Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 423
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Калифорния, САЩ

# 631
Добро утро!
Още пет дена можех да си почивам Stuck Out Tongue Winking Eye , а вие?
МимиKissing Heart дано е последната и единствена Нова година, която посрещаме в такава обстановка! Може пак да си я посрещаме в къщи, но да е по наше желание! И аз ще съм на работа на 31 Sunglasses
Деси Kissing Heart все да имаш повод да се хвалиш с готвенето! Кеф е голям да готвиш за любимите!
Ничия Kissing Heart права си - времето лети!
Прекрасен ден, банда! Здрави бъдете!:heart:
p.s.И моите нокти, не си спомням от кога не съм била с толкова късо изрязани нокти Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 09:11 от Indji11

# 632
  • Бургас
Привет и от мен....след като допълзях до офиса...
След Стефанов ден по римски, вчера със Сиска проходих 14000 крачки, позаваля ни пролетен декемврийски дъждец (чадърът не беше достатъчен за двете), видяхме двойна дъга....и днес съм като робокоп.

Гложди ме една мисла??!! Утре да работя или не??
За 31.12. е ясно.

Ние на НГ ще се в съседите по вила. Те и двамата преминаха през КВ.
Не ми е празнично...То, на кого ли му е, освен на малките дечица..

# 633
  • Русе
Привет, бандюшки Hug
Ир, винаги ме караш да се усмихна сутрин Hug
Инджи, любими цветове Wink Наистина ми е хубаво, но утре си отиват и с ММ си оставаме двамина ...
Иринитко, това що си го причиняваш точно (имам предвид работата по празниците Wink)
На всички работни, да им е лека и спорна работата и да свършва по-бързо Hug
На останалите - приятна ни почивка Wink
ММ е рожденик днес. Поръчах вечеря и ...
Скрит текст:
Вече няколко пъти поръчвам от същото място, през сайта им, с указания за 19 часа - винаги са точни и съм много доволна. Познайте - днес ми донесоха вечерята в 15 часа ... когато станало. Е, бясна съм и им написах в сайта обратна връзка - сещате се, че не ги похвалих. След няма 30-на минути ми звъннаха от ресторанта да ми се извинят и да ми кажат, че в 19 часа ще си получа поръчката, както съм я искала ... Загриза ме съвестта и им казах да го направят само за топлите неща, за останалите няма нужда ...
И да почерпя да ми е жив и здрав ММ Simple Smile
Скрит текст:

# 634
  • Русе
Деско, да ти е жив и здрав! 💞🍷🍀
Мерси за почерпката! 😘
Кой е ристуранта, многу мий интересно? Trollface

Инджи, страхотни нокти! 😘

Аз съм вкъщи, по едно време тук беше 17 градуса. Ударихме с Шуши един тегел на Русенския център. На 4-ти ша работя вече! 😋
За НГ ще сме вкъщи, най-си мий хубу вкъщи. Въпросът е да каня ли наште или да? Trollface Не моа реша....

Меню още няма, нещо по-опростенко и изчистено ще е...🤔

Хайде, целувки, до после, 😘😘😘

# 635
  • София
Деско, 😘 да ти е жив и здрав мъжОт! Много да си те глези!
Защо се дънят така тези ресторанти  идея нямам 😔, а дали ще поръчаш пак от тях?
Джулка, 😘😍 и аз така- разходка на слънчице с детенце и сега мързелувам. На НГ ще сме с приятели и сефте няма да сме вкъщи. Ще помогна със салати, баница, питка и тиквеник. Другото от домакинята. 😂
Ир, 😘😍😘😍 много се радвам, че ти остава време и за нас 🥰🤗.
Инджи, 😘 леко да минават работните дни!
Хайде, бандичка щЪ ставам, че съм замислила греяно Ф да си направя. Сефте ще ми е и дано е моето, а не похабя виното.

# 636
  • София
Деси, да ти е жив и здрав ! Да сте си обич и подкрепа !
Друго си е слънчице да те погали, и ние се разходихме в парка.
Вангобче, Наздраве! Heart
Спокойна вечер!

# 637
Деско, да ти е жив и здрав, да живеете в разбирателство и любов и още много празници да посрещате. Cake
Днес цял ден миткам по улиците, времето е вълшебно. Правих маникюр, ама вече развалих единия нокът, карай няма кой  в нас да ме гледа. Така да не ми се ходи утре на работа, ни ми се готви за НГ. Искам да замина на вила в планитата и да ям само хляб, сирене и салати. АААА и Ф. Но Телча много държи на новогодишната трапеза, та ще ми се наложи да се поозоря! Grinning
Хубави почивни дни да имате банда, а аз ще се моля на по малко служебни ангажименти утре и в последния ден на 2020 г. Heart

# 638
  • Бургас
Деско, да ти е жив и здрав половинът!
Ами причинявам си го (раУтата де) защото имам да си дооправям едни лекции, а ако остана вкъщи няма да седна, та затова. Аз само тЕлом съм в офиса.Smiling Imp
Уффф, казах ли,че ме мързи...
Нищо, ако сте забравили, да повторя Smiley

# 639
Деси, поздрави и благопожелания за твоя Човек, да продължава  да ти е рамо и гръб! Цял живот! Да е здрав и непрекъснато  да те изненадва с глезотийки, мили жестове и думи, ти заслужаваш! Cake
Пролет ли е, зима ли е, как да ни е новогодишно Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 18:53 от Морска вълничка

# 640
Деси, да ти е жив и здрав!

# 641
  • София
Деси, да ти е жив и здрав!
Сиси, как си? 😘

# 642
  • Русе
Благодаря ви, бандюшки!
Джулс,  ресторант Хасиенда от сайта им tempofoods.
СИга имам храна за целия китайски народ.  Младежта утре има ултиматум да обядва преди да си тръгне 🤣🤣🤣

# 643
  • Русе
Деско, мчи щом е от Хасиенда, можи да пратиш и към Солун триЙстпет, Trollface Kissing Heart

# 644
  • Калифорния, САЩ

Общи условия

Активация на акаунт