Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 475
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
Мими Kissing Heart щом ЛЛ не те праща никъде, според мен и се довери. И да минава по- бързо.  А Телчо как е?
Жгмъц Kissing Heart стискам палци за ТМ, каквото и да е , да минава бързо!
Ир Kissing Heart и аз те обичам и много ти се кефя на желанието за по- вече и по- вече обучения!  Да нацелуваш много порасналия юнак! Heart
Вангоби Kissing Heart искаме си предишния живот , нали?
Деси Kissing Heart не чух за резулата от терапията с вино и музика - нямаш вече кашлица ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Иринита Kissing Heart пърха ли сърчицето ти - утре ще гушкаш! Heart
Миленски Kissing Heart благодаря за почерпката!
Бъдете здрави и да ви е усмихнато в душите!

# 136
  • София
Добро утро Heart
Миленски, дано прекрасните дни предстоят в личната ги година! Здрави да сте ! Flowers Hibiscus
Жгмйъц, каквото е да минава бързо и леко !
Иринита, вълнуваме се с вас Revolving Hearts
Ир, момиче, успех. С толкова неща се справяш! Голям мъж си имаш, как ще мрънка Blue Heart
Вангобче, тази сутрин ходих за кайма и същото си помислих- мъгливо, пусто...
Спокоен ден да имате, прекрасни Gift Heart

# 137
С чаша топло чайче, добро утро и от мен!
Бъдете здрави!

# 138
  • София
И аз направих 1 черен чай сутрешно

# 139
  • Targovishte
Здравейте, банда!

Моите хора се прибраха, снощи около 12 часа. Сега май още спят.

Успях да мина преглед на окото в специализираната болница "д-р Тасков" - цена без направление 40 лева. Оказа се гнойна инфекция. Изписа ми Azyter - капки, като ще слагам и в здравото око, за три дни, след което ще продължи терапията. По думите на д-р Захариева, сега целта е да спрем инфекцията, после ще лекуваме. А иначе продължава да си ме боли.

Вчера ми се получи фаста, без особени трудности. Днес май пак ще прескоча обяда. Не си нося нищо. За довечера сме канени у тъста - ще си посрещат дъщерята и внука Simple Smile

Та, така.

Приятен ден банда! Болничките да оздравяват бързо-бързо и дано не е коронования!

# 140
  • София
Той е добре, леки симптоми и лека Т само. След 4 ще знаем. Ако не беше този ковид едва ли щяхме да обърнем такова внимание, но сега ...

# 141
Привет, Жгмъцко и източния лагер е добре, до тук без температура. Мен гърлото вече почти не ми дращи, но носът е като с щипка.
Курдов, колко хубаво, че пак всички сте заедно! Hug
Вион, мерси за чая, до тук изпити 3 бр. и 2 гаргари със салвия и сода!
Джулс се е покрила, заради локдауна пак...ще й липсват дядковците със сатенените гащи.Hug
На другата къща, в противниковия лагер пращам боб и мазни, мазни пРъжоли!
Хайде банда, горе главите, след Локдауна идва Коледа! Heart

# 142
  • София
То пЪ един локдаун. Smiley

Обаче кво ли не се планираше за моя РД 21.12.
То не беше край на света, сега край на извънредното...
аман значи, ще го местя през август тоя скапан рожден ден.

Ще готвя телешки курбан.

Пазете се!

# 143
  • Стара Загора
Здрасти,
много работа  писнА ми. Обаче като видях пържолките и се появих, хем обядвах риба тон и салата амаа.
Пазекте се обичам ви.

# 144
  • Русе
Аааа, Мимс, тук съм, Ич не съм са покрила, Trollface А ти да пратиш малко от тез пържолки и към Руси, Kissing Heart
Дядовци със сатенени гащички скоро не е имало, но виж с яйца(кокоши) и някой друг буркан с кисели краставички се намират. Joy

Локдауна ми бръкна в здравето, защото сега пак ще трябва шуши да я тормозя и да я водя в кабинета, защото нямам друг избор, та ми е доста изнервено. Mask

Чета ви редовно, Heart
Всички болнички да оздравяват! Sparkling Heart

Дееемс, Heart

Тудорке, радвам се, че ще гушнеш детенце! Revolving Hearts

Деско, много се радвам, че тати е по-добре! Kissing Heart

Курдов, радвам се и за теб, че пак ще сте заедно! Purple Heart

Довечера ще ходя за последно на тренировка и ще се надявам после да не се отпусна, докато отворят залата. Trollface
Че всяка вечер вече червеното не го оставям(къф съм Аулкухулик ), храната внимавам, уж...

Хайде, целувки на всички, до после, Sparkling Heart

# 145
Ти мЪлчи, да не ни запрат ептен по къщЯта, като при франсетата, то не че аз не съм запряна доброволно! Stuck Out Tongue Winking Eye
Джулс, шА пратА прЪжоли, сега се оглеждам за нЕкое фРъкато и задавам "зелен коридор" до РуситУ. Но искам кисели краставички у БурканЯ... Kissing Heart

# 146
Всички болнички да оздравяват.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:37 от Анонимен

# 147
  • USA
ДобрУтро и от менИ Heart Eyes
Тук е Ден на Благодарността. Благодарна съм, че ви имам и вас, освен всичкото друго Heartbeat
[/img]

Обаче пуйка си нямаме, за първи път от толкоз години няма да спазим традицията.

Джуле, за Ицата, на дядковците им кажи да носят буркан със свинска масс, че да си ги пръжнеш режимно. Кви са тез кисели краставици Joy

Болничките да се оправят Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover
Другото ще се нареди!

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 08:11 от SkyBlue

# 148
Скай, Ир, честит празник! ♥️

Джулс, хубави подаръци. 😂

Днес сготвих пълнени тиквички с кайма и запечени с моцарела и кашкавалец.

Мими, искам и аз боб с пържолкии!

Курдов, радвам се, че ти е пълна къщурката. Да минава окото.

# 149
Забравих да кажа на Джулс, че хубавото е, че на дядовците яйцата са .."кокоши". Joy

Общи условия

Активация на акаунт