Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 79 790
  • 886
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте защо и четиримата лекари ми казват кюртаж за полипа в матката  дали има значение  точно къде е . Все питам за хистероскопия  но казват абразио

# 571
Здравейте! Бихте ли споделили впечатления, кои са лекарите в гр. Пловдив доказали са се в областта на хистероскопията, защото нямам представа и не съм от града? Имам два субмукозни възела с тежки кръвоизливи всеки месец. По възможност бих искала да се насоча към специалист, който работи с направления. Благодаря и бъдете здрави! Flowers Hibiscus

# 572
Здравейте. Някоя от вас правила ли е хистероскопия в 1ва АГБолница София? Каква е цената по здравна каса с избор на екип?

# 573
  • София
Здравейте! Предстои ми хистероскопия с диагностична цел, т.к. преди и особено след цикъл имам продължително зацапване. Така е от години. Проверявала съм хормони, гледана съм за полипи, правила съм разни изследвания за мико-, уреа-плазми и тема подобни....и нищо. Хистероскопията трябва да се направи до към 7-8 ден от началото на цикъла, но при мен положението няма да е напълно чисто и се чудя дали в такъв случай огледът ще е успешен. Някой с подобен опит?

# 574
Здравейте! Откриха ми полип с матката. Къде във Варна бихте ми препоръчали да отида за хистерорезекция? Не искам пълен кюртаж

# 575
Здравейте! Предстои ми хистероскопия с диагностична цел, т.к. преди и особено след цикъл имам продължително зацапване. Така е от години. Проверявала съм хормони, гледана съм за полипи, правила съм разни изследвания за мико-, уреа-плазми и тема подобни....и нищо. Хистероскопията трябва да се направи до към 7-8 ден от началото на цикъла, но при мен положението няма да е напълно чисто и се чудя дали в такъв случай огледът ще е успешен. Някой с подобен опит?

Доколкото знам от моя лекар Хистероскопия може да се прави от 1-вия чист ден. Моята я направихме на 8-ми ден. Аз също имах много леко зацапване, не беше проблем. Важното е да не е постоянно и продължително кървене. Най-добре го изкоментирайте все пак с лекаря си.

# 576
  • Ст Загора
На мен също  ми искат хистероскопия, в Надежда взеха ми микробиология в сряда,  уж док ще се обади..
Аз имам нещо в матката аденомиоза казаха . Няколко аборта ...

# 577
Аденомиоза не се лекува с хистероскопия.
На мен също  ми искат хистероскопия, в Надежда взеха ми микробиология в сряда,  уж док ще се обади..

# 578
  • Ст Загора
Аденомиоза не се лекува с хистероскопия.
Ами искат да ми гледат матката с пълта упойка!

# 579
Аденомиозата не се лекува като цяло до колкото знам.
Иначе могат да гледат колкото си искат Simple Smile

# 580
  • Ст Загора
Съфорумка, каза че с депакин се лекувала промивки и хапчета. Ппе Чапанова в Надежда бях тя мн не говори ... Спопед Аг от тук , който разбира не се лекува маха , но аз бях бременна  . Според него е пречи на кръвоснабдянането за бебето и това е причина за абортите , не само де  ... Чапанова нещо не каза , дали е от това .... Изписа ви утрогестан и да си обадем след Мц ....
Щяхме и в МЦ Афродита да ходим при Георги стануров ама уж за др път ....

# 581
За да махнат аденомиомите трябва да издълбаят мускула на матката. Буквално. Няма лечение, има поддържаща терапия. За сега нито да ендометриоза, нито за аденомиоза има кардинално лечение.

# 582
Насито то ти обиколи всички лекари…. спри се на един и му се довери да те лекува, за да забременееш и родиш успешно

# 583
  • Ст Загора
Кой доктори ходила съм в Стара Загора и при доц Русев ....

# 584
Не знам реално къде си ходила, но писа и за други, че искаш да посещаваш. Ти си искала еди кой си, свекърва ти искала Сигридов, в групата на Калчев във фейса писа, сега си при Чапанова, а говориш и за Станулов “уж за друг път”

Общи условия

Активация на акаунт