравейте. Моля за отговор. Аз съм на 30г и не съм раждала. На 28.02 ми премахнаха полип . Имам зацапване което продължава и сега и болки в коремната област. Днес 06.03- корема ми е твърд и подут и ме боли и се притеснявам-възможно ли е да има някакъв проблем? Прочетох в стар пост че е въьможно да има течност в матката или коремната кухина?Колко време може да продължи зацапването. Попитах дали да пия нещо след интервенцията, но ми казаха че не е нужно освен аулин за болките. Още чакам резултата от изследванията. Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт