Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 79 838
  • 886
  •   2
Отговори
# 765
Здравейте, момичета към края на месеца ще ми се наложи да правя хистероскопия, заради полип избрах доктор Иван Вецов в Шейново. Така като днес ми е 6ти ден, а се свързах с него вчера се разбрахме на следващата М. Обясни ми, че процедурата е лека поизчетих и старите теми, но не откривам много мнения за него в тази област. Моля ако някой е правил да сподели.
П. С доктора ми каза, че прави процедурата само неделя, по мойте изчисления ще е на 28.05 но тогава съм на работа, дали дават болнични или трябва да пусна отпуска.. Общо взето за първи път се сблъсквам с такъв проблем и ще съм благодарна за всякакви насоки

# 766
  • София
Полага се болничен. Аз ползвах 10 дни. И добре че - тъй като получих възпаление и не беше приятно.

# 767
Аз пък моята хистероскопия я правих в обедната почивка. Не съм взимала нито отпуск, нито болничен, а просто се уговорихме на работа, че ще започна по-рано и ще ползвам по-дълга почивка на обяд.

# 768
Гери- Моята хистероскопия е правена при доктор Иван Вецев.
Същият ден няма как да сте на работа, ще се под упокойка и отделно ще има забавяне в часовете, поради различни случаи.
В неделя ги прави в МЦ Салвебис, а не в Шейново.
Аз бях хоум офис и не съм ползвала болничен. 
Ако имате допълнителни въпроси, пишете ми на ЛС.

# 769
Аз говоря за офис хистероскопия при доктор Калчев, която е без упойка.

# 770
Здравейте, вчера мина и моята хистероскопия и пиша, за да споделя опит. Прави ми я д-р Райков и целта беше премахване на полип.

Преживяването беше много приятно, защото целия екип беше изключително внимателен и мил и ме обгрижваше през цялото време. Самата процедура беше под пълна упойка и е минала за по-малко от 5 минути. Аз се събудих в стаята 30 минути по-късно, доктора мина да ме види и да ми покаже полипа. След 1 час си бях вкъщи. Следобед ми беше изморено и поспах, почти не съм имала болка, а кървенето е леко и продължава и днес.

Успех на всички!
Венозна или маскова беше вашата упойка

# 771
Венозна. Сложиха ми абокат от втория опит. Най-много ме боля мястото на първия неуспешен опит от цялата интервенция.

Здравейте, вчера мина и моята хистероскопия и пиша, за да споделя опит. Прави ми я д-р Райков и целта беше премахване на полип.

Преживяването беше много приятно, защото целия екип беше изключително внимателен и мил и ме обгрижваше през цялото време. Самата процедура беше под пълна упойка и е минала за по-малко от 5 минути. Аз се събудих в стаята 30 минути по-късно, доктора мина да ме види и да ми покаже полипа. След 1 час си бях вкъщи. Следобед ми беше изморено и поспах, почти не съм имала болка, а кървенето е леко и продължава и днес.

Успех на всички!
Венозна или маскова беше вашата упойка

# 772
Здравейте , мина и моята хистероскопия ,  та въпроса ми е на вас изписаха ли ви нещо след нея и дадоха ли ви епикриза ?

# 773
Да, имах антибиотик. Епикризата ми излезе след 2 седмици,като отидох за контролен преглед.

Здравейте , мина и моята хистероскопия ,  та въпроса ми е на вас изписаха ли ви нещо след нея и дадоха ли ви епикриза ?

# 774
на мен не ми изписаха нищо

# 775
  • На изток от Ада
В Надежда правих нищо не са ми изписали след нея.

# 776
Две хистероскопии имам и нищо не са ми изписвали.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 15:21 от mariat

# 777
В Надежда ми изписаха Сумамед

# 778
В Надежда правих нищо не са ми изписали след нея.
При кого я правихте?

# 779
Момичета имах те ли болка след процедурата по скоро придърпване

Общи условия

Активация на акаунт