Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 80 766
  • 886
  •   1
Отговори
# 450
А тези,които опитват за бебе,колко време след махането на полип подновихте опитите?

# 451
Освен това тогава още няма нов ендометриум, който да се пречка Simple Smile
Ако не ти кажат друго - още след следващия цикъл.

# 452
Още един въпрос ми изникна
Тъй като прегледа ще е в София,а аз не съм от там,какъв багаж да нося за всеки случай,ако кажат на следващия ден,че ще ме оперират?

# 453
Последно ще те оставят ли да нощуваш или се будиш и си тръгваш?

# 454
Предполагам,че няма да ме оставят,ще мина на частно,но не съм от София и да знам дали да си нося нещо по специално

# 455
Препоръчвам пола с висока талия или рокля, панталон може да ти притиска. Мекички превръзки, аз ползвах Молпед със100%памук. Хубави "бабешки" широки гащи Simple Smile да ти е максимално свободно и не-стягащо около важните места.
Иии може би интимни мокри кърпички, че тоалетна хартия може да ти дразни.
Питай дали трябва да пиеш някакви лекарства след това Simple Smile

# 456
Благодаря ти много!

# 457
Здравейте предстои ми хистероскопия за корекция на матката след секцио и преди инвитро.На кой ден от месечния цикъл се прави ако някой знае да ми каже.Инъче докторката ми каза на първи ден да и се обадя за оточняване на дата но да се настроят доло горе.Благодаря

# 458
Колкото по- рано я направите след спиране на цикъла, толкова по- малко ще бъде кървенето след хистероскопията.

# 459
Може ли да отида на преглед след 3-ти-4-ти в края на менструацията? Сега съм 7-ми ден от менструацията и вече почти не тече. Дали няма да е късно да се види полипът, ако имам такъв? Или пък лигавицата вече ще е започнала да се удебелява и няма смисъл да ходя на гинеколог този месец! Не знаех кога точно ще свърши менструацията ми. Последните две менструации продължиха 10-11 дни. Не можах да си запазя час при гинеколог. Мога да отида чак в понеделник.

Благодаря предварително за отговорите.

# 460
Момичета, питам за София. Кого бихте ми препоръчали за хистероскопия? В Майчин дом излиза махане на полип на маточната шийка до 3 000 лева, като 900 лева е хистероскоп, а другото е избор на лекаря..., иначе студенти ще те оперират (ха-ха). Такава ли цена платихте или има и по-евтино?

# 461
Нещо си се объркала с тези цени. Миналия месец на приятелка махнаха матката в Майчин дом и плати 900 лева.
Преди 3 години махах полип в Токуда и струваше 450 лева. Тази година махах в Пулс Благоевград и струваше 250 лева.

# 462
emma, на мен в София ми махаха полип януари месец във Вита - 800 лв. излезе. Много съм доволна! Запази си час при Дойчиновски например за преглед, взима се и микробиология преди това, след прегледа назначавате час за операция и действате.

# 463
Здравейте предстои ми хистероскопия за корекция на матката след секцио и преди инвитро.На кой ден от месечния цикъл се прави ако някой знае да ми каже.Инъче докторката ми каза на първи ден да и се обадя за оточняване на дата но да се настроят доло горе.Благодаря
Препоръчвам ви д-р Калчев. Струва 900, ако е с биопсия 1200лв.

# 464
До 3к? Това предполагам е, ако включва денонощен сестрински пост, отделна стая, гурме меню с омар и т.н.
До 900лв по закон могат да ти вземат за избор на екип. Не могат повече. Няма как да ти вземат 2100, погледни дали има разписано какво се включва в пакета.

+1 за Вита и Дойчиновски.

Общи условия

Активация на акаунт