Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 483
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Занатка, а кичурите не показа? Thinking

# 511
  • Русе
Добро утро, бандичка 🥰
Чета ви, но нямам време да се включа по-адекватно. От утре съм редовна вече 😂😂😂
Останаха само проверките - обещала съм на студентите да ги пратя преди празниците 🙃
Оставям едно кафенце с празнично настроение и отивам ма връчване на награди "В София" 😉

# 512
Добро утро.

Мими, да минава бързо!
Чудесен сладкиш, може ли рецептата?
Скай, дано мине безсимптомно и при твоята щерка.
Курдов, всичко ще се нареди. Имай вяра!

# 513
Добро утро! Heart
Мими Kissing Heart сутринта предизвика силно слюноотделяне при вида на сладкиша! Stuck Out Tongue Winking Eye Супер изглежда!
Вангоби Kissing Heart добре ,че се появи ,че те мислех! Списъка готов ли е?
Скай Kissing Heart бързо да минава при щерка ти, а и добра дестинация си е избрала!
Деси Kissing Heart успешен ден!
Заната Kissing Heart и аз искам да видя кичурите, а маникюра не е скучен. Със скучен ще съм аз, защото си отрязах ноктите почти до дъно , но трябва да имам за празниците!
Джулс Kissing Heart пак си скромна - само редче Stuck Out Tongue Winking Eye
Прекрасен ден да имате , банда! Остават 6 дни до Коледните празници! Heart

# 514
  • Оптимист по принуда
Ох, Джуле, какви редчета, аз на еднА/втори ги карам Joy Тренирам, защото само това ме държи. Нито за отслабване го правя / свалила съм реално 4 кг за 9 месеца/, нито за хубост. Просто, за да държа главата над водата. Confused 
Hug

Скайче, да се оправя твоето детенце Heart

Ех, Курдов...Сигурна съм, че ще се справите. Ще.

# 515
Привет бандюшки! Kissing Heart
Днес вече тябва да се заловя да си довърша презентацията, че в пУнделник трая я предам. Ох, хич не ми се пише, така ми се готви, готви...! Flushed
Ир не се е появявала скоро и нищо не лайква и взех да се тревожа, Мамекс и тя не писа какво стана с Дюраселите? Минаха ли наказанията!
Сисони след малко ще ти прикача рецепта на сладкиша, от лесен по лесен....нали знаеш, че аз със сложни не се залавям. Писах на мама да ми прати рецептата за нейната питка, много вкусна с масло....тя милата се изуми, че съм се размесила...и отначало не го взе на сериозно. Не съм ѝ казала за пневмонията, че както е сама там ще се поболее.
Жгмъцка, направи ли напуканите сладки, тази година ако още имам муза и аз ще ги правя.
Хайде спорен ден ще ви наглеждам!
Снежна Гърция - Атина, така ми липсва, сега щяхме да се стягаме за Коледен базар.... Disappointed Relieved

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 10:28 от mimi.7299

# 516
  • Бургас
Добро утро,

Мимозо, бива ли такова нЯщу??? Вместо до тормозиш клетото пернатУ да лети до РусИтУ, да беше скокнала до нас,
или можеше и аз да дойда, а ти да ми го спуснеш с кошничка. Sad
Много обичам такЪвИ - и с много маслоооо, маслоооооооооооооо
Ей, подсети ме за напуканите сладки. Ще направя. Много са вкусни.

Занатка, кичури казваш,?!! Ммм, не вярвам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скайче, бързо да се оправя щурото чаве Two Hearts
Курдов, каквото и да ни се случва е за добро. Само, че го осъзнаваме по-късно. По-добре ужасен край, от колкото ужас без край Wink
ДемчУ, Purple Heart Аз пък от тези шИкУлати хапвам едно речде, по дължинката Stuck Out Tongue
Деско, лек път!

# 517
Рецептата за Сиси:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 15:00 от mimi.7299

# 518
🍀🍀🍀

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 10:50 от zanata

# 519
Занатка супер си - цвета е много добре! Hands Clap

# 520
  • Стара Загора
Занатка много си хубава и свежа, никакво остаряване и овехтяване не виждам. А меденките един път.

# 521
HeartЗаната Kissing Heart супер ти се е получил цвета с кичурите! А за овехтяване да не чувам! Важното е да сме здрави и душата да е млада! Heart
Коледните сладки супер, а още повече ще е довечера, когато заедно ще ги украсявате, безценни моменти! Revolving Hearts

# 522
  • София
Здравейте!
Днес цял ден се вихря, първо ринене на кочината, а после сътворяване на нова т.е. опечени една доза меденки, след малко ще пека и първа доза напукани. Меденките ще ги правя с шоколадова глазура, не са най-красиви така, но са най-вкусни. После имам да меся питка, утре са 6 месеца откакто баба я няма та ще е за помен. Може да замеся повече и да опека и за вечеря... Ям, като за световно -диета ще правя след НГ.
Всичките ви мисля, но нямам много желание за писане...
Пазете се!

# 523
Леле, с това ядене и аз съм ужас...направо не знам как ще си влизам в дрехите! А както виждате и сладкиши и питка се очертава да майсторя.

# 524
Шапка ти свалям!..
До долу, Животе!.."
Не че си лесен, дори си
проклет..Как ме превърташ
на сто оборота. Днес
ме изгаряш, а утре си лед..
Хлабаво няма при тебе,
Животе !..Не, че те мразя, но
как ме е яд , щом ме запратиш
в деветата глуха - да се
задъхвам по белия свят,