Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 79 572
  • 886
  •   1
Отговори
# 645
MrsMih, около 2-3 дни кръвотечение и около 8-10 дни (не помня точно) кафеникаво зацапване.

Много благодаря 😊

# 646
Здравейте, дами. Имах хистероскопия миналия четвъртък за отстраняване на полип, имах кървене 2-3 дни, вече се чувствам добре като цяло.
Според доктора след 3 дни мога да се върна към нормалния начин на живот.
Искам да Ви попитам след колко време се върнахте към обичайните дейности и други като фитнес примерно или полови контакти.  Аз все още се опасявам и си мисля дали да не изчакам да мине и следващия цикъл.
Благодаря предварително.

# 647
  • Ст Загора
При мен след хистероскопията на 9 12 след което на 20 12 ми дойде 2 Мц . От 12 съм на Регулон и Летрозол 2оп трябва да изпия .. и чак тогава ще ходя пак .. за офис хистероскопия
Скрит текст:
някой ако разбира да обясни

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 14:58 от nasito8988

# 648
Наси, Чапанова ли ти каза, че ще прави офис хистероскопия, защото не ми се вярва много. Лекарствата, които са ти изписани са за регулиране на цикъла. Би трябвало да да ти е казала лекарската, че ще правите след това повторно хистеро без упойка.

# 649
Здравейте, дами. Имах хистероскопия миналия четвъртък за отстраняване на полип, имах кървене 2-3 дни, вече се чувствам добре като цяло.
Според доктора след 3 дни мога да се върна към нормалния начин на живот.
Искам да Ви попитам след колко време се върнахте към обичайните дейности и други като фитнес примерно или полови контакти.  Аз все още се опасявам и си мисля дали да не изчакам да мине и следващия цикъл.
Благодаря предварително.
На 19.01 беше моята - оперативна за махане на пълен септум. Тъй като е имало доста за рязане,  посъветваха ме следващите две седмици да я карам по-леко - нищо вагинално като секс, промивки, тампони. Спортът също за предпочитане да си го спестя поне седмица. Като си правя сметка се пада горе долу след тези две седмици да дойде следващият цикъл. Това е, което получих като препоръки, надявам се да е от полза споделянето.

# 650
  • Ст Загора
Наси, Чапанова ли ти каза, че ще прави офис хистероскопия, защото не ми се вярва много. Лекарствата, които са ти изписани са за регулиране на цикъла. Би трябвало да да ти е казала лекарската, че ще правите след това повторно хистеро без упойка.
Ами те говорят с мъжа ми . Той това каза . Аз й писах без отговор.  Пия ги да .

# 651
Привет! Моята беше съвсем скоро - преди 2 дни в Софиямед. Беше премахнат пълен септум, като цяло била е продължителна и една идея по-сложна корекция. Имам питане към тези, които са минали контролен преглед след оперативна хистероскопия (ако пък и септум е махан, би било много полезна информация) - след колко време беше прегледът, някой имал ли е сраствания заради самата хистероскопия и дали стените на матката, за които е захванат септума се покриват с нормална лигавица или си остава като белег? Изобщо всякаква информация би ми била интересна и полезна. Благодаря!

# 652
Добър вечер.  Нова съм в темата. Преди ок 10 месеца личното аг ми откри 2 миоми с мнение зя ляпароскопия. Направих си консултация с Д-р Танчев от Токуда, който видя само 1 възел, по-малък от описаното. Предлага махане чрез хистероскопия, но не дава 100% гаранция, че ще сстане.
Онзи ден бях на консултация при д-р Босев от Майчин дом. Той изобщо не видя миома, но тъй като съм имала удебеляване и бяло петно, също е на мнение за хистероскопия и ако има нещо да се махне. А по- късно да помисля за лапароскопско премахване на матката и тръбите,  защото съм на  43 г., с 2 деца и така премахване риска.
Бих искала да си направя още 1 консултация  за мнение. Бихте ли препоръчал специалист в София.
Благодаря!

# 653
Black Lady, аз ходя при доц. Тюфекчиева от Майчин дом. Приема на бул. Витоша 51

Тя е много добра в диагностиката. Също така оперира, ако се наложи.

# 654
Black Lady, аз ходя при доц. Тюфекчиева от Майчин дом. Приема на бул. Витоша 51
 Тя е много добра в диагностиката. Също така оперира, ако се наложи.

Много благодаря, ще  си запиша час.

# 655
Здравейте,  ако някой се интересува,  за доц. Тюфекчиева няма свободни часове до края на март месец.

# 656
  • София
Здравейте:) на мен отново ми откриха полип, 6 месеца след първият. Предстои да се махне следващата седмица, но нещо ме притеснява. Бяхме се разбрали с докторката за сряда, защото ми дойде вчера и сега се оказва че анестезиолога няма да може в сряда и ме преместиха за петък, което като броим и вчера е 9 ден.На вас на кой ден ви направиха хистероскопията?

# 657
Моята се падна на 10-ти ден.
Аз знам, че при цикъл 28 дни, интервенцията се извършва между 7-ми и 12-ти ден.

# 658
Екстра е девети ден.

# 659
Здравейте,  ако някой се интересува,  за доц. Тюфекчиева няма свободни часове до края на март месец.
Ходи се към 10.00-11.00 ч  и се прави списък на хората, които ще минат без час. Обикновено първата жена, която отиде на адреса прави списъка. Чака се на кафето отпред. Приема понеделник и сряда. Доцентката идва към 14.часа.

Общи условия

Активация на акаунт