Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 474
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз винаги съм тъжна на Коледа, напъвам се да ми е празнично и все нещо ми липсва сякаш. И тази година е същото. Нямам търпение да се разкара всичко зимно. Само да грейне слънце и света става друг. Има нещо, което ме кара да съм така, но нямам спомен, като амнезия е. Извинете за мрачните мисли...
Ето стенната ни елха.

# 541
  • Русе
Жгмъцка Hug не си спомняй ... аз по принцип обичам това време, особено последните години - или се събираме всички тук, или сме някъде на топло и хубаво местенце, но тази година - нито едното от двете Sad
Инджи, и аз ще го направя, ама ... вторник или сряда. Утре трябва да приключа представянето на един проеки и аз като Мими дооправям презентацията, а до преди малко проверявах последните курсови задачи и контролни Wink
Жгмъци и Инджи - чувствайте се виновни Grinning (ама само мъничко, защото ухаят страхотно и са чудесни)

# 542
Жгмъц, много е стилна елхата. Моята е претрупана, като всяка година. Но за елхата ми е важно да е много богата, пъстра, бляскава, което, ако беше за нещо друго, щях да го сметна за кичозно. Сладките дали ще изиграят до Коледа с такова съхранение? Стават за ядене и сега, но дали ще са добре за Коледа, колкото останат?
Мисля да направя още някакви тези дни, но се чудя какви. Кажете някои по-лесно, които се правят с формички? За диета очевидно ще се мисли след НГ...

# 543
  • София
Матилда, разбира се, че стават.

Инджи, искам и аз рецептата с шоколада.

# 544
+1 за рецептата с шоколад 🤩

# 545
  • USA
Момичета, аз съм ги правила по тази рецепта.

https://www.tanitaang.com/2009/12/blog-post_18.html

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 17:55 от SkyBlue

# 546
И сега от толкова рецепти аз коя да изберааааа! Stuck Out Tongue Winking Eye
Страхотни са сладките на всички, много добре са ви се получилииии! Heart Eyes
Браво кулинарки! Hug
Десиии, страхотни нокти, изискани, блестящи! И на Заната бяха убийствени!
ООООх, свърших най-после презентацията, 50 слайда, акъла ми се взе. Сега гледахме "Гордост и предразсъдъци" /Pride And Prejudice/ , винаги ми доставя удоволствие този филм! Версията с Джуди Денч и Кийра Найтли и Доналд Съдерланд ми е любима. Purple Heart

# 547
  • Стара Загора
Привет привет.
Деси чуден маникюр.
Жгмъце елхата ти се е получила идеална.
Ама много сладкиши бе, а килата а?
Ей къде е лятото ко ши прайм на плажа? Аз сладкиши не правя и не ям. Ще купя готов тиквеник, купила съм различни хубави шоколади за който иска, ще има сушени смокини, фурми и кайсии, печени ядки  и туй то. Сарми  и сухи чушки, питка с паричка. Ще опитам от всичко без сладките неща. На коледа на празничен обяд освен пържоли ми се иска и нещо пилешко, ще реша. Гарнитурите ще са останалите от бъдни вечер сарми и чушки. Не обичам да преяждам и се старая да не си го причинявам.
Аз пък харесвам това време от годината. Събираме се всички, уютно е, подаряваме си подаръчета / но тази година нищо още не съм купувала/ излизаме на разходки и ми е хубаво. Имам още два работни дни и приключвам с работата за тази година. мислете позитивно и не падайте духом. Курдов сили и надежда ти пращам.
Хубав ден банда.

# 548
Жгмъц Честит рожден ден, мило момиче! Бъди здрава и щастлива  ти и цялото ти семейство! Мечтай и дерзай, обичай и бъди обичана! Весел празник!

# 549
Честит рожден ден, Жгмъцке! ♥️🎂🥳

# 550
Жгмъцка, и тук да ти пожелая да си все така позитивна, усмихната, обичаща живота. Пердстоящата ти лична година да ти донесе удовлетворение, много емоции, нестихващи усмивки и дай Боже пътешествия! Наздраве за твое здраве!

# 551
.........познайте какво направих току що 😂😂😂напукани сладки с шоколад по рецептата на Инджи

Танко, права си, трябва да приключвам с тези сладки неща, че пак ще опна панталоните 😭

# 552
  • София
Привет!
Жгмъц, честита да си ! Желая ти здраве, пътешествия и много щастливи мигове с любимите ти хора Heart
Деси, много елегантни нокти, чудесни са!
Мими, браво . Сега можеш да се отдадеш на предпразнични забавления Heart
И ние днес приключихме с програмата. Утре имам задачки с мама и ще го мисля в движение как ще се справям. Важното е че ще прекараме малко време заедно, че на Коледа няма да можем .
Спокойна вечер на всички !

# 553
Жгмъцони, влизам само за да ти пожелая желязно здраве, на теб и на семейството! Много круизчета и едно спа с мен (някой ден) HeartFlowers Hibiscus

Тъжа съм, ядна съм. Знаете защо... Великата Британия...
Курдов, по-добре рано, отколкото по-късно!
Бандичка, лека вечер!

# 554
Честит рожден ден, Жгмъц! Жива, здрава, елегантна! Екскурзии, тенис и море!🍀🌷🙂
Танко, днес цял следобед правихме меденки. Утре имаме още да украсяваме. За първи път тази година правя коледни сладки, но се справих учудващо добре!  Напуканите и тези с различни украси, много се получиха! Правихме с детето, заради него, че друг път правят в училище.
Вълничке, в Англия ли си, или детето ти е там?

Общи условия

Активация на акаунт