Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 482
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
# 526
ОООх, Жгмъцка, великолепни! Heart

# 527
  • София
Привет !
Мими, разкошно изглежда!
Жгмъц, и ти си се справила много Добре, толкова апетитно. Отдавна ги споменавате напуканите сладки , и аз съм ги набелязала тази година!
Заната, ноктите не са скучни, много са готини Blue Heart а ти си чудесна, аз не виждам това , което описваш, напротив Heart Eyes
Скай, дано госпожицата така го изкара- без да го усети!
Аз подготвям торбички с подаръци вече Heart Heart Eyes
Хубава вечер да имате !

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:34 от ni4iq

# 528
  • София
Демиии, 😘😘😘 дръж главата над ла.ната! А, как не важно, важното е да е от високо! 😘😘😘
Инджи, 😘😘😘 тук съм😘😘😘 чета! НЯщо ми липсва ентусиазъм за всичко. Но ще го намеря, обещавам! 😘😘 списъкът е готов. ММ не е очарован, че няма мЯсо, но до 12ч.все ще изтрае 😂😂😂
Жгмъцко, 😘😘😘😘 ти нямаш срам. Тез напукани сладки са ми любими!
Скайче, 😘😘😘 и аз много тЪ целувам! Да се оправя детенце и да се приключи!

# 529
Жгмъци, чудесни сладки, браво!!! 🍭
С глазурите нищо не стана- бялата се разтече, а шоколадовата се втвърди и не може да се захване за повърхността на сладките 😂😂😂 Поръска само с пудра захар би било най-добре.
Вангобче, и ММ не яде без мръвка и аз съм се предала и правя сармите с кайма и баница със сирене. 🤬

# 530
  • София
Занатка, 😘 важното е да са щастливи, щот после и ние сме щастливи. 😂Аз успявам до 12 ч. да ги усмиря, но после се почва.
А ти си прекрасна и цвета и маникюра. 😘😘😘

# 531
Заната 😘 много хубаво написано! ❤
И скед като напуканите сладки ще са лайтмотива , ето ги и моите 🤪

# 532
Тези напукани сладки много ме изкушават. Помня, че веднъж и аз ги правих, и бяха сполучливи, освен да опитам пак, пък от януари ще му мисля за кг🐷🐽
Браво на всички, златни ръце имате 🥰

# 533
И аз ги правих днес, за пръв път в живота си правя коледни сладки. Забравих да ги снимам, като се опекоха. Сложих ги в пластмасови кутии с парчета ябълка, дали ще са ок до Коледа? Нямам метални, по-точно имам, но са плитки и не са подходящи. Правих и бисквитена торта.

# 534
  • Русе
Добро утро, момичета и момче!
Опитвам се да вляза в редиците на подготвящите се за  празниците, но все още не ми се получава ...
Поздравления за сладките - Я дайте изпробвана рецепта за тези напукани сладки - никога не съм правила и може да изненадам ММ 🙃
Занатка, чудна си и маникюра също, ето и моя

Усмихнат ден!

# 535
  • София
Матилда, те напуканите са готови за ядене веднага след изпичане. Меденките искат време или ябълка в кутията на резанчета.

Деси ❤
Рецептата: https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B4%D0%BA%D0%B8

# 536
  • Русе
Благодаря, Жгмъци, тъкмо я бях намерила тази, а и Инджи ми даде нейната - сега ще пробвам първо на Супичка (че нямам шоколад) а по-нататък - другата Hug (MM каза, че щом искам да правя сладки - сигурно имам предвид да е репетиция, а за Коледа - пак Flushed)

# 537
Привет, привет!
Пиша тази презентация и край няма. Cry Така ми иде да хвърля всичко и да се отдам на Колената подготовка. На всичкото отгоре едната флашка с нужната информация се скапа /някакъв рекламен продукт/ и сега ще се наложи всичко да пиша сначале....не мога повечееееееее. Искам и аз като съм болна да си го карам като болна. Frowning1
Утре ще я дам и ще се развихря да правя напуканите сладки, Жгмъцка мерси за рецептата, тамън ще наглася всички продукти. Не съм напълно готова с подаръци, опаковане...важно ми е обаче, че вчера изпратих желания подарък на едно момиченце. Тази година Коледата е още по вяла и тъжна....и без това не го обичам твърде този празник. Студ, преяждне, киша, недай си боже и сняг. Искам вече да е дошъл Великден и всичко да е топло, зелено, шарено, изпълнено с надежда ....! Hands Pray
Хубав следобед банда! Flowers Evergreen Tree

# 538
Пиша тази презентация и край няма. Cry Така ми иде да хвърля всичко и да се отдам на Колената подготовка. На всичкото отгоре едната флашка с нужната информация се скапа /някакъв рекламен продукт/ и сега ще се наложи всичко да пиша сначале....не мога повечееееееее. Искам и аз като съм болна да си го карам като болна. Frowning1
Утре ще я дам и ще се развихря да правя напуканите сладки, Жгмъцка мерси за рецептата, тамън ще наглася всички продукти. Не съм напълно готова с подаръци, опаковане...важно ми е обаче, че вчера изпратих желания подарък на едно момиченце. Тази година Коледата е още по вяла и тъжна....и без това не го обичам твърде този празник. Студ, преяждне, киша, недай си боже и сняг. Искам вече да е дошъл Великден и всичко да е топло, зелено, шарено, изпълнено с надежда ....! Hands Pray
Хубав следобед банда! Flowers Evergreen Tree
Мими 😘 внимавай какво си пожелаваш 😝
Ти ще се справиш с презентацията, щом ще ти отнеме повече време няма да те изкушават разни шиколадаи, сладки и т.н  А и си успяла да зарадваш някого за Коледа!
Аз изчистих в къщи, като пробвах всички препарати на PROUVE , които са за дома - ухае навсякъде много приятно, в банята порцелана свети и фурната ми и тя светна 😜
Сега ще готвя !
Хубава неделна вечер , банда! ❤

# 539
Хора, сбърках се с тези сладкиши 😂 между две нощни днес правих фъч от Черешката. Снощи ми попадна рецептата...стана чуден и е много лесен. Е, аз малко го препекох, но пак е хубав.

Това остана 😳

Общи условия

Активация на акаунт