Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 487
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Мимчо,Доместос - с литри, чикулат - йок, но имам уникално Ф - Ч и Р Smiling Imp

# 496
Мимчо,Доместос - с литри, чикулат - йок, но имам уникално Ф - Ч и Р Smiling Imp
Няма да стане с виното на тоя етап - пия АБ....така, че помисли сериозно за чИкулат! Joy

# 497
  • Targovishte
Здравейте, банда. Не ми се сърдете, че зачезнах. Физически съм добре, но... психически - не. Проблемите ми валят из ведро и не искам да развалям и вашето настроение. Къщата ми вече наистина се напълни, след като и вторият ми син се прибра, но не за хубаво (вероятен развод). За капак - и колата се развали, и бойлера, а пералнята не ще да центруфугира. Сега вече очаквам да се срути апартаментът....

# 498
Здравейте, банда. Не ми се сърдете, че зачезнах. Физически съм добре, но... психически - не. Проблемите ми валят из ведро и не искам да развалям и вашето настроение. Къщата ми вече наистина се напълни, след като и вторият ми син се прибра, но не за хубаво (вероятен развод). За капак - и колата се развали, и бойлера, а пералнята не ще да центруфугира. Сега вече очаквам да се срути апартаментът....
Ех, Курдов те бедите никога не идват по една....имам чувството, че като тръгне на лошо и всичките възможни гадости заваляват изведнъж! Все пак намери сили, здрави сте, това е най важното... не се знае кога ще изкочи пак слънцето /нали знаш приказката "Няма да е все така".

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:27 от mimi.7299

# 499
Курдов , друже и това ще мине! Важното е ,че всички сте заедно, ще посрещнете празниците цялото семейство! И ще започнат да се случват хубавите неща, повярвай ми! Heart
А винаги можеш тук да споделиш всичко , нали знаеш, това си е нашата къщичка!
За Бъдни вечер само постни манджички ли ще си правите мацките със списъците?

# 500
Да, Инджи, само постни правим нашето семейство. Содена питка, постни сарми, боб със суха червена чушка, понякога гъби с ориз, салати, плодове, ушав и жито!
Ето трапезата от Коледа 2019 Wink
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 17:41 от mimi.7299

# 501
  • USA
Добро утро, любими Heart Eyes
Ставам аз и ко мислите намирам до кафе машината Grinning
.

Айде да ви изчета и ще се изкажа Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 07:23 от SkyBlue

# 502
  • София
Добро утро,

Започнах да правя списък с гозбите за Бъдни вечер и Коледа...още мъничко Simple Smile
Нямам търпение да се съберем край камината, да къкрят сърмичките, питката да изпълва тавичката....
Желая на всички здраве, за да посрещнем празниците спокойни!

Мимчо, бързо оздравяване и се наслади на престоя си вкъщи! Работата няма да избяга!
Джулка, ако мен ме удари шИкУлаТ по главата хич няма да му простя посегателството!!!

Я и другите да си появяват, бързо!
Занатка, Вангоби, Белка, Балки, Стреличката, Двете Ирчета, Курдов, Сиси, Емка, Морчи,Скайомира и тя счезна....и кой още???
Тук съм, бре 😍. Но нЯщо настроението ми е на минус, нямам причина, но видиш ли описанието ти на изпълващата питка тавичка ме накара да изскоча от хралупката. 😘😘😘
Много красива украса видях, посмях се с на Миленски принцесата! Миленски, 😘 и аз съм и фен да знаеш!
Мимчо, 😘😍🍀 бързичко да се възстановява дробчета, а ти сега се наслаждавай на празниците и уюта вкъщи!
Скайче, 😂😂 посмях се с чашката.
Инджи, 😘😘😘 от новата година щЪ се фанем да отслабваме за морето.
Занатка, 😍 ще оправиш косата. После да ни се похвалиш.
Курдов, 🍀🍀🍀 приятелче, както са ти казали момичетата- пълна къща сте, здрави сте, а другото е време да нареди! Стискам ви палци силно!
Деско, 😘😘😘 не мъчиш много децата, нали? 😍😍😍
Мамексче, 😘😘😘 как си? По- леко го давай с дечицата, сети се и ние какви сме ги правили.
Деми, 😘😘😘 Джулка 😘😘😘
Почвам и аз списъка, че няма време.
Обичам ви, бандичка! 😘😘😘

# 503
  • София
Привет, милички Heart
Мими, да се изчисти всичко Heart
Миленски, красота е при вас. Фурия е малката Heart да е жива и здрава Heart
Курдов, дано е за добро тази промяна!
Деси, пуши около теб, знам, на студентите им пари обаче! Simple Smile дано се представят добре. И при мен е напечено, не се отлепям от компютъра .
Всички да сте добре Heart

# 504
Такааа, от може би две години имам форма за сладкиши, днес и дойде реда да я разопаковам и направя сладкиш с боровинки и бадеми. Добре, че видиш ли имах и шушушлка истинска ванилия, Joy преди носех от Гърция, сега не знам изобщо тук при нас продава ли се. Някоя от кулинарките в темата ако знае да ме светне! Сладкишчето се сервирало поръсено с пудра захар. Може би ще ви го покажа и отрязан.Stuck Out Tongue Winking Eye

Вече изядохме по едно парче!

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 23:58 от mimi.7299

# 505
  • USA
О, Мими, такива сладкиши просто обожавам, представих си уханието му Yum
По- рано писах, писах и точно да публикувам, влезе щерката подскачаща и ухилена и докато разбера какво става, после всичко ми изчезна.
.
Курдов, нямаше край при тебе, хайде стига толкоз Flowers Four Leaf Clover
Вангобче, цунам тА Heartbeat
Занатка, как стана косата, харесваш ли се Heart Eyes
Миленски, ти описа мойте дечурлига.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 07:26 от SkyBlue

# 506
Скай, децата май лесно го минават...дано вече го е приключила. Hug
Нашата няма никакви оплаквания, а през цялото време беше с мен! Аз нали си мислех, че не е ковид, сега съм убедена, че е!

# 507
  • Русе
Мимс 😘, е, бива ли така ся с тоз сладкиш, че и парченце си показала, само дет не облизах телефона...Nerd
Иначе таз вечАр не чаках ш да ми падне на главата, сама си взех, Trollface Тоз път редче, ама не ви споменах, че е от 300 грамувити, Grin

Курдов, прегръдки, всичко да завърши по най-добрия начин! 😘

Скайчеее, 💖 забравих да ти кажа за украсата-страхотна! Обожавам розово! Всичку мий розово! 🤩

Дееемс, как си? Забравих да спомена, че волята ти е уникална! Да ставаш по нощите да тренираш преди раУта....Scream Браус! ❤

Деси, ❤

Ох; ко беше друго, чааайти да се върна, 🤪

# 508
Мимс 😘, е, бива ли така ся с тоз сладкиш, че и парченце си показала, само дет не облизах телефона...Nerd

Пращам гълъба към РусИто! Heart

# 509
Ето ме отново след днешния разкрасителен ден Heart
Кичурите станаха пи-добре отколкото очаквах и ще ги понося без да се боядисвам. Станаха като златни отблясъци. Маникюрът е скучен Simple Smile

Скайче, нека да се възстанови дъщеря ти и да няма никакви усложнения 🍀
Купих си формичка за курабийки- елхичка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт